Mesut Dumlupınar 19 Aralık 2014 Yazar Paylaş 19 Aralık 2014 Hakan abi bence sende yeşilleri değiştir Hepsini değiştirebildinmi? Birkaç eksik vardı Cam açma ve gar açma kaldı bi tek pek de mühim değil şimdilik Yorum bağlantısı
İbrahim Can 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Sürpriz vayy takmışsın abi güle güle kullan :) naptın kısaltma işini? 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 19 Aralık 2014 Yazar Paylaş 19 Aralık 2014 vayy takmışsın abi güle güle kullan :) naptın kısaltma işini? Sağol ibocum kısaltma işi paftayla diş açtık 2,5 cm kestik oldu bitti maşallah 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Sağol ibocum kısaltma işi paftayla diş açtık 2,5 cm kestik oldu bitti maşallah Eline sağlık abi güzel olmuş biraz daha kısalsa olur bence 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 (düzenlendi) Çok çok güzel oldu maşallah diyeyim nazar değmesin .. Baktık ettik en temizi böyle olacaktı dedik anında montaj işlem tamam .. Galiba artık keyfini sürme zamanı biraz Güle güle kullan Mesutum .. Bütün parçalar OEM Sırada ne var ? 19 Aralık 2014 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Mesut hocam son uygulamanız için de kocaman bir maşallah diyelim Benim merak ettiğim birşey vardı günlerdir şimdi aracınızda görünce ampul yandı Aracın ilk klima paneli aşağıdaki fotoğraftaki gibiydi ve siz titanium paneli alıp direk takıp kullanmaya başladınız değil mi? İlk ileti de okudum böyle anladım. Onu teyit etmek için soruyorum Babamın ghia cmaxı için titanium teyp aldım şimdi birde klima paneli düşünüyorum. Ama alıp çalışmazsa diye endişelerim vardı. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 19 Aralık 2014 Yazar Paylaş 19 Aralık 2014 Çok çok güzel oldu maşallah diyeyim nazar değmesin .. Baktık ettik en temizi böyle olacaktı dedik anında montaj işlem tamam .. Galiba artık keyfini sürme zamanı biraz Güle güle kullan Mesutum .. Bütün parçalar OEM Sırada ne var ? Abi çok teşekkürler senin emeğin ilgin alakan yadsınamaz bu gerçek. Evet montaj beklediğimden kolay oldu keyfini sürecem artık bakalım. Sırada navi ya da marspiel var duruma göre... Biliyorum yay ve jant bekliyorsun ama olmayacak o dediğim gibi yazık edemem hem jantlara hem arabaya burada yol yok Mesut hocam son uygulamanız için de kocaman bir maşallah diyelim Benim merak ettiğim birşey vardı günlerdir şimdi aracınızda görünce ampul yandı Aracın ilk klima paneli aşağıdaki fotoğraftaki gibiydi ve siz titanium paneli alıp direk takıp kullanmaya başladınız değil mi? İlk ileti de okudum böyle anladım. Onu teyit etmek için soruyorum Babamın ghia cmaxı için titanium teyp aldım şimdi birde klima paneli düşünüyorum. Ama alıp çalışmazsa diye endişelerim vardı. teşekkürler. Aynen doğru okumuşsunuz. Klima da teyp de bu resimdeki gibiydi gösterge de tabi. Hepsini değiştirdim ben. Aynen hepsi tak çalıştır şeklindedir sadece soketleri takacaksınız bittii. Gösterge için ise anahtar tanıtma gerekiyor. Yalnız şöyle bir durum var birini yaptınız mı olmuyor hepsini değişmek gerekiyor çünkü teyp ve klima kırmızı yanacak gerisi yeşil... Bunun için bütün ışıklı kısımlar yeni tiplerle değişmeli. 1 Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Cam açma ve gar açma kaldı bi tek pek de mühim değil şimdilik Abi valla alemsin En zorlarını yapmışsın bunları yapmamışsın.Eğer istersen far anahtarı bakalım sana 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 19 Aralık 2014 Yazar Paylaş 19 Aralık 2014 Abi valla alemsin En zorlarını yapmışsın bunları yapmamışsın.Eğer istersen far anahtarı bakalım sanaValla aynen öyle oldu far anahtarı uygun bişey arıyorum ya böle 50 60 a bulsam alcam acelem yok inanki varsa alalım Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 [emoji112][emoji122] [emoji122] [emoji122] Yorum bağlantısı
Recommended Posts