Serhan Gürbüzol 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Arabamı sattıktan sonra arayış başladı ve bayağı bir saçma ilandan sonra İzmir'de bu canavar denk geldi ve satıcı abiye rica ettim Sabri abinin oraya götürebilimisiniz dedim adam zaten Sabri usta arabayı biliyor dedi ve hafta sonu yanina gitti ve arabaya Sabri ustam okey verince bize de gidip almak farz oldu. Biz satıcı ile noter işini hallederken forumumuzun sanal mı gerçek mi belli olmayan sevgili moderatörü Tahir de oradaydı ve yine tartışma konusu olan mavi focusunu bakıma getirmişti kendisinin gerçekliğini de buradan onaylıyorum. İşlemlerimizi bitirdikten sonra da İzmir den arkadaşlarla beraber yemeğe gittik ve sonra da İzmirden ayrılıp yollara düşüp Mersin'e kavuştum gece çok şükür. Öncelikle Sabri abime ve ekibine, orada olduğumuzu bilip gelen arkadaşlarımıza hem güzel sohbetleri hemde ikramlarından dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum.Gelelim aracıma ;2006 model 2.0 Tdci Ghia, 131.000 km de ve ESP'li, manuel, motor kaputu değişik, bir kaç parçasında da boyası olan, motor ve şanzuman, turbo, enjektorleri sağlam, siyah renkli bir canavar. Aracımızın plakasını da değiştirerek sonunu da özellikle memleketim olan Elazığ'dan dolayı 23 yaptım Neyse gelelim resimlerimize, anlattıklarımla ilgili resimleri sırayla koymak istiyorum.Öncelikle Tahir ve aracıArdından Sabri ustamın tesbitiArkadaşlarla yemekteyiz Sabri abi, Tahir, Onur ve UğurYemek sonrası Yalçın ve mesai arkadaşıda aramıza katıldı ve sağolsun Uğur'un getirdiği çiğköfteler yendi kesesine bereket teşekkür ediyorum ve sonrasında İzmir'den ayrıldım.Bu da aracımın resimleriİlerleyen zamanlarda hem resim hem de diğer bilgileri paylaşırım. Rabbim cümlemize güzel günlerde gönlümüzce kullanmayı nasip etsin inşallah. .... 48 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Allah kaza bela vermesin. Güzel günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin. Çok niyetine girdik bu arabanın da babamı 2.0 a ikna edemedim, ama foruma ve size gelmesine sevindim Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Maşallah...Hayırlı uğurlu olsun... 1 Yorum bağlantısı
Talip Eren 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Hayırlı olsun tekrar abi,gayet diri duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Haziran 2014 Yazar Paylaş 28 Haziran 2014 Teşekkür ediyorum hepinıze , bugün canım çıktı zaten pasta ve cilasını yaptım oruç oruç bayağı uğraştırdı valla..... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Izmirden mersine 6 saatte varmadıysan boşa almışsın bunu Güle güle kullan inşallah. 5 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Haziran 2014 Yazar Paylaş 28 Haziran 2014 Izmirden mersine 6 saatte varmadıysan boşa almışsın bunu Güle güle kullan inşallah. Valla Mersin'den İzmir'e bel ağrısından dolayı iki büklüm gittim otobüsle bir görseydin, artı bir de otobüs arıza yaptımı yolda 12 saatlik yolu 14,5 saatte gittim ve hiç uyumadım ama gelirken 9 saatte geldim ve ortalamam karışık kullanma ile 925 kilometre de 5,3 ve 172 km daha gider diyordu yol bilgisayarı. Gündüzde olunca radar dan tırstım valla ve bel ağrısından.... 6 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Haziran 2014 Yazar Paylaş 28 Haziran 2014 Hayirli olsun Güle Güle Kullanin.. süper tertemiz bir araba..! Eninde sonunda otomatik arabaya karsi olan bana bu jatco dan aliracaksiniz abi..! Manuel bu Mesut, jatco yu çok aradım ama bulamadım maalesef Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Tekerine taş değmesin, hayırlı olsun abi...Kazasız belasız... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Maşallah abi güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin. Yalnız devir saati henüz 2600 lerde iken araç 155 te maşallah. Vites aralıkları genişmiş bir de 6 ileri olunca. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Haziran 2014 Yazar Paylaş 28 Haziran 2014 Hayırlı olsun abime... Bunu da satarsan seni daha çok severim ona göre ayağını denk al Çeyizzzz... Fenaaa... Maşallah... Çeyiz değil canım bir kere '' 33 olsada CaYiZ dir 23 Tekerine taş değmesin, hayırlı olsun abi...Kazasız belasız... Teşekkürler Necati Abi hayırlı olsun, maşallah. Çok sağol Hüseyin... Maşallah abi güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin. Yalnız devir saati henüz 2600 lerde iken araç 155 te maşallah. Vites aralıkları genişmiş bir de 6 ileri olunca. Evet Emre 6 vites çok rahatmış gerçekten Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Teşekkür ediyorum hepinıze , bugün canım çıktı zaten pasta ve cilasını yaptım oruç oruç bayağı uğraştırdı valla..... Resimlerden belli müthiş bir cila var üzerinde, iftara yakın rahat oluyor. Maşallah tekrardan hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullanın ne kadar a aldınız Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Hey maşallah... Gemi gibiymiş,esp li olmasıda ayrı bir taddır...Güle güle kullan ağam,plakayada hayran kaldım.. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Abim mükemmel seçim cidden çok güzel denk gelmiş balina gibi Allah kaza, bela, nazarlardan korusun Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Bunu da satarsan seni daha çok severim ona göre ayağını denk al Çeyiz değil canım bir kere '' 33 olsada CaYiZ dir 23 Teşekkürler Necati Çok sağol Hüseyin... Evet Emre 6 vites çok rahatmış gerçekten Bi hodjaya sormak lazım cayiz mi değil mi diye Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Haziran 2014 Yazar Paylaş 28 Haziran 2014 Resimlerden belli müthiş bir cila var üzerinde, iftara yakın rahat oluyor. Maşallah tekrardan hayırlı olsun. Teşekkürler 11 de başladım 16 da bitti ama iftarı zor ettirdi valla hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullanın ne kadar a aldınız Teşekkürler 27,500 TL'ye aldım ... Hey maşallah... Gemi gibiymiş,esp li olmasıda ayrı bir taddır...Güle güle kullan ağam,plakayada hayran kaldım.. Her zaman emrinde kardeşim, 38 olaydı senin için daha da bir güzel olurdu sanki değil mi ? Abim mükemmel seçim cidden çok güzel denk gelmiş balina gibi Allah kaza, bela, nazarlardan korusun Bi hodjaya sormak lazım cayiz mi değil mi diye Nefesi sağlam bir hocaya sordum merak etme sen Abim mükemmel seçim cidden çok güzel denk gelmiş balina gibi Allah kaza, bela, nazarlardan korusun Allah razı olsun kardeşim, cümlemizi korusun Rabbim..... Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 abim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Teşekkürler 27,500 TL'ye aldım ... Her zaman emrinde kardeşim, 38 olaydı senin için daha da bir güzel olurdu sanki değil mi ? Eyvallah ağam,26 da olabilir sorun yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts