İrfan Demir 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 maşallahı var güzel araç güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Serhan abi hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde kazasız belasız kullaman dileğiyle... Her gün bakarım ilanlara hala temiz araç denk gelmedi bir de fiyatları şişirdiler iyice biraz daha bekleyip yeni kasa alacak gibiyim... Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Serhan abi tekrar hayırlı olsun.kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Serhan bey kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileği ile... Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Tekrardan Araban hayirli ugurlu olsun patron. Dün aramissin bakamadim kusura bakma yoldan geldim. Uyuya kalmisim yorgunluktan. 6 gunde toplam 3500 km yol yapinca adam resmen bitiyor. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Serhan abi yeni aracın hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sabri abime de selamlar her zamanki formunda 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 güle güle kullanın kazasız belasız Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Abi arabanız hayırlı olsun. Çok güzel duruyor sizin elinizde daha da güzel olacaktır. Kazasız belasız sevdiklerinizle güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 abi hayırlı uğurlu olsun plakada süper memlekete beklerim:) gelince kapışalım:D Teşekürler Ahmet, görüşelim de kapışmayalım olur mu? Alma dedik pert dedik toplama dedik İnat ettin ihtiyar 28 vereyim helalinden, o da yapılan pasta cila hatrına Abim güle güle kullan, yalnız çok sürmez sende bu bel ağrısı varken jatco için ilana koyarsın bunu İzmirdeyken +750 demiştin şimdi pasta cilada bindi üzerine fiyatı gözden geçir değerlendiririz. Teşekkür ederim.... Hayırlı olsun güle güle kullanın Teşekkürler... Hayırlı uğurlu olsun abim, rabbim ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.. Maşallah çok sağlam duruyor canavar.. Çok sağol Şafak, cümlemize inşallah.... Abi maşallah kazasız belasız inşallah, satmaya niyetlenince sen haber ver cenazeyi kaldırırız biz yine Allah razı olsun kardeşim, ceset yerde kalır mı hiç sayenizde Hayırlı olsun Serhan Bey. Allah kazadan, beladan korusun... Teşekkürler Mehmet bey sağolun..... Abi hayırlı olsun, çok güzel görünüyor. dönüşte Aydın üzerimi gittin ? Önceden haber verseydin geçerken kısa bir mola verirdin, karşılar, misafir ederdik seni. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza,bela vermesin. Çok teşekkürler Korhan bey, Afyon, Uşak, Konya üzeri geldiğim için müsait bir zamanda görüşmek dileği ile.... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 Tekrar hayırlı olsun. Güzel arac. Kendini belli ediyor her sekilde. Saygılarımla. Çok teşekkürler.... Serhan abim güzel insan, Mersin beyefendisi araban tekrar tekrar hayırlı mübarek olsun.... kazasız belasız inşallah... Çok sağol Ayhan'ım, senin güzel düşüncelerin kardeşim..... maşallahı var güzel araç güle güle kullanın Teşekkür ederim... Serhan abi hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde kazasız belasız kullaman dileğiyle... Her gün bakarım ilanlara hala temiz araç denk gelmedi bir de fiyatları şişirdiler iyice biraz daha bekleyip yeni kasa alacak gibiyim... Çok sağol Kemal, seninde şansına gönlüne göre bir araba nasip olur inşallah..... Serhan abi tekrar hayırlı olsun.kazasız belasız. Teşekkürler Uğurcum çok sağol..... Serhan bey kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileği ile... Emre bey teşekkürler Tekrardan Araban hayirli ugurlu olsun patron. Dün aramissin bakamadim kusura bakma yoldan geldim. Uyuya kalmisim yorgunluktan. 6 gunde toplam 3500 km yol yapinca adam resmen bitiyor. Teşekkür ederim Bülent, umarım hastamız iyidir sizede geçmiş olsun tekrar.... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 Hayırlı olsun Teşekkürler... Serhan abi yeni aracın hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sabri abime de selamlar her zamanki formunda Eyvallah Süha çok sağol, Sabri abi bu her zaman ki gibi Maşallah.... güle güle kullanın kazasız belasız Teşekkürler Ali bey, cümlemiz inşallah.... Abi arabanız hayırlı olsun. Çok güzel duruyor sizin elinizde daha da güzel olacaktır. Kazasız belasız sevdiklerinizle güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Fatih hocam çok teşekkürler, hep beraber güzel günlerde inşallah.... Maşallah,hayırlı olsun. Teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin... Yorum bağlantısı
Başar Mert 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 abi hayırlı olsun güle güle kullan gerçekten çok güzel valla aklım çok kayıyor benimde siz aldıkça böyle hele birde ortalama 5,3 dedin ya daha ne olsun bizim biraderin 1,3 cdti gitmeyen arabası 5,2 mondiye can kurban. Ama acaba 2,0 tdci mi 2,0 tüplümü az yakar acaba Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Serhan abim hayırlı olsun, maşallah çok güzel araç. Allah sağlıkla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 Hayırlı olsun Eyvallah dostum.... Hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin... Teşekkür ederim.... abi hayırlı olsun güle güle kullan gerçekten çok güzel valla aklım çok kayıyor benimde siz aldıkça böyle hele birde ortalama 5,3 dedin ya daha ne olsun bizim biraderin 1,3 cdti gitmeyen arabası 5,2 mondiye can kurban. Ama acaba 2,0 tdci mi 2,0 tüplümü az yakar acaba Çok teşekkürler ama bu 5,3 lük değer uzun yolda tabi ki şehir içi de şu anda 6,5 ile klima açılınca 7,0 arasında bilginize.... abi hayırlı olsun, güle güle kullan. Teşekkürler Süleyman çok sağol..... Hayırlı uğurlu olsun Abi'm benim Eyvallah kardeşim daha iyileri sizlere olsun inşallah.... Abi güle güle kullan. Maşallah çok diri duruyor araç. Çok sağol kardeşim.... Serhan abim hayırlı olsun, maşallah çok güzel araç. Allah sağlıkla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Eyvallah kardeşim, cümlemize inşallah..... Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan. Eyvallah ehtiyar abim, Sevgilerimle..... bi xenon şart Kesinlikle katılıyorum, arabadan sonra evimide satıp değiştirdim taşınma ve yerleşme işlerim bitsin halledecem inşallah Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Hayırlı uğurlu olsun abi..Tekerine taş değmesin Yalnız birşey söylemek istiyorum. Seni de kandırmışlar abi Tahir ve arabası diye bahsettikleri başkası 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Hayırlı uğurlu olsun abi..Tekerine taş değmesin Yalnız birşey söylemek istiyorum. Seni de kandırmışlar abi Tahir ve arabası diye bahsettikleri başkası Teşekkürler Ayhan, vallahi forumdaki resimleri ile karşılaştırdım aynı olunca bende Tahir dedim 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Teşekkürler Ayhan, vallahi forumdaki resimleri ile karşılaştırdım aynı olunca bende Tahir dedim Yok değil abi Tahir ve arabasını bir tek Emmi görmüş zamanında o da arkadan görmüş..Henüz yüzünü gören yok benim bildiğim kadarıyla Yorum bağlantısı
Recommended Posts