İçeriğe Yönlendir

Mersin'in Siyah İncisi....

Serhan Gürbüzol

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Hayırlı, uğurlu olsun abi, Şahin abi hayırlara vesile olmuş :biggrin:

Sağol Bilal, sağ olsun Şahin vesile oldu diyelim  :D  :D

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

Teşekkür ederim, amin cümlemize....

Hayırlı olsun..

Teşekkürler sağolun

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

İftardan sonra spor amaçlı olarak evde bulunan bir parça led'e kablo lehimleyip hemen bagaj aydınlatmasını değiştirdim. Ufak ufak mondinin led işlerine başlamak lazım değil mi ? Arabanın malzemelerini henüz yerleştirmediğim için kasa ile duruyor, görüntü kirliliğinden dolayı özür dilerim emoji1.pngemoji1.png

evymatyz.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Bu haberleri daha erken bekliyordum. [emoji2] Işık paket olacaktır ellerinizde. Elinize sağlık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhterem Çiftçi

Serhan abi dediğim gibi sen bunu biraz modifikasyon yap ben daha sonra gene Mersine gelirim bi tantuni yemeye daha [emoji1][emoji1][emoji1]e6uva9eb.jpg4eva3u4e.jpgasy7anap.jpg özlemişsindir

...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

İftardan sonra spor amaçlı olarak evde bulunan bir parça led'e kablo lehimleyip hemen bagaj aydınlatmasını değiştirdim. Ufak ufak mondinin led işlerine başlamak lazım değil mi ? Arabanın malzemelerini henüz yerleştirmediğim için kasa ile duruyor, görüntü kirliliğinden dolayı özür dilerim emoji1.pngemoji1.png

Çok hızlısın maşallah ağam. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bu haberleri daha erken bekliyordum. [emoji2] Işık paket olacaktır ellerinizde. Elinize sağlık.

Valla Fatih hocam evi değiştiriyorum o yüzden zamanım olmuyor yoksa şimdiye kadar çoktan bitmişti hepsi  :)

Serhan abi dediğim gibi sen bunu biraz modifikasyon yap ben daha sonra gene Mersine gelirim bi tantuni yemeye daha [emoji1][emoji1][emoji1] özlemişsindir

...

Özlemek mi  :(  :(  ordan öylemi görünüyor  :D

Çok hızlısın maşallah ağam. :biggrin:

Yok be kardeşim, ev işi olmayaydı sen hızı o zaman görecektin....

:nazar: Kazasız belasız.

Teşekkürler Fatih sağolasın.....

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Kazasız belasız güle güle kullanın. 

Teşekkür ederim....

Hayirli olsun.gule gule kazasiz belasiz binin.

Teşekkür ederim sağolun.....

Masallah arac gayet diri duruyor yolda görürsem selam veririm artik kazasiz belasiz

Teşekkür ediyorum, her zaman beklerim. Bakın bir toplantıya da bekliyoruz artık hatta iftar toplantısı ilanı açtım bekleriz  :)

Resimi göremedim ama ellerine sağlık, sen yapmışsan olmuştur :)

Sen canlısını görmek istediğinden resimi görememişsindir kardeşim, çok sağol  :D

Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel

Serhan hayırlı olsun maşallah allah nazarlardan saklasın tekerine taş deymeden güle güle kullan

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Serhan hayırlı olsun maşallah allah nazarlardan saklasın tekerine taş deymeden güle güle kullan

Sağol abi teşekkür ederim, cümlemiz inşallah.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Serhan abi konuyu yeni gördüm.Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Serhan abi konuyu yeni gördüm.Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

Eyvallah Mehmet, teşekkür ederim...
Yorum bağlantısı

Hala güncel resim yok olmuyor ama.. :)

Ev'den başını kaldırabiliyor mu acaba ki :D Herşeyi değiştirdi bu aralar, Hayırlısı olsun :D 

Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi

Abi konuyu yeni gördüm yoğunluktan, ancak yazabildim hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin, Ford'un yer uçağını almışsın, etkileyici performansinin yani sira yakit tuketim değerleri de ayriyeten memnun etmektedir diye düşünüyorum : )

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ilk defa denediğim bu renkli cila sayesinde harika bir parlaklık elde ettim, tavsiyelerinden dolayi Hakan Erkan kardesime teşekkür ediyorum.e7upageb.jpg

yvy5atut.jpgequjupe5.jpghyge5e2a.jpgu6asamup.jpg

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Olmamış, yansımada sakalları sayamadım, bi daha cilala iyisi mi

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

41 kere maşallah. :nazar: :nazar: :nazar:

Bu ciladan ben de istiyorum.

Hay hay bayramda alalım sana da...

Hayırlı olsun.Maşallah :nazar:

Teşekkür ederim....

Olmamış, yansımada sakalları sayamadım, bi daha cilala iyisi mi

Bir o kadar da dikkat ettim ama ustanın gözünden kaçmamış yine de [emoji1][emoji106]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...