Arda Bülent Güzel 19 Temmuz 2014 Paylaş 19 Temmuz 2014 Benim duldule nezaman uyguluyoz abi. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2014 Benim duldule nezaman uyguluyoz abi.Ne zaman istersen, ben müsaitim biliyorsun [emoji1] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2014 Bekliyorum Sen müsait olunca alo de izin bitmeden halledelim olur mu Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2014 Paylaş 19 Temmuz 2014 Ağam gel bu resmi avatar yap Hakan abi turtle wax i zengin etti Maşallah HE kesin ortak bu Turtle Wax'a Bizde ticari hesap olmaz...Bir teşekküre yorgan yakarız Ağam ellerine sağlık,çok güzel olmuş vallahi.. Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 19 Temmuz 2014 Paylaş 19 Temmuz 2014 Abi ellerine sağlık. Böyle uygulamaları görünce bende yapsam ya diyorum kendime, arabanın başına gidince çok zor geliyo. Ama en kısa zamanda yapacam. Ürünün siparişini verdim bile. İnşallah seninki kadar güzel bişey çıkar ortaya. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Yanarrr.... Şimdi sakallardan eser kalmamıştır. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Ellerine sağlık abim Çok süper görünüyor. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Abi yarin bekliyorum. Haberin olsun 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2014 Abi yarin bekliyorum. Haberin olsun Öğleden sonra arayacağım seni Mini mersin iftar programı. İnşallah Fatih hocam Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 22 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2014 Bu konfora ve bu motora göre yakıtın bu denli normal olacağını hiç beklemiyordum işin aslı, yaklaşık bir aylık bir kullanımım ve özellikle de evimi değiştirdiğimden dolayı genelde 2 - 3 Km'lik kısa kullanımlar sonucunda şehir içi 6,5 - 7 litre, klima açıkken 7,5 - 8 litre civarı ve uzun kullanımlar sonucu da 6 - 6,5 litre civarı bir sonuç elde ettim ki bu beni fazlasıyla memnun etti. Gerçekten büyük motor çok büyük bir artı her haliyle, hepinize kazasız, belasız sürüşler diliyorum..... 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Milyon kere maşallah, Allah esirgesin. Bu konfora ve bu motora göre yakıtın bu denli normal olacağını hiç beklemiyordum işin aslı, yaklaşık bir aylık bir kullanımım ve özellikle de evimi değiştirdiğimden dolayı genelde 2 - 3 Km'lik kısa kullanımlar sonucunda şehir içi 6,5 - 7 litre, klima açıkken 7,5 - 8 litre civarı ve uzun kullanımlar sonucu da 6 - 6,5 litre civarı bir sonuç elde ettim ki bu beni fazlasıyla memnun etti. Gerçekten büyük motor çok büyük bir artı her haliyle, hepinize kazasız, belasız sürüşler diliyorum.....Mersinde yakıttan üzmez o araba. Sıcağı sever bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Bu konfora ve bu motora göre yakıtın bu denli normal olacağını hiç beklemiyordum işin aslı, yaklaşık bir aylık bir kullanımım ve özellikle de evimi değiştirdiğimden dolayı genelde 2 - 3 Km'lik kısa kullanımlar sonucunda şehir içi 6,5 - 7 litre, klima açıkken 7,5 - 8 litre civarı ve uzun kullanımlar sonucu da 6 - 6,5 litre civarı bir sonuç elde ettim ki bu beni fazlasıyla memnun etti. Gerçekten büyük motor çok büyük bir artı her haliyle, hepinize kazasız, belasız sürüşler diliyorum..... Yeni resimler gelsin o zaman... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2014 Siyah incimin ön ve arka tamponlarını mini onarımdan ve birazda fsrk vererek Pazartesi günü boyatacağım, bugünde arka tamponun kırık olan tampon braketlerini aldım. Resimleri islem bitiminde paylaşırım inşallah. 3 Yorum bağlantısı
erkan şahin 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 allah kaza bela vermesin inşallah güle güle binmek ve masrafsız bir kullanış nasip olur umarım 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2014 Bugün aracımı bıraktığım servisten, boyatmadan vazgeçtiğim için geri aldım, ( işin aslı arkadaşlarda hep söylüyorlardı yazık boşuna boyatma diye ön ve arka tamponda ufak boya çatlaması vardı o nedenle komple boyatacaktım ) mini onarım hakkını bu basit iş için öldürme dediler ve beni ikna ettiler. Hafta sonu sadece arka tamponu söktürüp braketlerini değiştirecem inşallah.... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Bugün aracımı bıraktığım servisten, boyatmadan vazgeçtiğim için geri aldım, ( işin aslı arkadaşlarda hep söylüyorlardı yazık boşuna boyatma diye ön ve arka tamponda ufak boya çatlaması vardı o nedenle komple boyatacaktım ) mini onarım hakkını bu basit iş için öldürme dediler ve beni ikna ettiler. Hafta sonu sadece arka tamponu söktürüp braketlerini değiştirecem inşallah.... Komple boyya gitsin ya cıncık gibi olsun Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2014 Komple boyya gitsin ya cıncık gibi olsun Aslında geçen pasta cila ve arkasından renkli cila çektiğim de tamponları boyatacağım için yapmamıştım, bugün yapacam yarın resimlerim...... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2014 Arka tampon cila ve parlatma işi başarı ile gerçekleştirildi ama resim cekme unutuldu [emoji1] ve tamponda ki sağ arka kedi gözü çatlaktı az önce yenisi alındı ve akşama takılıp resimlenecek inşallah 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Arka tampon cila ve parlatma işi başarı ile gerçekleştirildi ama resim cekme unutuldu [emoji1] ve tamponda ki sağ arka kedi gözü çatlaktı az önce yenisi alındı ve akşama takılıp resimlenecek inşallah Kedi senin canını... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2014 Kedi senin canını... Kedidir kediiiii Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 İyi günlerde kazasız,arızasız,cezasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2014 (düzenlendi) Önceki sahibi bir kaç defa camlar açıkken yıkatmış olduğu için özellikle koltuğun dış taraflarında lekeler oluşmuştu o nedenle koltukları halı şampuanı ile yıkadım, mis gibi oldu Önceki sahibi bir kaç defa camlar açıkken yıkatmış olduğu için özellikle koltuğun dış taraflarında lekeler oluşmuştu o nedenle koltukları halı şampuanı ile yıkadım, mis gibi oldu 11 Ağustos 2014 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts