Misafir 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Sen de bir araba bulana kadar tetikte olmakta yarar var. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2014 Vay arkadaş ne kadar düşmanım varmış da, Serhan abiye satma diyola Kimdir onlar isim verile bir paralel operasyonuda ben yapam Harikalar gerçekten ama böyle şeylere gerek yok değil mi Ozan [emoji1] [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ağustos 2014 Paylaş 17 Ağustos 2014 Harikalar gerçekten ama böyle şeylere gerek yok değil mi Ozan [emoji1] [emoji1]Kesinlikle abicim konuşarak halledilebilir Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Ağustos 2014 Paylaş 17 Ağustos 2014 Harikalar gerçekten ama böyle şeylere gerek yok değil mi Ozan [emoji1] [emoji1] Ben sonuca bakarım Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 17 Ağustos 2014 Paylaş 17 Ağustos 2014 Bu araba mertin olmalı. (bizde tatlımızı yiyelim, serhan abi yeni araç alacak ya[emoji12] 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Ağustos 2014 Paylaş 17 Ağustos 2014 (düzenlendi) Bu araba mertin olmalı. (bizde tatlımızı yiyelim, serhan abi yeni araç alacak ya[emoji12] Hah işte ben de onu diyorum Abi baskıya devam benden de tatlı 17 Ağustos 2014 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 17 Ağustos 2014 Paylaş 17 Ağustos 2014 Hah işte ben de onu diyorum Abi baskıya devam benden de tatlı mert sen hiç düşünme bu araç senin, serhan abi bu arabayı mert e vermezsen inşaattan tüm adamları alır arabanı talan ettiririm. arabanı üstü açık araba yaptırırım. tekerlerini alır yerine tuğla koydururum. sana 48 saat müddet. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Ağustos 2014 Paylaş 17 Ağustos 2014 mert sen hiç düşünme bu araç senin, serhan abi bu arabayı mert e vermezsen inşaattan tüm adamları alır arabanı talan ettiririm. arabanı üstü açık araba yaptırırım. tekerlerini alır yerine tuğla koydururum. sana 48 saat müddet. Abi adres ver de tatlının yarısını göndereyim, elemanlara güç kuvvet olsun. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2014 Serhan Abi cok guzel bir secim olmus. Allah kazasiz belasiz, agiz tadiyla binmeyi nasip etsin. Nazar degmesin. Teşekkür ederim Aykut, senin arabanda hayırlı olsun tekrar kardeşim. .. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 Serhan abim Allah nazarlardan saklasın maşallah keyifle kullan inş.. 1 Yorum bağlantısı
muhammet erecekli 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 masallah. bu cila isini bende denemeliyim anlasilan. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 Noliyüürrr burda birisi duman mi dedi haram beygir mi dedi yazilim mi dedi Mondi mi dedi ahada geliyom serhan abeyyy Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2014 Serhan abim Allah nazarlardan saklasın maşallah keyifle kullan inş.. Sağol kardeşim teşekkürler.... masallah. bu cila isini bende denemeliyim anlasilan. Kesinlikle tavsiye edilir, deneme değil uygulamanız gerekir Noliyüürrr burda birisi duman mi dedi haram beygir mi dedi yazilim mi dedi Mondi mi dedi ahada geliyom serhan abeyyy Gop da gel bekliyom gardaş Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 Abi yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım maşallah harika. Allah kazasız belesiz kullanmayı nasip etsin. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2014 Abi yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım maşallah harika. Allah kazasız belesiz kullanmayı nasip etsin. Sağol kardeşim, teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 Sağol kardeşim teşekkürler.... Kesinlikle tavsiye edilir, deneme değil uygulamanız gerekir Gop da gel bekliyom gardaş Haftaya bi mersin yapacagim abi ozaman gelip senide görmek cayinida içmek isterim allahin izniyle Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2014 Haftaya bi mersin yapacagim abi ozaman gelip senide görmek cayinida içmek isterim allahin izniyle Hafta içi olursa otobana girince ara iş yerinde olurum, diğer zamanlarda her zaman beklerim kardeş. .. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 Hafta içi olursa otobana girince ara iş yerinde olurum, diğer zamanlarda her zaman beklerim kardeş. ..Ararim abi hele bi benim minnak 1.4 yayladan Geldin de 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 24 Ağustos 2014 Paylaş 24 Ağustos 2014 Allah kaza bela vermesin, güle güle bin abim 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 iki ay sonra yeni görmüşüz konuyu bize de helal olsun Hayırlı olsun abi güle güle kullan. manuel keyfi başkadır. Jatco cular kızmasın ama (isterlerse kızsınlar ) 3 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 iki ay sonra yeni görmüşüz konuyu bize de helal olsun Hayırlı olsun abi güle güle kullan. manuel keyfi başkadır. Jatco cular kızmasın ama (isterlerse kızsınlar ) 2 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 iki ay sonra yeni görmüşüz konuyu bize de helal olsun Hayırlı olsun abi güle güle kullan. manuel keyfi başkadır. Jatco cular kızmasın ama (isterlerse kızsınlar ) Biz birbirimizi biliriz, senin canın sağ olsun, ihtiyarlıkta olur böyle şeyler. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2014 iki ay sonra yeni görmüşüz konuyu bize de helal olsun Hayırlı olsun abi güle güle kullan. manuel keyfi başkadır. Jatco cular kızmasın ama (isterlerse kızsınlar ) Eyvallah Ertan sağolasın kardeşim, gercekten Focusdan sonra çok farklı ama bir de Jatco ya binebilirsek hayırlısı ile 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts