Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Kıskanmayalım lütfen. Konfor kalite ve prestij sizinde hakkınız. Ben o kalite ve konfora 7 yıldır sahibim,sen daha dün farkına vardın,gerçi oda boş auto Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Ben o kalite ve konfora 7 yıldır sahibim,sen daha dün farkına vardın,gerçi oda boş auto Cam fıskıyelerinden başlamayayım? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Cam fıskıyelerinden başlamayayım? Adamları onu mondeoya bile takıyor,ne var bunda Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Eylül 2014 Yazar Paylaş 8 Eylül 2014 Merak benim değil mi ne yapıcaksın Senden mi izin alacağım,hayırdır ortakmısınız ağam ile Parasıyla değil mi Serhan Abi ye yoğun bir şekilde mahalle baskısı var. Acaba ben de mi talipli olsam. Her türlü yardımcı olur ağam,onun gönlü güzeldir.. Kıskanmayalım lütfen. Konfor kalite ve prestij sizinde hakkınız. İlginize teşekkür ediyorum arkadaşlar, hayırlısı ile yeni sahibini bulursa ben de bir araba var onu alayım da herkes rahatlasın olmaz mı 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Adamları onu mondeoya bile takıyor,ne var bunda Kısaca a'dan z'ye her modelde tırtız diyorsun ha Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 İlginize teşekkür ediyorum arkadaşlar, hayırlısı ile yeni sahibini bulursa ben de bir araba var onu alayım da herkes rahatlasın olmaz mı : İnşallah ağam.. Kısaca a'dan z'ye her modelde tırtız diyorsun ha Tırt değil kaliteden bahsediyorum,ve hala bu siyah incinin peşindesin ne ayaksın anlamadım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 İnşallah ağam.. Tırt değil kaliteden bahsediyorum,ve hala bu siyah incinin peşindesin ne ayaksın anlamadım Sabana sürecem Reno 9 ile arasında kaldım kararsızım Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Sabana sürecem Reno 9 ile arasında kaldım kararsızım Sen o boş autonu getirde bir bakalım.ondan sonra konuşalım bunları... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Sen o boş autonu getirde bir bakalım.ondan sonra konuşalım bunları... Boş mu lütfen, kıskanmayalım Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Eylül 2014 Yazar Paylaş 8 Eylül 2014 Sabana sürecem Reno 9 ile arasında kaldım kararsızım Leynnnn sabana sürecem de ne demek verirmiyim ben sana o zaman siyah inciyi. Onu seveceksin parlatacaksın nazlı nazlı kullanacaksın ki tadını alacaksın o da seni üzmeyecek Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Boş mu lütfen, kıskanmayalım Sende ki kilolarla anca doluyor işte Leynnnn sabana sürecem de ne demek verirmiyim ben sana o zaman siyah inciyi. Onu seveceksin parlatacaksın nazlı nazlı kullanacaksın ki tadını alacaksın o da seni üzmeyecek Ağam buna şamreli bile verilmez. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Leynnnn sabana sürecem de ne demek verirmiyim ben sana o zaman siyah inciyi. Onu seveceksin parlatacaksın nazlı nazlı kullanacaksın ki tadını alacaksın o da seni üzmeyecek Sağlamlığını övdüm abi, illuminati yaptım Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Sağlamlığını övdüm abi, illuminati yaptım Ya bu kadar yan çizen bir adam görmedim Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Sende ki kilolarla anca doluyor işte Ağam buna şamreli bile verilmez. Ayaklar yere sağlam basmalı, kilo olunca iyi basıyorsun. Halayda filan yer çekimine yenilmiyorsun Ya bu kadar yan çizen bir adam görmedim Yan değil lo, düz çizdim Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Ayaklar yere sağlam basmalı, kilo olunca iyi basıyorsun. Halayda filan yer çekimine yenilmiyorsun Yan değil lo, düz çizdim Ne halayı ya ? O kasap havasıydı Bırak git yancı seni Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Ne halayı ya ? O kasap havasıydı Bırak git yancı seni :D Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Eylül 2014 Yazar Paylaş 8 Eylül 2014 Sağlamlığını övdüm abi, illuminati yaptım Öyleyse tamam derim yoksa vermem ona göre ha [emoji12] 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Öyleyse tamam derim yoksa vermem ona göre ha [emoji12] Vermicem vermicem Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Öyleyse tamam derim yoksa vermem ona göre ha [emoji12] Kuzuyu kasaba emanet ediyorsun yapma ağam Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Eylül 2014 Yazar Paylaş 8 Eylül 2014 Vermicem vermicem Benim değilmi vermicem[emoji41] [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Kuzuyu kasaba emanet ediyorsun yapma ağam Ağamız da kaliteyi prestiji hakediyor. Passat alacam ona binsin garip 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Ağamız da kaliteyi prestiji hakediyor. Passat alacam ona binsin garip Hiç işi olmaz,sen tek başına boş autocu olarak kalacaksın bu forumda Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Eylül 2014 Yazar Paylaş 12 Eylül 2014 Plaka lambaları da değişti, yavaş yavaş değişim başlıyor, 4 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Bu ne yahu yolda fren yapsan arkadaki araç yoldan çıkar, maşallahı var stopların. Yeni Plaka lambaları bile zor görünmüş abi[emoji12] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts