İçeriğe Yönlendir

Mersin'in Siyah İncisi....

Serhan Gürbüzol

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Orjinallikten yana olmam ve arkadaşlarında isteği üzerine siyah kaplamayı söküp gri orjinal rengine kapladım. Sizce nasıl oldu şimdi

26dc8734584abd20621dadc3e160f32d.jpg

dfcf7551f855c663e9a4bc62921dff8c.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Superr [emoji106]

Masallah aninda yapmissin serhan abim [emoji4]

Anında görüntü iyidir her zaman Naci, arkadaslara söz verdik ya [emoji4]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

En ıyısını yapmıssın abı boyle daha güzel olmuş maşallah ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

En ıyısını yapmıssın abı boyle daha güzel olmuş maşallah ..

Teşekkürler İbrahim :)

Cillop gibi olmuş :nazar:

Eyvallah Ozan :)

Abi eline sağlık.

Sağol Mehmet :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ben boyamistim kaplamak o zaman aklima gelmemişti.Gayet güzel olmuş abi eline sağlık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Zevksiz işte  :D

Yahu hadi o ehtiyar anlamıyor piano black filan sen? GErçi ruhun çürümüş wax atmaktan kedi kovalamaktan. :D

Boyanınca daha güzel olur,

Zevk sahibi adam her yerden belli oluyor :p Aklın yolu bir di mi Syn. Urfalı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Eline sağlık Serhan Abim. Gri çok daha güzel ve orjinal olmuş. Ama keşke pembe yapaydın..  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Gri daha güzel ve şık olmuş  ellerine sağlık abi :yes:  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Zevk sahibi adam her yerden belli oluyor :p Aklın yolu bir di mi Syn. Urfalı :D

Ben o parçaları söktüm boyacıya gittim bir baktım gri bir toyota boyuyorlar.. Hemen üstüne ince bir zımpara ardından toyota grisi attık sonra ben ( + ve - ) tuşları boyarken boyayı biraz berbat ettim ama güzel oldu.. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ben o parçaları söktüm boyacıya gittim bir baktım gri bir toyota boyuyorlar.. Hemen üstüne ince bir zımpara ardından toyota grisi attık sonra ben ( + ve - ) tuşları boyarken boyayı biraz berbat ettim ama güzel oldu.. :D

Temiz boya en güzeli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Temiz boya en güzeli.

Bir toyotanın boyanmasını bekleyeceğiz artık... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yahu hadi o ehtiyar anlamıyor piano black filan sen? GErçi ruhun çürümüş wax atmaktan kedi kovalamaktan. :D

Haklısın  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Yahu hadi o ehtiyar anlamıyor piano black filan sen? GErçi ruhun çürümüş wax atmaktan kedi kovalamaktan.

Zevk sahibi adam her yerden belli oluyor  Aklın yolu bir di mi Syn. Urfalı

kim varki bu konuyla ilgili ehtiyar, OEM her zaman iyidir derim ben :good1:

Eline sağlık Serhan Abim. Gri çok daha güzel ve orjinal olmuş. Ama keşke pembe yapaydın.. 

Bakmadım değil aslında ama pembe olunca satışı zorlaşıyor hatta elde patlıyormuş :D  Bazılarının telefonu gibi :p

Temiz boya en güzeli.

Yarın kaportacılara haber bırakayım piano black boyanacak araba olursa haber versinler  :p

Haklısın  :D

sen bakma ona kardeşim, en azından bizim arabamıza kendi iş yeri personellerimizden çarpan yok ;):D

Yorum bağlantısı
Tuğrul Ersoy

abi şu arabanın camına bir film çektir ya of tuning iyi yerdir adanada mesela :-)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

kim varki bu konuyla ilgili ehtiyar, OEM her zaman iyidir derim ben :good1:

Bakmadım değil aslında ama pembe olunca satışı zorlaşıyor hatta elde patlıyormuş :D Bazılarının telefonu gibi :p

Yarın kaportacılara haber bırakayım piano black boyanacak araba olursa haber versinler :p

sen bakma ona kardeşim, en azından bizim arabamıza kendi iş yeri personellerimizden çarpan yok ;):D

Oem olmayan ne varmış benim aracım da? İhtiyar kısmı sizsiniz ruhunuz çürümüş :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ağam uyma boş autoculara. [emoji3]

Sen rahat ol paşam [emoji106]

abi şu arabanın camına bir film çektir ya of tuning iyi yerdir adanada mesela :-)

Evet aklımda yapacağım inşallah, arabayı aldıktan sonra şöyle gönlümce ilgilenemedim ki arabamla....
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Oem olmayan ne varmış benim aracım da? İhtiyar kısmı sizsiniz ruhunuz çürümüş :D

Ehtiyarsın işte yiğidim, bak ben arabamda OEM'den yanayım diyorum, sen EOM olmayan ne varmış benim aracımda diyorsun ya Ehtiyar  :p

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...