Serhan Gürbüzol 24 Eylül 2014 Yazar Paylaş 24 Eylül 2014 Orjinallikten yana olmam ve arkadaşlarında isteği üzerine siyah kaplamayı söküp gri orjinal rengine kapladım. Sizce nasıl oldu şimdi 7 Yorum bağlantısı
Naci Özkan 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 Superr [emoji106] Masallah aninda yapmissin serhan abim [emoji4] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Eylül 2014 Yazar Paylaş 24 Eylül 2014 Superr [emoji106] Masallah aninda yapmissin serhan abim [emoji4] Anında görüntü iyidir her zaman Naci, arkadaslara söz verdik ya [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 En ıyısını yapmıssın abı boyle daha güzel olmuş maşallah .. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Eylül 2014 Yazar Paylaş 25 Eylül 2014 En ıyısını yapmıssın abı boyle daha güzel olmuş maşallah ..Teşekkürler İbrahim Cillop gibi olmuş Eyvallah Ozan Abi eline sağlık.Sağol Mehmet 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Ben boyamistim kaplamak o zaman aklima gelmemişti.Gayet güzel olmuş abi eline sağlık 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Boyanınca daha güzel olur, kaplama da fena durmamış abi... 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Zevksiz işte Yahu hadi o ehtiyar anlamıyor piano black filan sen? GErçi ruhun çürümüş wax atmaktan kedi kovalamaktan. Boyanınca daha güzel olur, Zevk sahibi adam her yerden belli oluyor Aklın yolu bir di mi Syn. Urfalı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Eline sağlık Serhan Abim. Gri çok daha güzel ve orjinal olmuş. Ama keşke pembe yapaydın.. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Gri daha güzel ve şık olmuş ellerine sağlık abi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Zevk sahibi adam her yerden belli oluyor Aklın yolu bir di mi Syn. Urfalı Ben o parçaları söktüm boyacıya gittim bir baktım gri bir toyota boyuyorlar.. Hemen üstüne ince bir zımpara ardından toyota grisi attık sonra ben ( + ve - ) tuşları boyarken boyayı biraz berbat ettim ama güzel oldu.. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Ben o parçaları söktüm boyacıya gittim bir baktım gri bir toyota boyuyorlar.. Hemen üstüne ince bir zımpara ardından toyota grisi attık sonra ben ( + ve - ) tuşları boyarken boyayı biraz berbat ettim ama güzel oldu.. Temiz boya en güzeli. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Temiz boya en güzeli. Bir toyotanın boyanmasını bekleyeceğiz artık... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Yahu hadi o ehtiyar anlamıyor piano black filan sen? GErçi ruhun çürümüş wax atmaktan kedi kovalamaktan. Haklısın Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Eylül 2014 Yazar Paylaş 25 Eylül 2014 Yahu hadi o ehtiyar anlamıyor piano black filan sen? GErçi ruhun çürümüş wax atmaktan kedi kovalamaktan. Zevk sahibi adam her yerden belli oluyor Aklın yolu bir di mi Syn. Urfalı kim varki bu konuyla ilgili ehtiyar, OEM her zaman iyidir derim ben Eline sağlık Serhan Abim. Gri çok daha güzel ve orjinal olmuş. Ama keşke pembe yapaydın.. Bakmadım değil aslında ama pembe olunca satışı zorlaşıyor hatta elde patlıyormuş Bazılarının telefonu gibi Temiz boya en güzeli. Yarın kaportacılara haber bırakayım piano black boyanacak araba olursa haber versinler Haklısın sen bakma ona kardeşim, en azından bizim arabamıza kendi iş yeri personellerimizden çarpan yok Yorum bağlantısı
Tuğrul Ersoy 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 abi şu arabanın camına bir film çektir ya of tuning iyi yerdir adanada mesela :-) Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 kim varki bu konuyla ilgili ehtiyar, OEM her zaman iyidir derim ben Bakmadım değil aslında ama pembe olunca satışı zorlaşıyor hatta elde patlıyormuş Bazılarının telefonu gibi Yarın kaportacılara haber bırakayım piano black boyanacak araba olursa haber versinler sen bakma ona kardeşim, en azından bizim arabamıza kendi iş yeri personellerimizden çarpan yok Oem olmayan ne varmış benim aracım da? İhtiyar kısmı sizsiniz ruhunuz çürümüş Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Eylül 2014 Yazar Paylaş 26 Eylül 2014 Ağam uyma boş autoculara. [emoji3]Sen rahat ol paşam [emoji106] abi şu arabanın camına bir film çektir ya of tuning iyi yerdir adanada mesela :-)Evet aklımda yapacağım inşallah, arabayı aldıktan sonra şöyle gönlümce ilgilenemedim ki arabamla.... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Eylül 2014 Yazar Paylaş 26 Eylül 2014 Oem olmayan ne varmış benim aracım da? İhtiyar kısmı sizsiniz ruhunuz çürümüş Ehtiyarsın işte yiğidim, bak ben arabamda OEM'den yanayım diyorum, sen EOM olmayan ne varmış benim aracımda diyorsun ya Ehtiyar Yorum bağlantısı
Recommended Posts