Misafir 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Arabada ESP olması büyük sıkıntı, bizim gibi sportit sürüş tarızında kullananlar sevmez sigortası var mı komple iptal edelim Milleti topla, Çorlu ya gelin. Tatlı komasına sokalım. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Milleti topla, Çorlu ya gelin. Tatlı komasına sokalım. Bu çorlu neden hep karışır Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Milleti topla, Çorlu ya gelin. Tatlı komasına sokalım. Kadro belli sıkıntı yok bu sefer edirne olur Çorlu da tatlı mı yeniyor? Bjk lileri almıyorlar, yani merak etmene gerek yok 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Ekim 2014 Yazar Paylaş 21 Ekim 2014 Arabada ESP olması büyük sıkıntı, bizim gibi sportit sürüş tarızında kullananlar sevmez sigortası var mı komple iptal edelim Sigortasını bilmem de ben bazen ESP düğmesini OFF konumuna alıyorum Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Değerli arkadaşlar malumunuz üzere Siyah incim 33 CYZ 23 plakalı aracımı Süha kardeşimize satmış bulunmaktayım Allah kazasız belasız kullanmasını nasip etsin hayırlı uğurlu olsun, moderatör arkadaşlardan ricam konunun kapatılmasıdır. Konuya ve şahsıma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum, yeni bir araçla buluşmak dileği ile Allaha emanet olun...... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Artık yeni sahibinden bir konu bekliyoruz o halde.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts