Cengiz Aratemur 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Hayırlı uğurlu olsun Serhan abi.....çok temiz diri görünüyor.. iyi günlerde kazasız,belasız kullan. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Yok değil abi Tahir ve arabasını bir tek Emmi görmüş zamanında o da arkadan görmüş..Henüz yüzünü gören yok benim bildiğim kadarıyla Dur ben Emmi'yi arayayım hemen, olayı bir netleştirelim 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Abi Rabbim kaza bela vermesin. Maşallah çok temiz araç. Canlı canlı görmek ve hatta 1 saat kadar anahtarını tutma şeferine nail oldum Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Hayırlı uğurlu olsun abi Çok teşekkürler Önder Hayırlı uğurlu olsun Serhan abi.....çok temiz diri görünüyor.. iyi günlerde kazasız,belasız kullan. Eyvallah Cengiz teşekkürler... Abi Rabbim kaza bela vermesin. Maşallah çok temiz araç. Canlı canlı görmek ve hatta 1 saat kadar anahtarını tutma şeferine nail oldum Allah razı olsun kardeşim, ben de seninle tanışma şerefine nail oldum ya o da bana yeter 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Sana çok yakışacak eminim ağbi. Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Kardeşim tekrar hayırlı olsun,Allah esirgesin inşallah 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Imzayı kess Kardeşim tekrar hayırlı olsun,Allah esirgesin inşallah Abi Rabbim kaza bela vermesin. Maşallah çok temiz araç. Canlı canlı görmek ve hatta 1 saat kadar anahtarını tutma şeferine nail oldum 3 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Kardeşim tekrar hayırlı olsun,Allah esirgesin inşallah :D İmzayı yeni gördüm abi ya 3 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 :D İmzayı yeni gördüm abi ya Nasıl test edildin? Yorum bağlantısı
Mustafa Ülgen 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Hayırlı olsun Serhan Abi, Allah kaza bela vermesin.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Anlamadım? ihtiyar arabası mı bu? Bir daha hayırlı olsun ihtiyar, tekerine taş değmesin. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Sana çok yakışacak eminim ağbi. Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Güzel düşüncelerin için çok sağol Ahmet'cim.... Kardeşim tekrar hayırlı olsun,Allah esirgesin inşallah Allah razı olsun abi, cümlemizin aracını inşallah. Hakkını helal et..... Hayırlı olsun Serhan Abi, Allah kaza bela vermesin.. Teşekkürler Mustafa çok sağol kardeşim..... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Anlamadım? ihtiyar arabası mı bu? Bir daha hayırlı olsun ihtiyar, tekerine taş değmesin. Ehtiyar arabası dediler aldırdılar bana sıra senin CMax'i satıp Mondeo almanda abi ona göre Yorum bağlantısı
Misafir 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Ehtiyar arabası dediler aldırdılar bana sıra senin CMax'i satıp Mondeo almanda abi ona göre Peeeh, kandırmışlar seni, Ben Sefa'nın S-max'a bindim, pfyyyyyyyiuuuuuvvv.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Peeeh, kandırmışlar seni, Ben Sefa'nın S-max'a bindim, pfyyyyyyyiuuuuuvvv..Yeni idolüm SMax diyorsun yani [emoji1][emoji106] Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Hayırlı uğurlu olsun abi. Çok beğendim arabanı. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Hayırlı olsun abi güzelmiş araba... Bizim otomatiklerde devir saatinin ibresi ile km. saatinin ibresi epey bir paralel gidiyor... Oradan manuelin yakıt tasarrufu anlaşılıyor.. 6 ileri güzel bir şey.. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Hayırlı uğurlu olsun abi. Çok beğendim arabanı. Teşekkürler Sami, ben de beğendim valla Hayırlı olsun abi güzelmiş araba... Bizim otomatiklerde devir saatinin ibresi ile km. saatinin ibresi epey bir paralel gidiyor... Oradan manuelin yakıt tasarrufu anlaşılıyor.. 6 ileri güzel bir şey.. Çok sağol Serkan tereddüt olsa da almadan önce, İzmirden yola çıkınca ve bu değerleri görünce tereddütler sevgiye dönüştü. Gerçekten 6 vites güzelmiş Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Hayırlı olsun abi CaYiZ mondeon Çok teşekkürler Emin CaYiZ olunca yapacak bir şey yok 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Kardeşim tekrar hayırlı olsun,Allah esirgesin inşallah :D İmzayı yeni gördüm abi ya hayırlı olsun abi. tahir abiyede hayırlı olsun Usta onayınıda aldı.Tahir İlter varmış hakketten :D 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 hayırlı olsun Serhan, iyi günlerde kullan.. Teşekkürler Sadık, sağol.... hayırlı olsun abi. tahir abiyede hayırlı olsun Usta onayınıda aldı.Tahir İlter varmış hakketten : :D Sağol Serkan teşekkürler..... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Hayırlı, uğurlu olsun abi, Şahin abi hayırlara vesile olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts