İçeriğe Yönlendir

Mersin'in Siyah İncisi....

Serhan Gürbüzol

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Arka tamponlar için aldığım braketler sağlam çıktı ve sol taraftaki hafif sarkma düzeltilerek yerine oturtuldu ve ayarı yapıldı, boya işinede gerek kalmadı. Sıra başka dokunuşlara geldi yavaş yavaş. ...

14ee671ec448540e44f99135d4c45700.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Maşallah çok güzel araba :)

Teşekkürler Sami, daha da güzel olacak ilerleyen zamanlarda [emoji106]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Teşekkürler Sami, daha da güzel olacak ilerleyen zamanlarda [emoji106]

İnanıyorum abi.. Spoiler felan düşünüyor musun ? 

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

İnanıyorum abi.. Spoiler felan düşünüyor musun ? 

Neden olmasın Sami, bulabilirsem evet.....

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Serhat,

Senin arabada sanırım dbf yok. Benden sana tavisye makul fazla abartılı olmayan bir yazılım yaptır, aracına olan sevgi ve saygın 2 katına çıkmaz ise benden sana 2 kilo baklava hediye :) Bırak bu tampon işlerini bak bakalım hangisi çok daha fazla zevk veriyor...

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Serhat,

Senin arabada sanırım dbf yok. Benden sana tavisye makul fazla abartılı olmayan bir yazılım yaptır, aracına olan sevgi ve saygın 2 katına çıkmaz ise benden sana 2 kilo baklava hediye :) Bırak bu tampon işlerini bak bakalım hangisi çok daha fazla zevk veriyor...

Tebrik ediyorum   :bravo:  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Serhat,

Abi haklısın ama öncelikle şu gözüme batan ufak tefekleri bir halledeyim inşallah dediğin gibi yapacam  Allah izin verirse....

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Haram beygir yükleme arabama, tamponu boyat rütuşluk yerleri hallet, gel de ;):p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Bu araba sende fazla durmaz. Temiz araç gider abi. Gel sem masraf etme, bir aya kalmaz gider bu makine...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Satılıksa da değilse de ben her türlü talibim. Rakip sevmem çirkinleşirim pisleşirim. Pisim terstir tersim pis. :p

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Ortayı bulak araba satılsında bizde datlımızı yiyelim. Ha bu arada unuttuk sanma serhan abi mondinin tatlısı gelmedi daha. Makinenin kuyruğu eğri geziyor., haberin olsun

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Günahıma giriyorlar, daha tadını almadan arabamı sattıracaklar  :)  Valla araba yok piyasa da yoksa arkadaşları kırmayacam da :D  :D  

Ortayı bulak araba satılsında bizde datlımızı yiyelim. Ha bu arada unuttuk sanma serhan abi mondinin tatlısı gelmedi daha. Makinenin kuyruğu eğri geziyor., haberin olsun

Unutmadık da Bülent ev değişimi, ramazan falan derken mesafe uzadı  :yes: Tatilden dönde hatırlat halledelim bu mevzuyu  :good1:

Yorum bağlantısı

Günahıma giriyorlar, daha tadını almadan arabamı sattıracaklar  :)  Valla araba yok piyasa da yoksa arkadaşları kırmayacam da :D  :D  

Unutmadık da Bülent ev değişimi, ramazan falan derken mesafe uzadı  :yes: Tatilden dönde hatırlat halledelim bu mevzuyu  :good1:

O yakınına gelen uzun bir adam var ya, sen aracını ondan sakın, gösterme,, :yes:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

O yakınına gelen uzun bir adam var ya, sen aracını ondan sakın, gösterme,, :yes:

Bindirdim gezdirdim bile ama aklın varsa satma dedi abi, bende şaşırdım inan ki [emoji1]
Yorum bağlantısı

Bindirdim gezdirdim bile ama aklın varsa satma dedi abi, bende şaşırdım inan ki [emoji1]

Hiç şaşırma! ya kendi göz koydu, ya da birine düşünüyor. :D  Uzak tur arabadan. :yes:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hiç şaşırma! ya kendi göz koydu, ya da birine düşünüyor. :D Uzak tur arabadan. :yes:

Hani bir sürpriz beklemiyor değilim, haklısın abi hatta arabanın içinde bile fazla durmuyorum yan yanayken [emoji12]
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Vay arkadaş ne kadar düşmanım varmış da, Serhan abiye satma diyola :p Kimdir onlar isim verile bir paralel operasyonuda ben yapam :D

Yorum bağlantısı

Vay arkadaş ne kadar düşmanım varmış da, Serhan abiye satma diyola :p Kimdir onlar isim verile bir paralel operasyonuda ben yapam :D

32b81fde1dff26e53dd41b213a9442b1.jpg
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...