Serhan Gürbüzol 15 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2014 Arka tamponlar için aldığım braketler sağlam çıktı ve sol taraftaki hafif sarkma düzeltilerek yerine oturtuldu ve ayarı yapıldı, boya işinede gerek kalmadı. Sıra başka dokunuşlara geldi yavaş yavaş. ... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2014 Maşallah çok güzel araba Teşekkürler Sami, daha da güzel olacak ilerleyen zamanlarda [emoji106] 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Teşekkürler Sami, daha da güzel olacak ilerleyen zamanlarda [emoji106] İnanıyorum abi.. Spoiler felan düşünüyor musun ? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Yapar yapar satarsın.. Eline sağlık abim. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Güzel olmuş abim eline sağlık.. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2014 İnanıyorum abi.. Spoiler felan düşünüyor musun ? Neden olmasın Sami, bulabilirsem evet..... Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Serhat, Senin arabada sanırım dbf yok. Benden sana tavisye makul fazla abartılı olmayan bir yazılım yaptır, aracına olan sevgi ve saygın 2 katına çıkmaz ise benden sana 2 kilo baklava hediye Bırak bu tampon işlerini bak bakalım hangisi çok daha fazla zevk veriyor... 4 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Serhat, Senin arabada sanırım dbf yok. Benden sana tavisye makul fazla abartılı olmayan bir yazılım yaptır, aracına olan sevgi ve saygın 2 katına çıkmaz ise benden sana 2 kilo baklava hediye Bırak bu tampon işlerini bak bakalım hangisi çok daha fazla zevk veriyor... Tebrik ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2014 Serhat, Senin arabada sanırım dbf yok. Benden sana tavisye makul fazla abartılı olmayan bir yazılım yaptır, aracına olan sevgi ve saygın 2 katına çıkmaz ise benden sana 2 kilo baklava hediye Bırak bu tampon işlerini bak bakalım hangisi çok daha fazla zevk veriyor... Abi haklısın ama öncelikle şu gözüme batan ufak tefekleri bir halledeyim inşallah dediğin gibi yapacam Allah izin verirse.... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Haram beygir yükleme arabama, tamponu boyat rütuşluk yerleri hallet, gel de 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Bu araba sende fazla durmaz. Temiz araç gider abi. Gel sem masraf etme, bir aya kalmaz gider bu makine... 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 (düzenlendi) Satılıksa da değilse de ben her türlü talibim. Rakip sevmem çirkinleşirim pisleşirim. Pisim terstir tersim pis. 16 Ağustos 2014 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Ne Serhan Abi arabayı satıyormuymuş. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Ortayı bulak araba satılsında bizde datlımızı yiyelim. Ha bu arada unuttuk sanma serhan abi mondinin tatlısı gelmedi daha. Makinenin kuyruğu eğri geziyor., haberin olsun 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 16 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2014 Günahıma giriyorlar, daha tadını almadan arabamı sattıracaklar Valla araba yok piyasa da yoksa arkadaşları kırmayacam da Ortayı bulak araba satılsında bizde datlımızı yiyelim. Ha bu arada unuttuk sanma serhan abi mondinin tatlısı gelmedi daha. Makinenin kuyruğu eğri geziyor., haberin olsun Unutmadık da Bülent ev değişimi, ramazan falan derken mesafe uzadı Tatilden dönde hatırlat halledelim bu mevzuyu Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Günahıma giriyorlar, daha tadını almadan arabamı sattıracaklar Valla araba yok piyasa da yoksa arkadaşları kırmayacam da Unutmadık da Bülent ev değişimi, ramazan falan derken mesafe uzadı Tatilden dönde hatırlat halledelim bu mevzuyu O yakınına gelen uzun bir adam var ya, sen aracını ondan sakın, gösterme,, Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 16 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2014 O yakınına gelen uzun bir adam var ya, sen aracını ondan sakın, gösterme,, Bindirdim gezdirdim bile ama aklın varsa satma dedi abi, bende şaşırdım inan ki [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Bindirdim gezdirdim bile ama aklın varsa satma dedi abi, bende şaşırdım inan ki [emoji1] Hiç şaşırma! ya kendi göz koydu, ya da birine düşünüyor. Uzak tur arabadan. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 16 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2014 Hiç şaşırma! ya kendi göz koydu, ya da birine düşünüyor. Uzak tur arabadan. Hani bir sürpriz beklemiyor değilim, haklısın abi hatta arabanın içinde bile fazla durmuyorum yan yanayken [emoji12] Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Vay arkadaş ne kadar düşmanım varmış da, Serhan abiye satma diyola Kimdir onlar isim verile bir paralel operasyonuda ben yapam Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Vay arkadaş ne kadar düşmanım varmış da, Serhan abiye satma diyola Kimdir onlar isim verile bir paralel operasyonuda ben yapam Yorum bağlantısı
Recommended Posts