Ertan Çabuk 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Biz birbirimizi biliriz, senin canın sağ olsun, ihtiyarlıkta olur böyle şeyler. Beni kendi safına çekme ehtiyar. Yaşasaydı dedem yaşında olurdun Eyvallah Ertan sağolasın kardeşim, gercekten Focusdan sonra çok farklı ama bir de Jatco ya binebilirsek hayırlısı ile 2 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Beni kendi safına çekme ehtiyar. Yaşasaydı dedem yaşında olurdun Boşver Jatco yu. 3. Viteste pati çekiyor mu Jatco [emoji12] Jatco sevmeyenler grubu acsak artikkk olmaz mi manuel in can olduğunu birde sizden duysak serhan abicim Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Jatco sevmeyenler grubu acsak artikkk olmaz mi manuel in can olduğunu birde sizden duysak serhan abicimO da içten içe jatco ya bileniyo, dizel manuelin yuzune bakan kalmadı forumda Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2014 Jatco sevmeyenler grubu acsak artikkk olmaz mi manuel in can olduğunu birde sizden duysak serhan abicim Otomatik şanzuman kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama herkes manuelin daha atik olduğunu söylediğine göre vardır bir bildikleri diyorum Cengiz Ama bir de jatconun tadına da bakmak lazım ki aradaki farkı anlayayım değil mi O da içten içe jatco ya bileniyo, dizel manuelin yuzune bakan kalmadı forumda Nasip kısmet be Ali, neden olmasın diyorum 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Otomatik şanzuman kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama herkes manuelin daha atik olduğunu söylediğine göre vardır bir bildikleri diyorum Cengiz Ama bir de jatconun tadına da bakmak lazım ki aradaki farkı anlayayım değil mi Nasip kısmet be Ali, neden olmasın diyorum Ben baktim abi tirt tirtt 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2014 maşallah abi gayet şık mondeomuz gülegüle kullan. Ev akcam sitesinde mi? oraya benzettimTeşekkürler, yok akçam değil Önder. İlk resimler Soli nin orada son resimler Viranşehir de.... Yorum bağlantısı
Tuncay Küçük 31 Ağustos 2014 Paylaş 31 Ağustos 2014 Dün akşam yürüyüşe çıktık.Baktım bir mondeo Serhan Abinin arabasına cok benziyo..Siteden baktım Serhan Abinin araba .Abim hemen on sokakta oturuyom.Maşallah nazar değmesin pırıl pırıl.Param yok ama satmayı düşünürsen çok isterim .Satmazsanda tanışmayı çok isterim. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Eylül 2014 Yazar Paylaş 1 Eylül 2014 Dün akşam yürüyüşe çıktık.Baktım bir mondeo Serhan Abinin arabasına cok benziyo..Siteden baktım Serhan Abinin araba .Abim hemen on sokakta oturuyom.Maşallah nazar değmesin pırıl pırıl.Param yok ama satmayı düşünürsen çok isterim .Satmazsanda tanışmayı çok isterim. Bende memnun olurum kardeşim, her zaman beklerim. Telefonumu özelden atayım görüşürüz.... Bi aksam oturalim Serhan abi bende viranaehirdeyim mondiye bakalim Sana da göndereyim numaramı görüşelim hep beraber, güzel bir ortam yaratalım.... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Ağam hiç paylaşım yapmıyorsun amma,birazda bize göster.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Ağam hiç paylaşım yapmıyorsun amma,birazda bize göster.. Çok merak ediyorsan, satın alabilirsin Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Çok merak ediyorsan, satın alabilirsin Aynısının aytozu grisinden bizde de var Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Aynısının aytozu grisinden bizde de var Neyini merak ediyon ki o zaman bu arada araç benim, merak ediyorsan benden izin alacan Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Neyini merak ediyon ki o zaman bu arada araç benim, merak ediyorsan benden izin alacan Merak benim değil mi ne yapıcaksın Senden mi izin alacağım,hayırdır ortakmısınız ağam ile Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Merak benim değil mi ne yapıcaksın Senden mi izin alacağım,hayırdır ortakmısınız ağam ile Parasıyla değil mi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Parasıyla değil mi Al o zaman,öyle konuşalım Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Al o zaman,öyle konuşalım O fosfos alır anca Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 O fosfos alır anca Boş auto diyorlar buralarda Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Görmesin Görsün Ateş olsa düştüğü yeri yakar Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Serhan Abi ye yoğun bir şekilde mahalle baskısı var. Acaba ben de mi talipli olsam. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Serhan Abi ye yoğun bir şekilde mahalle baskısı var. Acaba ben de mi talipli olsam. Varsa niyetin bence kaçırma.. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Varsa niyetin bence kaçırma.. Var var , parayı denkleştirdiğimde Serhan Abinin kapısına dayanacam. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Var var , parayı denkleştirdiğimde Serhan Abinin kapısına dayanacam. Her türlü yardımcı olur ağam,onun gönlü güzeldir.. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Her türlü yardımcı olur ağam,onun gönlü güzeldir.. Ondan hiç şüphem yok Hakan Abi. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 O fosfos alır anca Boş auto diyorlar buralarda Görmesin Kıskanmayalım lütfen. Konfor kalite ve prestij sizinde hakkınız. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts