İçeriğe Yönlendir

Ofis Sandalyesi

Misafir

Recommended Posts

(düzenlendi)

Selamlar,

3 vardiya, 24 saat bir fiil üzerinde oturulacak, +100 kg ye dayanıklı, en az 2 sene sorun çıkartmayacak, deri değil kumaş olacak, oturma kısmı güzel, rahat, çökme yapmayacak. Sırt kısmı yüksek, rahat, ortopedik olacak. Tekerlekli, bel, yükseklik ayarı olan, fiyatı da uygun ofis sandalyesi tavsiyesi istiyorum. Marka, model, fiyat...

Fikirleriniz rica olunur.

Aldığımız eski sandalyelerin hemen hemen tümü en fazla 6-8 ay dayanıyor. Ya yükseklik mekanizmaları, ya tekerlekleri bozuluyor. Kumaşları deforme oluyor. Rahatsızlık verenler, bel kısmı sıkıntılı olanlar oluyor.

Bu var ama 4000 Doleros çukmuş..  :D (Ferrari Challenge)

b8f1892a9e4fe354bd1b1c89f0e3241d.jpg

Aşağıdakiler çakma mı bilemiyorum ama güzel duruyor. Ne diyorsunuz?

http://www.hepsiburada.com/liste/porsche-makam-koltuk-siyah/productDetails.aspx?productId=ofisclkel018&categoryId=15321

http://www.hepsiburada.com/liste/ferrari-modeli-mudur-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisremcs1054&categoryId=15321

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Keremcim koltukların ikisi de çok güzel tam otomobil tutkunu koltuğu..

İlki daha güzel yalnız .. 

Fiyatları da çok uçuk değil açıkçası ..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bence o linkteki koltuklar kaliteli birşeye benzemiyorlar. Bilinen bir marka almanızı tavsiye ederim.. Burosit yada goldsit gibi..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu tip istekler için denemeden alinmaz. Nurus mobilya ya goz atin derim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Keremcim koltukların ikisi de çok güzel tam otomobil tutkunu koltuğu..

İlki daha güzel yalnız .. 

Fiyatları da çok uçuk değil açıkçası ..

Aslında Çorlu daki mobilyacıları gezmek, bakıp denemek lazım ama zaman yok. Bunlara da güvenilir mi bilmem..  :unsure2: Yoksa görüntü, tasarım 10 numara..

Bence o linkteki koltuklar kaliteli birşeye benzemiyorlar. Bilinen bir marka almanızı tavsiye ederim.. Burosit yada goldsit gibi..

Bürosit e baktım. İçime sinen model olmadı. Birde Goldsit e bakayım.  :good1:

Bu tip istekler için denemeden alinmaz. Nurus mobilya ya goz atin derim

İlk defa duydum. Bakıyorum.  :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bence koltuk illa ki A kalite olması lazım ama kullanacak kişiye de biraz spor yaptırtsalar olmaz mı ? O ne öyle 100 kilo üzeri falan  :p  :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bence koltuk illa ki A kalite olması lazım ama kullanacak kişiye de biraz spor yaptırtsalar olmaz mı ? O ne öyle 100 kilo üzeri falan  :p  :D  :D

A kalite çalışanlara, A kalite koltuk tabiki abicim. Spor bana ters.  :p

Alman gereken koltukların ayakları metal olacak abi. Bizim ofistede plastik ayaklar belirli bir süre sonra çatlayıp kırılıyor. IT depratmanı bu tarz bi ürün kullanıyor ve oldukça memnunlar

http://www.hepsiburada.com/liste/gokce-baslikli-sef-koltugu-krom-siyah/productDetails.aspx?productId=ofiscilin1279d&categoryId=15321

Bunlara benzerde aldık Mert. Ama sırt kısımları çok çabuk parçalandı ve belden kırıldı. MAlum arkaya dayanıp, ağırlığını verdiğinde beni tutabilmeli..  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

10420215_10152451259958213_1131359610794

abi 1,5 yıldır bunu kullanıyorum. gayet şık. arkaya yaslanınca tutuyo. kırılan dökülen bir tarafı yok. sadece 3-4 ayda bi kolçak vidaları gevşiyo biraz :) markası sigma. metroda satılıyo. bende ordan almıştım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Bürosit e baktım. İçime sinen model olmadı. Birde Goldsit e bakayım.  :good1:

Bürosit'e baktığından emin misin? Yanlış yere bakmış olmayasın.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

10420215_10152451259958213_1131359610794

abi 1,5 yıldır bunu kullanıyorum. gayet şık. arkaya yaslanınca tutuyo. kırılan dökülen bir tarafı yok. sadece 3-4 ayda bi kolçak vidaları gevşiyo biraz :) markası sigma. metroda satılıyo. bende ordan almıştım.

Resim yeter. :bravo:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Bu konu iyiymiş bakalım nasıl bir koltuk beğenilecek. Benim koltuğa yaslanamıyorum Allaha emanet arka duvara yapışırım herhalde. :D

Yorum bağlantısı

Sağol Mustafa. Bakalım ama buralarda Metro yok ve bu deri. Terletme yapabilir.. 

2000 Tl janım.. En az 3 adet alıcaz. Uygun fiyat. Bide bu o paraya göre çok dandiğe benziyor. Robocop gibi bişey. Bize 3 gün dayanır en fazla..  :biggrin:

Bürosit'e baktığından emin misin? Yanlış yere bakmış olmayasın.

İnternet sitesine baktım Nihat abi. Tip olarak kafamda olur alan olmadı. Ama Çorlu da mağazası varsa birde fiilen bakmak lazım.

Bu konu iyiymiş bakalım nasıl bir koltuk beğenilecek. Benim koltuğa yaslanamıyorum Allaha emanet arka duvara yapışırım herhalde. :D

Aynen. Belden kırmalı olanlar ve arkaya yatanlarda çok çabuk arızalanıyor ve bilmeyenlere geçmiş oluyor..  :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Köşe takımı al daha iyi :)

Yada kompile ev konsepti...

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Hele Ramazanda olunca yatçek nasıl giderdi hatta çekyat bile olurdu :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Çekyayıl, daha çok işimi görür aslında..  :p

Sana bir baba koltuğu daha çok yakışır bence  :D

baba-koltugu-2.jpg

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Çekyayıl, daha çok işimi görür aslında..  :p

El ense, minel göbek....sende zaten yeterince yokmu.... :bambam:

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Bunun masaj yapan ve klimalı modeli yok mu?

Yorum bağlantısı

Sana bir baba koltuğu daha çok yakışır bence  :D

:bravo:  :good1:  :flowers:

El ense, minel göbek....sende zaten yeterince yokmu.... :bambam:

:p

Yorum bağlantısı

sakın derim hepsiburada'dan alışveriş yapmayın. Kırık , Çatlak çıkınca telefonlara bile çıkmıyorlar.

Zaten bu tip ürünleri arkadaşlarında dediği gibi görerek, test ederek almak lazım. Bakalım artık birkaç mobilyacı gezicez.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...