Misafir 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 (düzenlendi) Selamlar, 3 vardiya, 24 saat bir fiil üzerinde oturulacak, +100 kg ye dayanıklı, en az 2 sene sorun çıkartmayacak, deri değil kumaş olacak, oturma kısmı güzel, rahat, çökme yapmayacak. Sırt kısmı yüksek, rahat, ortopedik olacak. Tekerlekli, bel, yükseklik ayarı olan, fiyatı da uygun ofis sandalyesi tavsiyesi istiyorum. Marka, model, fiyat... Fikirleriniz rica olunur. Aldığımız eski sandalyelerin hemen hemen tümü en fazla 6-8 ay dayanıyor. Ya yükseklik mekanizmaları, ya tekerlekleri bozuluyor. Kumaşları deforme oluyor. Rahatsızlık verenler, bel kısmı sıkıntılı olanlar oluyor. Bu var ama 4000 Doleros çukmuş.. (Ferrari Challenge) Aşağıdakiler çakma mı bilemiyorum ama güzel duruyor. Ne diyorsunuz? http://www.hepsiburada.com/liste/porsche-makam-koltuk-siyah/productDetails.aspx?productId=ofisclkel018&categoryId=15321 http://www.hepsiburada.com/liste/ferrari-modeli-mudur-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisremcs1054&categoryId=15321 15 Ocak 2016 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Keremcim koltukların ikisi de çok güzel tam otomobil tutkunu koltuğu.. İlki daha güzel yalnız .. Fiyatları da çok uçuk değil açıkçası .. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Bence o linkteki koltuklar kaliteli birşeye benzemiyorlar. Bilinen bir marka almanızı tavsiye ederim.. Burosit yada goldsit gibi.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Bu tip istekler için denemeden alinmaz. Nurus mobilya ya goz atin derim 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Keremcim koltukların ikisi de çok güzel tam otomobil tutkunu koltuğu.. İlki daha güzel yalnız .. Fiyatları da çok uçuk değil açıkçası .. Aslında Çorlu daki mobilyacıları gezmek, bakıp denemek lazım ama zaman yok. Bunlara da güvenilir mi bilmem.. Yoksa görüntü, tasarım 10 numara.. Bence o linkteki koltuklar kaliteli birşeye benzemiyorlar. Bilinen bir marka almanızı tavsiye ederim.. Burosit yada goldsit gibi.. Bürosit e baktım. İçime sinen model olmadı. Birde Goldsit e bakayım. Bu tip istekler için denemeden alinmaz. Nurus mobilya ya goz atin derim İlk defa duydum. Bakıyorum. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Bence koltuk illa ki A kalite olması lazım ama kullanacak kişiye de biraz spor yaptırtsalar olmaz mı ? O ne öyle 100 kilo üzeri falan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Bence koltuk illa ki A kalite olması lazım ama kullanacak kişiye de biraz spor yaptırtsalar olmaz mı ? O ne öyle 100 kilo üzeri falan A kalite çalışanlara, A kalite koltuk tabiki abicim. Spor bana ters. Alman gereken koltukların ayakları metal olacak abi. Bizim ofistede plastik ayaklar belirli bir süre sonra çatlayıp kırılıyor. IT depratmanı bu tarz bi ürün kullanıyor ve oldukça memnunlar http://www.hepsiburada.com/liste/gokce-baslikli-sef-koltugu-krom-siyah/productDetails.aspx?productId=ofiscilin1279d&categoryId=15321 Bunlara benzerde aldık Mert. Ama sırt kısımları çok çabuk parçalandı ve belden kırıldı. MAlum arkaya dayanıp, ağırlığını verdiğinde beni tutabilmeli.. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 abi 1,5 yıldır bunu kullanıyorum. gayet şık. arkaya yaslanınca tutuyo. kırılan dökülen bir tarafı yok. sadece 3-4 ayda bi kolçak vidaları gevşiyo biraz markası sigma. metroda satılıyo. bende ordan almıştım. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/fly-ergonomik-fileli-askilikli-makam-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisclk101fly&categoryId=15321 Çok kullanışlı tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Bürosit e baktım. İçime sinen model olmadı. Birde Goldsit e bakayım. Bürosit'e baktığından emin misin? Yanlış yere bakmış olmayasın. Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 abi 1,5 yıldır bunu kullanıyorum. gayet şık. arkaya yaslanınca tutuyo. kırılan dökülen bir tarafı yok. sadece 3-4 ayda bi kolçak vidaları gevşiyo biraz markası sigma. metroda satılıyo. bende ordan almıştım. Resim yeter. 4 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Bu konu iyiymiş bakalım nasıl bir koltuk beğenilecek. Benim koltuğa yaslanamıyorum Allaha emanet arka duvara yapışırım herhalde. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 abi 1,5 yıldır bunu kullanıyorum. gayet şık. arkaya yaslanınca tutuyo. kırılan dökülen bir tarafı yok. sadece 3-4 ayda bi kolçak vidaları gevşiyo biraz markası sigma. metroda satılıyo. bende ordan almıştım. Sağol Mustafa. Bakalım ama buralarda Metro yok ve bu deri. Terletme yapabilir.. http://www.hepsiburada.com/liste/fly-ergonomik-fileli-askilikli-makam-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisclk101fly&categoryId=15321 Çok kullanışlı tavsiye ederim 2000 Tl janım.. En az 3 adet alıcaz. Uygun fiyat. Bide bu o paraya göre çok dandiğe benziyor. Robocop gibi bişey. Bize 3 gün dayanır en fazla.. Bürosit'e baktığından emin misin? Yanlış yere bakmış olmayasın. İnternet sitesine baktım Nihat abi. Tip olarak kafamda olur alan olmadı. Ama Çorlu da mağazası varsa birde fiilen bakmak lazım. Bu konu iyiymiş bakalım nasıl bir koltuk beğenilecek. Benim koltuğa yaslanamıyorum Allaha emanet arka duvara yapışırım herhalde. Aynen. Belden kırmalı olanlar ve arkaya yatanlarda çok çabuk arızalanıyor ve bilmeyenlere geçmiş oluyor.. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Köşe takımı al daha iyi Yada kompile ev konsepti... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Yada kompile ev konsepti... Yatçek'te olabilir Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Yatçek'te olabilir Çekyayıl, daha çok işimi görür aslında.. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Hele Ramazanda olunca yatçek nasıl giderdi hatta çekyat bile olurdu 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Çekyayıl, daha çok işimi görür aslında.. Sana bir baba koltuğu daha çok yakışır bence Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Çekyayıl, daha çok işimi görür aslında.. El ense, minel göbek....sende zaten yeterince yokmu.... Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Bunun masaj yapan ve klimalı modeli yok mu? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Sana bir baba koltuğu daha çok yakışır bence El ense, minel göbek....sende zaten yeterince yokmu.... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 sakın derim hepsiburada'dan alışveriş yapmayın. Kırık , Çatlak çıkınca telefonlara bile çıkmıyorlar. Zaten bu tip ürünleri arkadaşlarında dediği gibi görerek, test ederek almak lazım. Bakalım artık birkaç mobilyacı gezicez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts