Necati Bozdağ 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Bende gelmek isterdim fakat Ankara ekibinden tanıdığım kişilerin bir çoğu yok gibi... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Bende gelmek isterdim fakat Ankara ekibinden tanıdığım kişilerin bir çoğu yok gibi... Yenileri ile tanışırsınız. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Bende gelmek isterdim fakat Ankara ekibinden tanıdığım kişilerin bir çoğu yok gibi... Buyrun gelin tanışırız. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Bende gelmek isterdim fakat Ankara ekibinden tanıdığım kişilerin bir çoğu yok gibi... Üye olupta gelemeyen fazla kişi yok. Bu toplantı kaçmaz herzaman da denk gelmez. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Bende varım bende Ömer TÜRKŞANLI +1 1. Mehmet Özyürek 2. Serkan Toker 4 3. Mükremin Kocataşkın 4. Ayhan Onaran 5. Mert Boran ? 6. Süleyman Özer 2 7. Tolgahan Sağlam 8. Muhammed Andı 9. Mehmet Pınar 2 10. Faruk Yıldız* 11. Kerim Taşkan - 1 12. Erkan Dikici 13. Sefa Çelik 14. Gökhan BULUT 2 15. Hakan Kurt 3 16. Şahin Topaloğlu 3 17. Ertan Çabuk 18. Ersin Ulupınar 19. Taner Ayık 20. Ahmet KİRİŞ + 1 21. Mustafa ERDOĞAN 22. Baran Ekici 23. Ali Alp GÖKÇE 24. Emin BARIŞ 25. Bayram ÜNSAL 26. Kemal KORKMAZ 27. Servet AYDIN 28. Latif Korkmaz 29. Zafer Ayvacı +1 30-Evren İskent +1 31 Ömer Türkşanlı + 1 Yorum bağlantısı
Necati Bozdağ 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Buluşmaya gelmeden nasıl tanışırsınız ki ? İsteyene kapı ardına kadar açık , gelin farkı farkedin. Tabi ki de gitmeden tanışılmaz, fakat benim daha önce yüz yüze tanıştığım abilerimden arkadaşlardan veya ismen tanıdığım kişilerin olmaması garibime gitti... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Tabi ki de gitmeden tanışılmaz, fakat benim daha önce yüz yüze tanıştığım abilerimden arkadaşlardan veya ismen tanıdığım kişilerin olmaması garibime gitti...Bahsettiğiniz kişiler Ankara ekibinden Erkan ve ekibiyse onlar artık yok. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 (düzenlendi) Tabi ki de gitmeden tanışılmaz, fakat benim daha önce yüz yüze tanıştığım abilerimden arkadaşlardan veya ismen tanıdığım kişilerin olmaması garibime gitti... İlginç, demek 31 Kişilik listede hiç tanıdığınız yok! İsterseniz şahsen veya ismen tanıdığınız kişileri yazın, bilgi sahibiysek cevap verelim. Avatarınıza fotoğraf ekleseydiniz belki biz de sizi tanıyabilirdik. Ayrıca; listede +1, +3 gibi eklemeler var, muhtemelen onlar da hiç birimizi tanımıyorlar ve biz de onları tanımıyoruz, ama tanışacağız. Bu toplantıdan haberdar olup gönlü bizimle olmak isteyen herkese kapımız açıktır. 7 Temmuz 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 yahu durun be kardeşim, gıdıklamayın adamı... doğum işim var diyorum... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Tabi ki de gitmeden tanışılmaz, fakat benim daha önce yüz yüze tanıştığım abilerimden arkadaşlardan veya ismen tanıdığım kişilerin olmaması garibime gitti...Hayat bir garip bir bakiyon varsın bir bakiyon yoksun. Senin bahsettigin arkadaşlar grup halde ayrılıp kulüp kurdular yeniden Necati. Face de falan bulursun muhtemelen adreslerini. Onlar da iftar düzenliyorlar burda kendini rahat hissetmeyecekseniz onlarınkine de katılabilirsiniz. Nerde rahat hissederseniz kendinizi.... Saygılar. .... 5 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Bu ne be kardeşim, böyle güzel ve büyük etkinlik mi olur, paralel bir yaz şenliğimi yoksa bu....Çağlar abiiiiiii, goş goş.... Yorum bağlantısı
Necati Bozdağ 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Hayat bir garip bir bakiyon varsın bir bakiyon yoksun. Senin bahsettigin arkadaşlar grup halde ayrılıp kulüp kurdular yeniden Necati. Face de falan bulursun muhtemelen adreslerini. Onlar da iftar düzenliyorlar burda kendini rahat hissetmeyecekseniz onlarınkine de katılabilirsiniz. Nerde rahat hissederseniz kendinizi.... Saygılar. .... Ertan Abim bu güzel ve açıklayıcı iletin için teşekkür ederim. Yaşananlar ne bilmiyorum fakat açık sözlü bir şekilde durumu anlatman çok güzel. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Ertan Abim bu güzel ve açıklayıcı iletin için teşekkür ederim. Yaşananlar ne bilmiyorum fakat açık sözlü bir şekilde durumu anlatman çok güzel. Teşekkürler.Rica ederim guzel kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Necati Bozdağ 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 İlginç, demek 31 Kişilik listede hiç tanıdığınız yok! İsterseniz şahsen veya ismen tanıdığınız kişileri yazın, bilgi sahibiysek cevap verelim. Avatarınıza fotoğraf ekleseydiniz belki biz de sizi tanıyabilirdik. Ayrıca; listede +1, +3 gibi eklemeler var, muhtemelen onlar da hiç birimizi tanımıyorlar ve biz de onları tanımıyoruz, ama tanışacağız. Bu toplantıdan haberdar olup gönlü bizimle olmak isteyen herkese kapımız açıktır. Mükremin abi benden isim talep etmişsiniz. Evet tanıdığım kişilerden Selçuk Abi, İbrahim Abi, Burak Abi, HaydarAbi, Ömür Abi ve Servet abiyi tanıyordum. Bir keresinde Çiftlikte Tigem diye bir yerde çay içmiştik.Listede bu isimleri göremediğim için yazdım. Yanlış anlaşılacak bir durum yok. Bu konuda bir kusrum olduysa özür dilerim. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Biz sığarız da seni ve Hakan'ı bilemiyoruz Mehmet abi sende geliyosun değilmi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 (düzenlendi) Biz sığarız da seni ve Hakan'ı bilemiyoruz Hakan erken dimi? 7 Temmuz 2014 tarihinde Hakan Kurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 1. Mehmet Özyürek2. Serkan Toker 43. Mükremin Kocataşkın4. Ayhan Onaran5. Mert Boran ?6. Süleyman Özer 27. Tolgahan Sağlam8. Muhammed Andı9. Mehmet Pınar 210. Faruk Yıldız*11. Kerim Taşkan - 112. Erkan Dikici13. Sefa Çelik14. Gökhan BULUT 215. Hakan Kurt + 116. Şahin Topaloğlu 317. Ertan Çabuk18. Ersin Ulupınar19. Taner Ayık20. Ahmet KİRİŞ + 121. Mustafa ERDOĞAN22. Baran Ekici23. Ali Alp GÖKÇE24. Emin BARIŞ25. Bayram ÜNSAL26. Kemal KORKMAZ27. Servet AYDIN28. Latif Korkmaz29. Zafer Ayvacı +1 30-Evren İskent +1 31 Ömer Türkşanlı + 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Mehmet abi sende geliyosun değilmiErkancığım Bayramda geliyorum ben sonrasında 1 hafta kadar ordayım. GörüşüceğiZ inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Erkancığım Bayramda geliyorum ben sonrasında 1 hafta kadar ordayım. GörüşüceğiZ inşallah.Denk getirmeye çalışacağım Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Çok eylenecüyk çok...Çok güzel geçecek gardaşım 2 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Erkancığım Bayramda geliyorum ben sonrasında 1 hafta kadar ordayım. GörüşüceğiZ inşallah. Görüşürüz inşallah abi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Görüşürüz inşallah abiÇayını içmeye gelirim. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Çayını içmeye gelirim. "Çay" ha? Daha 20 gün var. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 "Çay" ha? Daha 20 gün var. Abi erkanın mekanına uğramaktan bahsettim. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Abi erkanın mekanına uğramaktan bahsettim. Tamam işte, en erken 23 gün sonra orada çay içebilirsin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts