Hasan Alparslan 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Hepinize merhabalar. Kullanıcıları bilir, bizim Fiestalarda anahtarlık kullansanız kontaktayken dizinize değer, kullanmasanız anahtarı cebinizde bulmak zorlaşır. Ben de hem buna çözüm olarak, hem de sevdiğimden, sustalı anahtar yaptırmaya karar verdim. Keçiören'de bir yer varmış, aradım görüştüm, Çin malı olanı 135 TL, orijinali (artık ne kadar orijinalse) 160 TL imiş. Ne dersiniz, sustalı anahtar yaptırmak sağlıklı mıdır? Yolda belde kalır mıyız? Bir de fiyatlar nasıl, uygun mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Ankara'da bu işle uğraşan forumun sponsoru vardı diye hatırlıyorum. Birazdan Ankara'daki abilerimiz/kardeşlerimiz bilgilendireceklerdir. Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 3 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2014 Eyvallah Kubilay kardeş, sponsorsa içim daha rahat eder. Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 fiyat konusunu araştırın derim bu oto anahtar yapanların birçoğu bu işi bilmiyor cafcaflı internet siteleri açıp tabela yapıyorlar içeri girip bu anahtardan yapabiliyormusunuz dediğimde birkaçı yapamayız bunu sadece yetkili servis yapar diyorlar birkaçı yapamada demiyor ama yapamıyor yapanda tipine göre fiyat çekiyor ben benim aracın yedeği için birçok yerden fiyat aldım fiyatlar şöyle 350 400 500 880 tamiri içinse tabi tamir olmayadabilir ama çalışırsa 50 125 170 üç beş anahtarcıya fiyat danısın derim çünkü hepsi malzemeyi aynı yerden alıyor ve hepsindeki makinalarda aynı Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/255480-y%C3'> Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 3 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2014 Anladım hocam, çok teşekkürler. Zaten burası ilk sorduğum yer, birkaç yere daha bakmak lazım dediğin gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Fiyat çok. 75 bilemedin 100 TL olmalı. Birde orjinal olmayanlar dipten çok kolay kırıldığından arkadaş tavsiye etmiyor.. Ama iyi bir yere, kaliteli üründen yaptırılırsa güzel. Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 3 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2014 Şimdi bir yerle daha görüştüm, 150 TL orijinali için dedi. Serdar Hocam, verdiğiniz numarayı hemen arıyorum. Çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Emin Barış 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Ben Uno'ma da Focus'uma da aynı yerden yaptırdım Ankara'da, muhtemelen keçiören dediğiniz yerden. İkisi de kaliteli duruyordu baya, Uno'nunkine 50 Focus'unkine 160 TL bayıldımdı. Focus'unkini birbuçuk seneye yakındır kullanıyorum. Sıkıntı çıkartmadı. Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 3 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2014 Buradan da orijinal ürün için 150 TL fiyat aldık, ne diyorsunuz? 130'a, 100'e de varmış, öyle dedi Uğur Bey. Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 3 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2014 Vallahi Serdar Hocam işyeri Eskişehir Yolu'nda, TOBB'dayım, çıkışta sanırım hemen İstanbul Yolu'na kıvrılıp gideceğim. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Bir önceki Focus II aracıma bir sustalı anahtar yapmıştı Uğur bey... sağolsun çok ilgilenmişti, orjinal bir anahtar olmuştu... Yorum bağlantısı
Recep Güney 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Ne kadar sürüyor bu anahtar yapımı? Ben kutahya da oturuyorum memleket Karabük tatilde falan giderken uğraşma 1 saate falan yapılır mı acaba Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 3 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2014 Hocam 20 dk ile yarım saat arasında değişen sürelerden bahsettiler, çok uzun süren bir iş değil anladığım. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Aynı talebi İzmir için bende yapayım var mı İzmir'de bu işlerle uğraşan bildiğiniz kimse? 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gün 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Ben İstanbul'da Çin malı dediklerinden yaptırdım. 150 TL civarı bir şey vermiştim, 6 aydan fazladır kullanıyorum hiç bir problem yok. Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Ne kadar sürüyor bu anahtar yapımı? Ben kutahya da oturuyorum memleket Karabük tatilde falan giderken uğraşma 1 saate falan yapılır mı acaba 20 dakika Yorum bağlantısı
Serkan Bozyiğit 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Geçen hafta teyp için iskitler büyüksanayi ye gitmiştim. Teypçi abiyi beklerken karşısındaki anahtarcıyla sohbet ettik. Daha önceki kullandığım araçların anahtarları hep sustalı idi. Şimdiki aracımın anahtarım yedek anahtar görünümü bile yok o derece. Birde sonradan takılma aparatı var kapı açıp kapatmak için. Görünümü ve kullanımı sinir bozucu. Zaten tuşlarıda öyle küçükki tutturamıyorum düğmeleri. İki düğmeli ve düğmeleri büyük olanlara 30 tl fiyat verdi. Sustalılara gözüm ilişti.Gayet hoş görünüyordu. Linea larınkine çok benziyor.60 tl dedi. 50 TL ye razı ettim. Yarım saat sürmez demişti. Fakat orjinal mi değilmi bilmiyorum. Onu şimdi öğrendim. Teybin masrafı çok çıkınca anahtarı erteledim. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Yücel Anahtar. Anlaşmalı anahtarcımızdır. Ankara Batkent CarrefourSA nın alt katında 1 Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 25 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2014 Merhabalar tekrar, Sizlerden fikir aldığım bu sustalı anahtar işini iş güç bayram tatili vesaire derken anca geçtiğimiz haftasonu halledebildim. Murat Ağabey'imin belirttiği gibi, Batıkent Carrefour'un alt katında yer alan Yücel Anahtar'da yaptırdım. Kendisinin de eline sağlık, 30 dakikalık bir sürede canavar gibi yaptı anahtarımı. Buradan da teşekkür ediyorum. Şöyle fotoğraflarımız, 1 Yorum bağlantısı
Yalçın Sarıkaya 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 komple tamamı anahtarcıdamı yapıldı ? fiyat nedir ? Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 28 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2014 komple tamamı anahtarcıdamı yapıldı ? fiyat nedir ? Evet hocam, tamamı anahtarcıda yapıldı. Yedek anahtarımız var ya, maulum Taunus anahtarı gibi olan, uzaktan kumandası olmayan. O anahtarın içindeki çip buna alındı, uzaktan kumanda fonksiyonu da sonradan kodlandı, 10 numara çalışmakta. Fiyat 125 TL, ama yedek anahtarın içindeki çipi aldırmak kaydıyla. Yoksa 150 TL. Bu şekilde bir yol izleyince hem 25 TL'niz cebinize kalıyor, hem de yedek anahtarınız da uzaktan kumandalı oluyor. Saygılarımla. 2 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Hayırlı olsun güzel olmuş. Peki şu yeni sustalılardan yapılıyor mu ? Yani bunu siz mi tercih ettiniz yoksa tek secenek mi vardı? Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 güle güle kullanın ben de aynı şekil yedek anahtarı yaptırıcam 150 lira fiyat almıştım perpa da stajdayım bakalım anlaşmalı anahtarcıları var ona sorucam yapıyolarsa güzel bi fiyata kapatıcam Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 İstanbul için yaptırabileceğimiz bir yer var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts