İçeriğe Yönlendir

3D Tv Önerisine Ihtiyacım Var

Misafir

Recommended Posts

hepsiburadan olmak kaydıyla maksimum bütçe 1500tl 3D tv alacagım tavsiye edebileceginiz ürün var mı acaba arkadaşlar???

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

Kesinlikle philips diyorum başkada birşey demiyorum. Smart özellikli yüksek herzli olan modelinden herhangi birini alabilirsiniz. Arkasında küçük ledleri de var ve harika bir hava oluşturuyor. Görüntü kalitesi konusunda kesinlikle en iyi diyorum. LG aldım hatta burada ilana verdim aldığım gün. Çünkü philips le arasında kalmıştık LG aldık pişman olduk. Philips in görüntü kalitesi ve netliği hiç birinde yok. Tekno marketlerde anlatılan ıvır zıvır bilgilere tamah etmeyin çok araştırdım ve bu konuda net tarafım Philips tir. 

Yorum bağlantısı
İsmet Oruç

Naçizane tavsiyem,  eğer 3D için ise LG. Kardeşime TV almadan önce epeyce araştırmıştık.Samsung da dahil olmak üzere diğer markalarda 3D derinliğinin daha düşük olduğunu bir sürü televizyonda demo yaparak görmüştük. 

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Kendim LG 620s modelini kullanıyorum, iki arkadaşıma 640s modelini aldırdım, kayınbiraderim 660s aldı, bir tanıdık daha 660s aldı, hepimiz aşırı memnunuz bu televizyonlardan. Haliyle bu modellerden her birini bütçene göre değerlendirmen koşuluyla tavsiye ederim. 3D olayında seni mahçup etmezler. Diğer televizyonlarda kullanılan aktif gözlük olayına sakın girme, anlatılanları bir kenara bırak pasif gözlüklü bir model al. Yarın bir gün gelen 4 gözlüğün yanına 3 liraya sinema salonlarından aldığın gözlükleri de ekler ailecek 3D film izlersin..

Eğer acelen yoksa ultra hd olayının biraz daha yaygınlaşmasını bekle piyasa daha da düşecek. Full Hd furyasının yavaş yavaş yerini 4k Ultra Hd ye bırakacağı günlerdeyiz, o yüzden zaman varsa beklemeni tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı

Goruntu ve ses konusunda oznel olmamak gerekir. Kimine Samsung guzel gelirken kimine Philips guzel gelir. Mesela kimse Turkiye'de Sharp'ı onerme gerehi bile duymaz ancak Amerika'da en cok tercih edilen markalardandir.

Lg kullanacaksaniz sd yayinda (elektronik marketteki hd yayinlarda cok farkedilmez) ekrana dikkatli baktiginizda yatay cizgileri gozunuz secer. Bu bir algi meselesi ve ben bu yuzden lg'yi istesem de alamam, gozume takiliyor.

3d tv'de sanilanin aksine aktif gozkuklu sistemler daha ileri teknolojidir ve bazi markalar alt modellerinde pasif, ust modellerinde aktif gozluk kullanirlar.

Aktif gozlugun kotu yani, pahalidir biraz led teknolojisinden kaynakli titresim nedeni ile goz yorar ve tam karsidan bakilmasini gerektirir. Pasif gozlukler ucuzdur, titresim biraz daha azdir ama 3b efektinin derinligi biraz daha azdir.

Bu sartlar altinda mumkunse elinizde film/fragman iceren bir usb ile tv modellerini tek tek deneyin. Marka onyargisi tasimayin, size hos geleni alin.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

10 gün önce LG LB670V serisini aldık, 3D ve smart olarak tereddütsüz tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Erhan Güler

Bende samsung var, annemlere LG almıştım, olaya 3d olarak bakıyorsun düşünmeden LG al derim ;)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Tüm hayatımız 3d, TVmiz de 2d oluversin :p Niye bu kadar uğraşıyorsunuz ki sahte 3d ile :)

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Buhari hayırlı olsun. Öncelikle şunu diyeyim bu özelliklerin hiç birini kullanamayacaksın :) ben de alırken yok led olsun smart olsun 3d olsun bilmem ne olsun diye bi dünya para bayıldım. Inan daha bir kere 3 d film izlemedim smart tv açmadim :) zamanla dediğim şeyi anlayacaksın :)

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Buhari hayırlı olsun. Öncelikle şunu diyeyim bu özelliklerin hiç birini kullanamayacaksın :) ben de alırken yok led olsun smart olsun 3d olsun bilmem ne olsun diye bi dünya para bayıldım. Inan daha bir kere 3 d film izlemedim smart tv açmadim :) zamanla dediğim şeyi anlayacaksın :)

Ben 1-2 kez denedim vaaauvv dedim. Sonra daha acmadım :D

Smart olacaksa belleği 1 gb dan fazla olsun çünkü film izlerken hata veriyor kapanıyor bellek yetmiyor. Küçük ama filmin ortasında adamı çileden çıkaran bir durum.

94 Toshiba LCD(7yil önce alınan) dan sonra 102 Samsung led tv faturada 10-15 tl düşüş yaptı.

tarihinde K&#246ksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

teşekkür ederim mesut.biz milletçe böyleyiz işde focusumda sunnrof var arabayı aldık alalı iki kere açtım  :D  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...