Ahmet Çıplak 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Verilmiş sadakan varmış. geçmiş olsun.servis raporunu merakla bekliyoruz ne diyecekler bakalım? Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Geçmiş olsun. Gelişmeleri bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Eren 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Geçmiş olsun. Sizlere bi şey olmaması sevindirici. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Geçmiş olsun. . Allah korumuş hakkaten. . Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Geçmiş olsun. Ama aracı ancak tamir edemezlerse geri alırlar ki bu oldukça düşük bir ihtimal. Sizin yapabileceğiniz, en kısa zamanda satmak olacaktır.. Yorum bağlantısı
Onur Doğan 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Geçmiş olsun paranla canını tehlikeye atmak budur.. Bunların hiçbirisine maruz kalmak zorunda değilsiniz ve aldığınız ürün sizin can sağlığınızı tehlikeye atacak şekildeyse ki öyle mutlaka bunu mahkeme yoluyla çözüme ulaştırmak gerekir. Çünkü herkes sizin kadar şanslı ve soğukkanlı olmayabilir. Yorum bağlantısı
Aral Destici 5 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2014 Hepinize cok tesekkur ederim.Sabah konustum servis ile ve hala cozemediklerini soylediler. Sanirim ariza beyinden de degil. Hala islem icin raporu bekliyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Büyük geçmiş olsun..Keşke aracın o durumlarını videoya kayıt edip daha sonra servise gönderseydiniz..Elinizde bir kanıt olurdu. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Hakikaten geçmiş olsun oldukça talihsiz bir durum. Allah korumuş. Soğukkanlı olmanız işi kolaylaştırmış. Sizin yerinizde olsam ben de aynen sizin gibi o arabadan soğurdum. Yorum bağlantısı
Aral Destici 5 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2014 Cok tesekkur ederim. Video olmasa da fotograflar mevcut elimde fakat serviste de arac hala ayni durumdaymis. Raporu bekliyorum Yorum bağlantısı
Recep Güney 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Çok geçmiş olsun... bence de peşini bırakmayın bu işin... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Çok geçmiş olsun. Olaydan sonra tam nasıl olur bilmiyorum, olay geçmişi ile ilgili tutanak v.s. tuttunuz mu ? Yorum bağlantısı
Aral Destici 5 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2014 Çok teşekkür ederim herkese.Şikayetvar sitesine açtım konuyu.Bakalım bekliyoruz sonucları.Fakat araçtan iyice soğudum. Şikayet No : 2544648 Çok geçmiş olsun. Olaydan sonra tam nasıl olur bilmiyorum, olay geçmişi ile ilgili tutanak v.s. tuttunuz mu ? Teşekkür ederim.Fotoğraflar mevcut fakat o anki stres ile video çekmek aklıma gelmedi hiç. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Çok teşekkür ederim herkese.Şikayetvar sitesine açtım konuyu.Bakalım bekliyoruz sonucları.Fakat araçtan iyice soğudum. Şikayet No : 2544648 Teşekkür ederim.Fotoğraflar mevcut fakat o anki stres ile video çekmek aklıma gelmedi hiç. Videodan bahsetmedim. O an kimse video çekemez. Olay sonrası polis, yanınızda seyahat eden veya çevrede ki vatandaşlar aracılığı ile kanalın yanındaki fotoğrafları ek yaparak tutanak tuttunuz mu ? Servis arıza raporunda; yazacakları arıza nedeninin bahsettiğiniz olayları yaratmayacağı şeklinde ifadeler olabilir. Hatta şuan arızayı dahi bulmuş ve sizin geri dönüşünüzün sert olacağınızı bildikleri için ön hazırlık yapıyor olabilirler... Yorum bağlantısı
Aral Destici 5 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2014 Videodan bahsetmedim. O an kimse video çekemez. Olay sonrası polis, yanınızda seyahat eden veya çevrede ki vatandaşlar aracılığı ile kanalın yanındaki fotoğrafları ek yaparak tutanak tuttunuz mu ? Servis arıza raporunda; yazacakları arıza nedeninin bahsettiğiniz olayları yaratmayacağı şeklinde ifadeler olabilir. Hatta şuan arızayı dahi bulmuş ve sizin geri dönüşünüzün sert olacağınızı bildikleri için ön hazırlık yapıyor olabilirler... Bir kaza durumu olmadığı için polis falan gelmedi fakat servisteki arıza kaydında herşey yazılı duruyor ki onlarda biliyorlar böyle birşeyi ki hiç karşı çıkamadılar. Peşini bırakmayacağım öyle ya da böyle gereken yapılacak. Ki ben bıraksam ailem bırakmaz. o siteden bir sonuç çıkmaz ümid etmeyin.herkese klasikleşmiş cvp verilmekte. Elden şuanlık başka birşey gelmiyor abi Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Benim bildiğim araçlarımızdaki elektronik sistemler, asıl mekanik olan sistemlere yardımcı ve konfor amaçlı. Örneğin hidrolik direksiyon sistemi komple bozulsa dahi direksiyon hala kontrol edilebilir olmalıydı, sizin duruma verecekleri cevap gerçekten aydınlatıcı!!! olacak. Tekrar geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Aral Destici 5 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2014 Benim bildiğim araçlarımızdaki elektronik sistemler, asıl mekanik olan sistemlere yardımcı ve konfor amaçlı. Örneğin hidrolik direksiyon sistemi komple bozulsa dahi direksiyon hala kontrol edilebilir olmalıydı, sizin duruma verecekleri cevap gerçekten aydınlatıcı!!! olacak. Tekrar geçmiş olsun. Abi öyle saçma birşey ki ilk arıza esnasında fren tutmuyor direksiyon stop halindekinden daha sert bir hal alıp dönmüyor. Çekiciye çıkartırkende frenler kendini kilitlemiş araba gitmiyor direksiyon bu sefer hiç dönmüyor. Sen düşün artık nasıl birşey Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Bir kaza durumu olmadığı için polis falan gelmedi fakat servisteki arıza kaydında herşey yazılı duruyor ki onlarda biliyorlar böyle birşeyi ki hiç karşı çıkamadılar. Peşini bırakmayacağım öyle ya da böyle gereken yapılacak. Ki ben bıraksam ailem bırakmaz. Elden şuanlık başka birşey gelmiyor abi İnşallah bir an önce sonuçlanır... Tekrar geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts