İçeriğe Yönlendir

Büyük Bir Kaza Atlattım

Aral Destici

Recommended Posts

Murat Dere

Büyük geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış. Allah beterinden saklasın. Takipteyim...

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

geçmiş olsun sıkıntılı bir durum Allah korusun hem sana hem de etraftakilere çok büyük zararla sonuçlanabilirdi

Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir

Büyük geçmiş olsun üzücü bir durum gerçekten servis raporu versin bakalım neydenmiş bende çok merak ettim

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Geçmiş olsun,canınıza bir şey olmması sevindirici.Yaygın olan bir araç ,iyi araştırılması gerekiyor.Bügün sizin başınıza gelen yarın bir başkasının başına gelebilir.

Yorum bağlantısı
Talip Eren

Çok geçmiş olsun.Peşini bırakmayın tabi,böylesi bir sorun gözardı edilemez.

Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu

direk tazminat davası açın, bu problem şimdilik sizin başınıza gelmiş ama eğer başka araçlarda da var ise durum vahim.

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten. Daha hızlı gitseydiniz kaçınılmaz bir felaketle sonuçlanabilecek bir kaza atlamışsınız. Sonucu merak ediyorum.. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Geçmiş olsun, asla aracı teslim almayın, servis diretsede almayın ve servisten belgeleri almayıda unutmayın, hatta iş emrini falan yedekleyin fotosunu falan çekin, ne yazıkki bu elektroservo direksiyonlar böyle, elektrik gitti iş bitti, frenler ise ilginç kilitlenmez aslında, sadece vakum olmadığından (motor çalışmıyor) pedal kazık olur, ama araba boştaysa çekince gider, pedala basamama normalde fren kilitlenmesi ilginç gerçekten...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aral Destici

Bugun servise gittim ve arac normal calisiyordu fakat sadece hata silinmisti. Aracin etrafini dolasirken arka bagaj kapagini arka silecek kolunun kapagini arka tamponu carptiklarini gordum. Servisi alt ust ettim yetkili herkesle tartistik. Zor yatistirdilar desem yeri. Sonra jantlari sokup denediler nedense. Elektrik aksamindan oldugunu soylediler bu seferde ama hepsi kafalari ondeydi servistekilerin. Butun seyleri hallediceklerini soylediler fakat ben araci teslim almayacagimi ve avukata basvuracagimi soyledim. Adamin biri fiesta aliyordu sahit oldu. Bakta nelere bulastigini gor dedim. Adam pisman oldu aldigina araci. Istanbuldaki mudurlugu aradim anlattim herseyi servise mail ve telefon ile ulastilar. Eger cozumu olmazsa bana kanitlamazlarsa arac degisikligine gidilecegini soylediler. Arabadan hem sogudum hem pisman oldum Ford aldigima.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir

Ayıp ya bu kadar şeyin üstüne bide aracımı çarpmışlar hocam peşini sakın bırakmayın sonuna kadar hakkınızı arayın herşeyi haketmişler

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bugun servise gittim ve arac normal calisiyordu fakat sadece hata silinmisti. Aracin etrafini dolasirken arka bagaj kapagini arka silecek kolunun kapagini arka tamponu carptiklarini gordum. Servisi alt ust ettim yetkili herkesle tartistik. Zor yatistirdilar desem yeri. Sonra jantlari sokup denediler nedense. Elektrik aksamindan oldugunu soylediler bu seferde ama hepsi kafalari ondeydi servistekilerin. Butun seyleri hallediceklerini soylediler fakat ben araci teslim almayacagimi ve avukata basvuracagimi soyledim. Adamin biri fiesta aliyordu sahit oldu. Bakta nelere bulastigini gor dedim. Adam pisman oldu aldigina araci. Istanbuldaki mudurlugu aradim anlattim herseyi servise mail ve telefon ile ulastilar. Eger cozumu olmazsa bana kanitlamazlarsa arac degisikligine gidilecegini soylediler. Arabadan hem sogudum hem pisman oldum Ford aldigima.

Kesinlikle aracı kabul etme, para iadesi iste bence....

Yorum bağlantısı
Aral Destici

Araci kabul etmeyecegim. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Arac 5 gundur serviste ve arayan soran yok. Her aradigimda gecistiriyorlardi. Demek ki boyayip afedersiniz kasnaklicaklardi arabayi bana. Ilahi adalet iste. Bmw nin lastikleri degistirmek icin Aydin'a gittim ve ilk servise ugradim habersiz ve aracimi gunesin bagrinda camlari acik halde buldum. Fotograflarini cektim aracin. Pesini birakmayacagim

Yorum bağlantısı
Hakan Uzun

Araci kabul etmeyecegim. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Arac 5 gundur serviste ve arayan soran yok. Her aradigimda gecistiriyorlardi. Demek ki boyayip afedersiniz kasnaklicaklardi arabayi bana. Ilahi adalet iste. Bmw nin lastikleri degistirmek icin Aydin'a gittim ve ilk servise ugradim habersiz ve aracimi gunesin bagrinda camlari acik halde buldum. Fotograflarini cektim aracin. Pesini birakmayacagim

abi bu nedir ya rezillik..ramazan ramazan hasbinallah hocam allah rızası için bu işin peşini brakma ne gerekiyorsa yap yaptır yanlarına kalmasın

Yorum bağlantısı
Aral Destici

Araci aldigim bayi Kusadasindaydi o kapaninca Aydindaki bayiye goturuyordum. Birakmayacagim pesini kesinlikle. Ramazan ramazan baya bir sovdurduler kendilerine bugun arabayi oyle gordugumde. Insan tutamiyor kendini. Aracin guvenilirligini kanitlayana kadar teslim almayacagim

Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Aral konuyu yeni gördüm. Büyük geçmiş olsun... İnşallah yeni araç verirler. Üç kağıt yapmasınlar da...

Yorum bağlantısı
Murat Kavuk

aracı satmak çözüm değil.sonuçta onu alacak kişininde canı var. yani bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabına çıkıyor sizin dediğiniz.bu durumda bence arac iade yada değişim yapılmalı.aksi taktirde tüm belge ve evraklarla mahkeme yoluna gıdilmeli.%90 da süreç uzun ve meşakkatli olsada kazanızsınız..

çok geçmiş olsun gerçekten.verilmiş sadakanız varmış....

Aracı zaten servis sorunu çözdükten sonra satacak. Oldu ya servis sorunu çözemedi. O zaman zaten satmasına gerek kalmaz, çünkü Ford değişim yapmak zorunda kalır.

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Öncelikle geçmiş olsun.  Garanti kapsamında araçta herhangi bir parça değişimi yapılmış mıydı olay öncesinde?  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aral Destici

Tesekkur ederim. Hayir hic bir parca degismedi daha once. Sadece 4 ay once 15000 bakimi yapildi

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Büyük geçmiş olsun, arabanın orjinalliğini bozacak bir şey yapmadıysanız, hiç zaman geciktirmeden tüketici mahkemelerine ve işini bilen bir avukata başvurmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hüseyin Ünay

Çok geçmiş olsun, Forda yakışacak olan davranışın aracı koşulsuz geri alması ve size isterseniz aynı aracın sıfırını yada ödediğiniz parayı ödemeleridir.Anlaşılan o ki  Malesef bunu yapmayacaklardır. Artı bir de aracınızı serviste sağını solunu vurmuşlar diyorsunuz. Ki sıfır hata olan aracınız artık hasarlı (kaydı olmasa bile ) yarın birgün bu durumda karşınıza çıkacaktır. Burada yapmanız gereken hem Fordu can güvenliğinizi tehlikeye atıp sorunu çözmemekte direndikleri için hem de servisi aracınızı çarpıp zarar verip size haber vermedikleri için dava etmenizdir.

Mahkeme aşamasına gelirseniz savununuzu bu aracı benden alsalar dahi gözetim dahilinde yok etmelerini talep etmelisiniz. Sİzden aldıktan sonra tamirini yapıp başkasına satmayacaklarının garantisi yok. Eee insan canı hiç bir şeyden önemli değil.

Tekrardan çok geçmiş olsun Allah korumuş...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...