Ömer Faruk Divarcı 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Aracımı arıza lambası yanmazken obd ye bağladım. forscan programında böyle bir kod aldım. arıza ışığı yanmadığı halde dtc dtc kısmında görülen bu kod neyin nesidir? bir de artık malumunuzdur benim p0420 arıza kodu var. p0420 ile alakası var mıdır acaba? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Araç zamanında hararet yapmış ve arıza kodu bırakmış olabilir. Ya da hararet müşürü zamanında arızalanmış olabilir. Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Ids ile bağlayınca veriyor mu hata kodunu? Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 p103 kodu, maf soketi sökülüp takılsa alınabilir, hava fltresi- manifold arası gevşeklik kaçak varmı bakmak lazım birde Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Divarcı 7 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2014 baskı balatayı değiştirirken sağı solu sökmüşlerdi. galiba ordaki hava sensöründen biri bu hatayı veriyor. takamadılar mı ne yaptılarsa. Yorum bağlantısı
Recommended Posts