İçeriğe Yönlendir

Cougar 2.5 V6

Tamer Özdemir

Recommended Posts

Tamer Özdemir

Araba harika fiyat harika.. Güzel günlerde kullanman dileğiyle kardeşim.. 

Bir soruda ben sorayım. Bu aracı okulun bittikten sonra Türk ruhsatı yapabilmek için ne kadar gidiyor neler yapılıyor bilgin var mı ?

teşekkür ederim sağ ol. bende soruna şöyle cevap vereyim KEŞKE. keşke getirebilsem ama olmuyor. benim bilgim sınırlı bu konuda ama şu bilgiyi 

sizlerle paylaşayım (kesin bilgi) vergisini cartını curtunu ödeyerek yurt dışından aldığın aracı TR plakaya çevirmek yani ülkemize sokmak için aracın

bulunduğumuz günden MAX. tam 3 Yaşında olması lazım. şöyle örneklendireyim 2011 ocak çıkışlı bi arabayı bile vergisini vs. ödeyerek sokamıyoruz 

benim gibi öğrenciler yada Alamancı diye tabir ettiğimiz gurbetçi yurtdaşlarımızında (emeklileri bilmiyorum) 1 yıl içinde 6 ay Türkiyede bulunma hakları 

var. bu kurala uygun araçlarda günümüzden MAX 20 yaşında olan araçlar için geçerli. bu yaşı dolduran araçlarla tatile bile gelemiyorsun. 

bildiğim kısıtlı bilgiyi anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım daha farklı sorularınız olursa da bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım.  

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Teşekkür ederim yeterince açıklayıcı oldu kardeşim :) Klimasız 92 93 model araçların 12 13 asgari ücrete denk geldiği bir ülkede yaşıyorsan hayat gerçekten çok zor  :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...