Emrah Altun 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Herkese merhaba; Aracımı yaklaşık 10 bin KM önce rektefiye ettirmiştim. Çok şükür performans kaybı vs olmadan kullanıyorum. Rektefiye sonrası ilk 1000 km sonra motor yağı ve filtresi değişmişti. Bu değişimin üzerinden 10 bin km geçti ve aracın periyodik bakımı geldi. Bu periyodik bakımda motorunda yeni olduğunu varsayarsak acaba hangi motor yağını tercih etmeliyim? Motor yağı numarasından da pek anlamam. Aracımda LPG var bunun motor yağına bir etkisi var mıdır? Ayrıca periyodik bakımda aracın hangi parçaları değişir? - Buji? - Yağ filtresi? - Hava filtresi? - Polen filtresi? - Balata - vb?... Parçaları dışarıdan almak istiyorum. Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Emrah bey kullanılacak yağı bilemeyeceğim ama, yağ-yağ filtresi-hava filtresi değiştirilir.4 teker sökülür fren sistemi ve alt takımlar kontrol edilir.Aynı zamanda bujilerede bakılır. Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Emrah kardeşim cok alakalı değil ama ne kdar tuttu rektefiye işi? Yorum bağlantısı
Emrah Altun 8 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2014 Emrah kardeşim cok alakalı değil ama ne kdar tuttu rektefiye işi? Hocam ne sen sor ne de ben söyliyim İşin şakası bir yana ben rektefiye yaptırdığım zaman Gezi Parkı olaylarından ötürü Euro fırlamıştı. O nedenle parçaları 2 katı fiyatına almıştım. Rektefiye ise 1 yıl garantili, işçilik + parça olarak 4 bin 500 civarına gelmişti. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Konuyla ilgili değil ama kaç km de rektefiye oldu Yorum bağlantısı
Emrah Altun 8 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2014 Konuyla ilgili değil ama kaç km de rektefiye oldu Evren Hocam 148 bin de rektefiye oldu. Ustam, araç zamanında hararet yapmış ama ilgilenilmemiş ondan yağ yakmaya başlamış dedi. Tabi aracı aldıktan sonra baktım antifiriz borusu çatlamış ordan antifiriz boşalmış aracı antifiriz olmadan kullanmışlar. Bu da hararet yaptırmış. Tabi sonradan öğrendik biz bunları Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 (düzenlendi) Periyodik bakım haricinde kompresyon testi yaptırmanızı öneririm. Kayıp varsa, görebilmek adına etkili olur. 4500 ciddi bir rakam. Yeni motor ne kadarki? 8 Temmuz 2014 tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 8 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2014 Periyodik bakım haricinde kompresyon testi yaptırmanızı öneririm. Kayıp varsa, görebilmek adına etkili olur. 4500 ciddi bir rakam. Yeni motor ne kadarki? O dönem 10 bin TL den fazla demişlerdi. Bir önceki kasanın motoru olsa fiyat yarı yarıya düşer demişti usta ama bu motor böyle dedi. Yorum bağlantısı
Serkan Çevik 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 araç yeni rektefiyeden çıktıgı için bujilerin yenilenmesine gerek yok , sadece kontrol edilip temizlenebilir. ( buji ömrü lpg'li araçlar da 20.000 km'dir bir dolu bir boşalt). Size motor yağı tavsiyem Castrol 10W-40 Magnetec 4 Lt yeşil bidon da olandır. Hava,Polen ve yağ filtresini mutlaka değiştirin. LPG filtrelerini zamanı geldiyse değiştirin ( 1 küçük 1 büyük filtre) . Bir diğer tavsiyem ise periydik bakım aralığınızı 10.000 km değilde 7500-8000 km'de bir yaptırmanız daha sağlıklı olucaktır. Kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Hocam ne sen sor ne de ben söyliyim İşin şakası bir yana ben rektefiye yaptırdığım zaman Gezi Parkı olaylarından ötürü Euro fırlamıştı. O nedenle parçaları 2 katı fiyatına almıştım. Rektefiye ise 1 yıl garantili, işçilik + parça olarak 4 bin 500 civarına gelmişti. Hadi ya baya varmıs fiyatı.İnsallah arızasız ve kazasız binmek nasip olur artık 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 9 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2014 Hadi ya baya varmıs fiyatı.İnsallah arızasız ve kazasız binmek nasip olur artık Sağolun Hocam. Allah Razı Olsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts