İçeriğe Yönlendir

Yazılım Silme Yada Yeniden Yazılım Yükleme

Oğuz Sakarya

Recommended Posts

Oğuz Sakarya

Arkadaşlar başıma çok üzücü olaylar geldi. Bilginiz varmı servislerde yazılımı yeniden yükleme imkanı varmı ? Burda sordum, sil yeniden yükle olmaz dediler, ancak güncelleme olurmuş. Yazılım yükleme yapamıyormu servisler?

Yorum bağlantısı
Orhan Yavaş

Ids varsa yapar ben babamın focus 2,5 yapmıştım.Yetkili servislerde mutlaka yapıyordur

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Bir zorluğu yok, Servise gideceksiniz o kadar... Yarım saat sürmez bile...

Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya

Arkadaşlar servise gittim güncelleme si yok aracın. Biz program silip yeniden yükleme yapamıyoruz dediler. Evet dpf iptali yaptırdım dükkandan çıkdım turbo mil kesdi.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Peki şimdi ne olacak. Servis sorun çözemez mi yahu. :angry:

Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya

Valla olan oldu kendi hırsımın kurbanı oldum. Otobanda kaldım saatlerce bekledim yoruldum iyi stres yaşadım . Sonunda çekiciyle servise çekdirdim. Şuan turbo takıldı dpf takılı . Ama böyle kullanmak istemiyorum dof iptal. Oksijen sensörü iptal..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Geçmiş olsun, dpf iptal olunca turbo nasıl zarar gördü, basınç farklılığı turbo devrinimi etkiledi acaba?

Yazılımı servis yükler evet.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Güncelleme yoksa servis yeniden yazılım atmaz. Zaten bilgisayar buna izinn vermez..

Ancak halihazırdaki sistemi çökertip, tekrar yüklenmesi gerekir. Bunuda her teknisyen yapamaz ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Güncelleme yoksa servis yeniden yazılım atmaz. Zaten bilgisayar buna izinn vermez..

Ancak halihazırdaki sistemi çökertip, tekrar yüklenmesi gerekir. Bunuda her teknisyen yapamaz ;)

Aynen böyle.. Hatta çoğu da bilmez, ya da yapmak istemez.. 

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Volkswagen'de de böyle mi Göksel abi ? Vag-Com ile kurcaladım, bazen çalışmayan donanım oluyor, sıfırlamak istesek ne yapmak lazım :)

Erdem, volkswagen'de durum nasıl işliyor bilemiyorum ne desem yalan olur şimdi..
Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya
(düzenlendi)

Turbo yaglaması sorunludur ,dpf iptali mil kesmez

Her yer kontrol etti servis. Hiç bir kusur hata bulamadılar . Araç 30.000 de.

Servisin turbo değişim prosüdürleri ve kontrlleri yapıldı, yağ basınçları normal, karter içi yağ filtresi tertemiz

tarihinde Oğuz Sakarya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Her yer kontrol etti servis. Hiç bir kusur hata bulamadılar . Araç 30.000 de.

Servisin turbo değişim prosüdürleri ve kontrlleri yapıldı, yağ basınçları normal, karter içi yağ filtresi tertemiz

Ben 2 sene once connectle bakima girdigimde klima acikken rolantide stop etme sorunu vardi. Onu yapayim derken anahtar kodunu silmis bilgisiz teknisyenin biri. 3 saatte

61 adimda windows kurar gibi yazilim kurdular

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...