İçeriğe Yönlendir

Yeni Jetta 1.6 Tdi Comfortline Düz Vites Nasıl Bilirsiniz?

Hasan Sancak

Recommended Posts

Hasan Sancak

Malum aracımı sattıktan sonra bu yeni 1.6 dizel jettalara merak saldım. Comfortline ve Highline farkları (dijital klima,siyah arka camlar,hız sabitleyici ve otomatik kapanıp açılan dikiz aynaları). Bu aracın artıları eksileri nelerdir? Mutlaka bilgisi olan abiler arkadaşlar vardır.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Hasan'ım hayırlı olsun. Sattın demek aracı. İsofix sorun çıkarmamıştır inşallah satarken :)

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Hasan'ım hayırlı olsun. Sattın demek aracı. İsofix sorun çıkarmamıştır inşallah satarken :)

Teşekür ederim Emrah abi yok çıkarmadı sorun zaten emniyet kemeri ile kullanacakmış :)

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Sonbaharda makyajlı kasası gelecek. Sıfır alacaksanız  bayi elinde araç yoksa sipariş almıyor bilginize.

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Sonbaharda makyajlı kasası gelecek. Sıfır alacaksanız  bayi elinde araç yoksa sipariş almıyor bilginize.

evet biliyorum fakat bayi jettaya değil passata makyaj gelecek dedi.

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Focusun üzerine para vererek vw mi alacaksın?

Evet öyle düşünüyorum
Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Teşekür ederim Emrah abi yok çıkarmadı sorun zaten emniyet kemeri ile kullanacakmış :)

Passat zaten makyajlandı internette görüntüleri var fakat jettanın daha yok size eksik bilgi vermişler.

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı
(düzenlendi)

passat kasa değiştirdi, jetta makyajlandı. 

ek: piyasada jetta'ya oranla çok daha iyi araçlar var bence. güzellik olarak harika bir araç ama sırf piyasası var diye jetta gibi bir aracı almazdım.

tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Evet öyle düşünüyorum

keşke satmasaydın aracını paran cebinde kalırdı

vw için değmez

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Aradığım araç kriterleri jettaya uyuyor biraz. Dizel sunroof düşük km yüksek model yüksek fiyat değil + piyasası olan araç.

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

Aradığım araç kriterleri jettaya uyuyor biraz. Dizel sunroof düşük km yüksek model yüksek fiyat değil + piyasası olan araç.

jetta, uygun fiyatlı bir araç mı? bence değil kardeşim. yukarıda dedim; piyasasından, doğuşun tutumundan ve kitleden dolayı fiyatlar bu seviyelerde. diğer çoğu markanın fiyatları tam olarak uçmamışken, vw fiyatları gene yukarılardaydı. diğerleri uçunca, vw'ler bir kat daha yukarı çıktı. 

tercih tabi ki senin ama en az 55-60 bin liraya jetta almazdım. neredeyse mondeo 1.6 tdci selective parası. 

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Manuel alacaksanız Focus'tan devam ama yarı otomatik alacaksanız Jetta o haliyle mantıklı geliyor bana. Nasıl bilirsiniz sorusuna gelirsek; şanzumanın uzun oranlı olması araç kullanım anlayışınızı değiştirecektir. Genişlik olarakta Focus'tan çok çok iyidir. Temiz Jetta bulduysanız neyse de, Jetta yerine Octavia; alınabilecek en iyi araçlardan biri  :rolleyes:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

jetta, uygun fiyatlı bir araç mı? bence değil kardeşim. yukarıda dedim; piyasasından, doğuşun tutumundan ve kitleden dolayı fiyatlar bu seviyelerde. diğer çoğu markanın fiyatları tam olarak uçmamışken, vw fiyatları gene yukarılardaydı. diğerleri uçunca, vw'ler bir kat daha yukarı çıktı. 

tercih tabi ki senin ama en az 55-60 bin liraya jetta almazdım. neredeyse mondeo 1.6 tdci selective parası. 

görünüş olarak piyasa olarak tabiki jettayı tercih ederim mondiye tabi şahsi fikrim. fiyat gelecek olursak dediğiniz doğru wv gurubu şişirilmiş fiyat.

Manuel alacaksanız Focus'tan devam ama yarı otomatik alacaksanız Jetta o haliyle mantıklı geliyor bana. Nasıl bilirsiniz sorusuna gelirsek; şanzumanın uzun oranlı olması araç kullanım anlayışınızı değiştirecektir. Genişlik olarakta Focus'tan çok çok iyidir. Temiz Jetta bulduysanız neyse de, Jetta yerine Octavia; alınabilecek en iyi araçlardan biri  :rolleyes:

manuel düşünüyorum ama model yükseltmek gerekir diye düşünüyorum madem aracı sattık ama f3'lerin tipi pek hoşuma kaçmıyor. yaşım 22 benim octavia bi gömlek fazla gelir ama jetta görünüş itibari ile sedan sportif bi araba geliyor daha cazip geliyor gibi. 

Aslında ben kafama jettayı oturtmuşum gibi geliyor kötü birşey derseniz bile kapatmaya çalışıyorum gibime geldi şuan mazur görün :)

Yorum bağlantısı
Hasan Baş

Jetta yakışır adaşım sana fordun zırıltısıyla uğraşacağına jetta nın konforuyla rahat edersin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Jetta yakışır adaşım sana fordun zırıltısıyla uğraşacağına jetta nın konforuyla rahat edersin

teşekür ederim sizde samsundanmışız bir gün tanışmak nasip olur inşallah :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Yeni kasa octavia larda güzeldir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Yeni kasa octavia larda güzeldir..

doğru hocamda yaşıma gitmez fazla ağır diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Burada ki soruyu anlamadım, MK6 Jetta hakkında merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.. MK5'e göre malzeme kalitesi düşüktür, fiyatı ederine göre fazladır Volkswagen olmasından dolayı, emsallerinde daha fazla donanımlı araç bulabilirsiniz, konfor ve prestij olarak Fransızlardan ve Ford'lardan iyidir, piyasası güzeldir..

dedikleriniz harfiyen doğru bencede. Almaya yatkın olduğum jetta hakkında iyi kötü bilgilerinizi toplamak istedim.

Yorum bağlantısı
Necati Dur

Jetta güzel ve piyasası olan bir araç. Bence Focus'tan bir gömlek üstte. Tek alternetifi var o da Octavia

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Jetta piyasadaki tüm muadillerinden daha konforlu, sessiz ve tokdur. Sürüş dinamikleri konfor üstünedir. Esp standarttır. Comfortline donanım görece yeterlidir. Sonradan hız sabitleyici montajı 430 TL tutuyor. 1.6 Tdi bence tdci motordan daha iyi karakteristiğe sahip. 250Nm torku 1500dd itibaren veriyor. Dpf sistemi tdci gibi sıvı rejenerasyonlu değil kuru tiptir dolayısıyla dpf svısı masrafı yok. Yazılıma çok uygun bir motor , çok rahat 140-150hp'lere çıkıyor. Bir depo ile şehir içi 900km+ civarı menzili var.

Octavia donanım ve opsiyon bakımından daha üstte olmasına rağmen konfordan geride kalıyor jettadan. Yerdeki boyaları bile hissettirir. Artık eskisi gibi fiyat farkında kalmadı.

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

.

Saolasın hocam bilgi için. Yazılım olayına hiç sıcak bakamadım 90lık focustan sonra 105 yeterlidir diye düşünüyorum. Zaten polis amcalar her köşe başında yatıyor :)
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Saolasın hocam bilgi için. Yazılım olayına hiç sıcak bakamadım 90lık focustan sonra 105 yeterlidir diye düşünüyorum. Zaten polis amcalar her köşe başında yatıyor :)

1.6 tdi hiç üzmez tork bandı çok geniş. Zevkli bir sürüş verir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...