İçeriğe Yönlendir

Bu Kamerayı Kulanan Veya Bilen Var Mı?

Hikmet Demirtaş

Recommended Posts

Ayhan Asil

Hikmet abi aynı markanın navigasyon cihazını kullanmış memnun kalmıştım. Ürün çift kameralıymış, fiyat da makul görünüyor. Alınabilir...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Satıcının adı pek güven vermedi, ciddiyetten uzak geldi bana. Yorumları da çok iyi değil. Olsa da olur, olmasa da mantığında biri galiba.

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Piranha diye bir marka bu modelde yok uydurma ürün.

Çekimleri cacık ötesi olacaktır verilen para çöpe gider benden söylemesi.  :unsure2:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eftal Akın

Çift kameralının hazin sonu.. Alalı 2 ay olmadı . Birden bire görüntüyü kesti Hayır ne zora geldinki,Camda aslı duruyor taş taşımaz; Çuval taşımaz Sonuç pert ...

d42aAp.jpg

WWZyO4.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Ucuz etin yahnisi olmaz. Bence bir şeye benzemiyor.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Çift kameralının hazin sonu.. Alalı 2 ay olmadı . Birden bire görüntüyü kesti Hayır ne zora geldinki,Camda aslı duruyor taş taşımaz; Çuval taşımaz Sonuç pert ...

d42aAp.jpg

WWZyO4.jpg

Sorun ne? Ne yapmıyor yani?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Anladığım resim çekemiyor, video işi de yok. Velhasıl ütü, temizlik amelelikte yapamaz. Bundan bir şey olmaz. :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Anladığım resim çekemiyor, video işi de yok. Velhasıl ütü, temizlik amelelikte yapamaz. Bundan bir şey olmaz. :biggrin:

:punish:

Yorum bağlantısı
Eftal Akın

Ucuz etin yahnisi olmaz. Bence bir şeye benzemiyor.

Ucuz değildi üstad; 90 dolar toptancı fiatı ama ben ikili kamerasına aldandım tabikii. Daha sonrada aliexp. den aşağıdaki cihazı aldım hem kibar camda görüş engellemiyor hemde m-jpeg olarak değilde avc h264 olarak video kaydı yapıyor(1080p)  olarak .

Do9Xo6.png

V26ppr.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...