İçeriğe Yönlendir

Şah Gitti Yaşasın Yeni Imprator

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Osman Bilgin

Allah büyüğünden esirgesin, mal geri gelir sıkma canını, inşallah daha iyilerine binersin.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

geçmiş olsun

sağlam araba içindekini korur bir daha göz önünde görmüş olduk

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Mustafa'm hiç canını sıkma babanda bir şey yok ya yemin ederim gerisi yalan, daha iyisi gelir yerine Allah yeterki sağlık sıhhat versin.

Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Allah daha beterinden korusun inşallah. Babaya birşey olmaması sevindirici, malın yeri hertürlü dolar. Büyük geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mustafa geçmiş olsun kardeşim... 

Allah canlarımızı korusun... Araban zaten kaskoluydu... Biraz arabasız kalacaksın hepsi bu... 

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Geçmiş olsun  Mustafa allah daha büyüğünden saklasın. Baban iyi ona dua edin.

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Konuyu yeni görmüştüm keyifle son sayfaya kadar geldim ki kötü haberi de gördüm. kardeşim çok geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Mustafa geçmiş olsun kardeşim,arabana ne kadar üzüldüysem babana  da o kadar sevindim.hallolur inşallah.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

çok sağolun Allah cumlesini korusun. Babam lokalde oyun oynuyor ben arkadaşlarla takılıyorum. Kaskomuz var malıda yerine koyariz inşallah.

Ama araba guzeldi hep ondan oldu :p

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

yok hasar yuzeysel. Araç bariyer yaslanıp sıpın atıp kaput hizasindan barıyere vuruyor

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Geçmiş olsun Mustafa, babanda bir şey olmaması tesellimiz çok şükür..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

atlatılan kaza çok buyuk sonuçlar da doğurabilir zincirleme bir kazaya sebep olabilirdi nazar kadar sadakamız da varmış diye dusunuyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...