İçeriğe Yönlendir

Şah Gitti Yaşasın Yeni Imprator

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Mehmet Yeter

Mustafa abi geçmiş olsun cana gelmesin de Allah beterinden saklasın.

Yorum bağlantısı
Serhat Şen

Geçmiş olsun.. Kimsenin sağlığına bir şey olmamış, yapıldığında eskisinden güzel parlar yıldız..

Yorum bağlantısı
onurdursun

Çok büyük geçmiş olsun, kaza geldi mi geliyor bende geçen hafta  köpeğin yola bir anda  fırlaması sonucu  kaza yaptım araba hala serviste. 

Yorum bağlantısı

Mustafa çok geçmiş olsun yeni gördüm Kardeşim Allah Esirgesin.Verilmiş sadakanız varmış Allah bir daha göstermesin.

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Büyük büyük geçmiş olsun kardeşim. Rabbim beterinden esirgesin. Önemli olan sizlere birşey olmaması....

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Nazar olmuş. Arabayı fazla parlatmamak lazım.

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Geçmiş olsun. Bence en kısa zamanda kan akıtın. Verilmiş sadakanız varmış.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Çok geçmiş olsun babaya bişey olmaması sevindirici. Nazar degdi galiba.

Yorum bağlantısı

Yıldız da olsa,bugatti de olsa alayı teneke. Allah sevdiklerimizi canımızı korusun. Geçmiş olsun abim

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

sağolun cümlesini kazadan beladan korusun.

araca benzin koyan pompacıdan yıkayan yıkamayacıya muayenedeki teknisyenine gören herkes muhabbet ediyordu.

kaza öncesinde araç 1400 km yol tepip Ağrıda gelin arabası bile oldu :)

olacağı varmış oldu :)

tamir edilip edilmeyeceği kararını bekliyoruz araçta mekanik yada şase olarak bir hasar yok. ama mercedesin orjinal parçası gerçekten iyi rakam tutuyor. servisin çıkardığı parça listesinde farın teki 900 küsür euro+kdv. böyle olunca hasar rakamı yüksek çıkıyor. bakalım ilerleyen günlerde yıldızla mı devam edecez yoksa  şah serisine geri mi dönecez bakacaz.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Gelmiş geçmiş olsun Mustafa'cım. Allah korumuş. Allah tekrarını yaşatmasın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mustafa çok büyük geçmiş olsun kardeş. Allah daha büyüklerinden korusun. Babana Birşey olmadığına çok sevindim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...