İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta Trend Çocuk Kilidi

Misafir

Recommended Posts

Merhabalar,

2011 trend Fiesta'larda araç çalıştırılıp kapıyı içeriden kilitliyoruz ancak içeriden birisi kapıyı açmak istediğinde açabiliyor. Bu araçlarda çocuk kilidi yok mu?

Yorum bağlantısı

Manuel olarak var sanırım. Arka kapıyı açtığınızda kapıların iç kısmında (çamurluğa kapanan kısım) anahtar ucu ile aktif edilen kilitler mevcut.

Yorum bağlantısı

Manuel olarak var sanırım. Arka kapıyı açtığınızda kapıların iç kısmında (çamurluğa kapanan kısım) anahtar ucu ile aktif edilen kilitler mevcut.

Ancak bunu yapınca araç durduğunda da içeriden kapı açılmıyor değil mi?

Yorum bağlantısı

Siz merkezi kilit ile kitliyorsunuz. Çocuk kilidi yapmanız için, kapıyı açın, kapının kilit kısmında (yan kısım) anahtarın gireceği bir yer olmalı. Anahtarı yerleştirip tersine çevirdiğiniz de çocuk kilidi devreye girer :) 

Yorum bağlantısı

Siz merkezi kilit ile kitliyorsunuz. Çocuk kilidi yapmanız için, kapıyı açın, kapının kilit kısmında (yan kısım) anahtarın gireceği bir yer olmalı. Anahtarı yerleştirip tersine çevirdiğiniz de çocuk kilidi devreye girer :)

Ben ne dedim?  :p

Yorum bağlantısı

Peki ya Anahtarsızsa :p Hiç onu düşünmedik bak :D

Ben onuda düşündüm ve... Aynı yerde anahtar deliği yerine pim (aç/kapa butonu) olanlar var yada anahtarsız çalıştırmalarda dahi, kumanda mekanizmasının içinde gizli anahtar var. Onlarla janım..  ;)

Yorum bağlantısı

Ben onuda düşündüm ve... Aynı yerde anahtar deliği yerine pim (aç/kapa butonu) olanlar var yada anahtarsız çalıştırmalarda dahi, kumanda mekanizmasının içinde gizli anahtar var. Onlarla janım..  ;)

Ben biliyorum da janım, bilmeyen arkadaşlarımız için zor bir pim o ;) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...