İçeriğe Yönlendir

Direksiyon Kaplama

Ferhat Küçük

Recommended Posts

Tahir İlter

:nazar:  :nazar:

Çok güzel olmuş, işçilik de çok iyi Eskişehir de mi yaptırdınız ?

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Çok güzel olmuş. Bir de araç üstündeki foto varsa daha güzel olur. Elinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Ferhat Küçük

Hacım nerede yaptırdın acaba zamanında o kadar çok aradım ki Eskişehirde bulamamıştım....

Eskişehir de sanayide lastikçi Ankaralıların olduğu göbekten sola aşağıya dönünce 50m kadar ilerde solda Adem Baba Döşemeci var orda yaptırdım 5-6 saat falan sürdü ama usta çok uğraştı 175 tl verdim.

Teşekkürler. Yarın da araç üstündeki resimlerini atarım inş.

Yorum bağlantısı
Ferhat Küçük

K.bakmayın resim atarım dedim ama atamadım en yakın zaman da atarım inş.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Süper, çok güzel olmuş gerçekten, ellerin ter görmesin  :D  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz
(düzenlendi)

Çok özel olmayacaksa, yapılan yer ve fiyat nedir?

Güzel olmuş, yapan yer için iyi referans olabilir. Tabi canlı görmek lazım. malzeme kallitesi vs nasıl? alternatif malzeme varmı?

tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Hayırlı olsun çok şık durmuş, araç üstü fotoğraflarını bekliyoruz. Fiyat sizce makulmu bana biraz fazla gibi geldi sanki.

Yorum bağlantısı
Ferhat Küçük

Çok özel olmayacaksa, yapılan yer ve fiyat nedir?

Güzel olmuş, yapan yer için iyi referans olabilir. Tabi canlı görmek lazım. malzeme kallitesi vs nasıl? alternatif malzeme varmı?

Eskişehir de sanayide lastikçi Ankaralıların olduğu göbekten sola aşağıya dönünce 50m kadar ilerde solda Adem Baba Döşemeci var orda yaptırdım 175 tl

Hayırlı olsun çok şık durmuş, araç üstü fotoğraflarını bekliyoruz. Fiyat sizce makulmu bana biraz fazla gibi geldi sanki.

Teşekkürler. Bence usta aldığı paranın hakkını verdi. 5-6 saat uğraştı baya emek verdi.

Resimleri atacam inş.

Yorum bağlantısı

Çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Araç üzerinde birkaç resim olsa daha gösterir kendini..  ;)

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay

Çok şık olmuş, vites körüğü ve el frenine de benzer kırmızı dikişli bir çalışma yapılırsa şıklık artacaktır.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

benim araçta folyo kaplama var maalesef. bunu çok beğendim çok hoş :) hayırlı olsun. 

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
ismail Elvan

Jgpfw7C.jpg

Çok güzel olmuş, güle güle eskitin :)

orj cd çalarlı teyp nerden buldunuz,  bende istiyorum :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...