Şahin Topaloğlu 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Çok güzel olmuş...Hayırlı olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Eser 23 Mart 2015 Paylaş 23 Mart 2015 Önümüzdeki hafta direksiyonu kaplatmayı düşünüyorum. bi yerden fiyat aldım 60 tl ye. (50 tl yede yapıyorlar ama onun derisi daha basit) fotolarını paylaşırım 1 Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş 23 Mart 2015 Paylaş 23 Mart 2015 Önümüzdeki hafta direksiyonu kaplatmayı düşünüyorum. bi yerden fiyat aldım 60 tl ye. (50 tl yede yapıyorlar ama onun derisi daha basit) fotolarını paylaşırım nerde buldunuz? bu şekilde yapmazlar sanırım keşke kollardaki dikişleri arkaya aldırsaydınız orjinali gibi sizmi istediniz ustamı bu şekilde yaptı Yorum bağlantısı
Mücahit Eser 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 nerde buldunuz? bu şekilde yapmazlar sanırım Ankara Şaşmaz da yaklaşık 40 dk da bitiririz dediler. bi fırsatını bulup gidemedim. Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 Ankara Şaşmaz da yaklaşık 40 dk da bitiririz dediler. bi fırsatını bulup gidemedim. muhtemelen bu fotoğraftaki gibi kaplama yapacaklardır eğer orjinal şekilde direksiyonu çıkartıp yapıyorlarsa hemen bugün giderim Yorum bağlantısı
Mücahit Eser 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 muhtemelen bu fotoğraftaki gibi kaplama yapacaklardır eğer orjinal şekilde direksiyonu çıkartıp yapıyorlarsa hemen bugün giderim Orjinal gibi yapan yer var ama 150 tl istiyorlar. Bunlar nasıl yapıyorlar görmedim, sadece duydum. içime sinmezse yaptırmam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts