İçeriğe Yönlendir

2014 Ankara İftar Programı Fotoğrafları

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Safak Acar

Maşallah  Katılanların Ayaklarına, yüreğine sağlık.. Afiyetler olsun Bol keyifli muhabbetler olsun.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

çok güzel bir akşamdı, tüm misafirlerimizin ayagına saglık, mükremin abi,serkan abi ve tolgahan çok emeginiz geçti sagolun.

Yorum bağlantısı
Emin Önal
(düzenlendi)

Tüm ankara ekibine misafirperverliği icin tesekkurler.Aile ortamında sohbetin tavan yaptığı bi iftardi.Bolu'da sahur yaptik, İstanbul'a dönüş yolundayiz..

tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Hırkalı Zafer hoca

qe2egu3e.jpg

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 19
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Zafer iftardan sonra 5. sigarasını içince böyle oluyor demek ki :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İftar öncesi boğazıma pıçak dayayan zat gitti, iftar sonrası melek geldi :D

• Beğen 8
Yorum bağlantısı

Dostluğun, paylaşımın ve sıcaklığın benzersiz olduğu, aşina olduğumuzdan bize normal gelse de birçok sosyal topluluk için imrendirici, yine zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığımız bir akşam oldu.

Şehir dışından gelen arkadaşlarımız başta olmak üzere, bu gece aramızda olan, katılıp isteyip gelemeyen, düm dostların, ayaklarına, gönüllerine sağlık.

18:30'dan 03:30'a kadar, yerinde 10dk'dan uzun oturmayan, tüm servisle bizzat ilgilenerek, başından sonuna kadar problemsiz bir organizasyonda emeği olan Tolgahan'a ve yemek boyunca güzel sohbetiyle bize eşlik eden Şahin Bey'in kızı Aleyna'ya da kucak dolusu sevgiler....

Yorum bağlantısı

Maşallah Maşallah Maşallah :nazar:

Allah sohbetinizi, sohbetimizi daim etsin. Istanbul ekibinin bir cogunu orda da görünce bi tuhaf oldum dün burda bugün orda :)

Yorum bağlantısı
Çağatay Göreli

Benide bu guzel gunde aranıza aldığınız dostluğunuzu paylaştığıniz icin emegi gecen herkese teşekkür ederim

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

İrtica hortladı

a4utepe6.jpg

Çok mübarekler. :biggrin: Güzel bir iftar ve gece olmuş. Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık. Muhammed Antepte de beraber ilahi söylerdik hiç oralı olmadın. (Allahtan olmadı benim ses iftarı dağıtırdı)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Güzel bir akşam oldu.Şanzımıza hava da güzeldi.Açık alanda rahat rahat oturduk..Katılanların ayaklarına sağlık..Organizasyona doğrudan emeği geçenlerde haklarını helal etsinler..

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Gökhan Bulut_2

Güzel bir geceydi Tolgahan hocam eline emeğine sağlık bütün arkadaşlara teşekkürler ilk defa katıldım güzel insanlarla tanıştım Bu dostluk arkadaşlık hiç bitmesin uzaklardan gelen tüm dostlarımız ayaklarınıza sağlık tekrar görüşmek dileğiyle :) :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Ankaradan diğer ekip ten geç ciktim sabah 8:30 da evdeydim.Emeği gecen bütün arkadaşlara çok teşekkürler çok güzel bi geceydi.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Allah bütün ülkede yaşayıp bu foruma üye olan olmayan herkese böyle dostluklar nasip etsin herzaman.Darısı 77 milyonun tamamına....

• Beğen 8
Yorum bağlantısı

Ankara dışından da dostlarımızın katılımıyla unutamayacağımız bir program oldu. Tolgahan kardeşime emekleri için çok teşekkür ediyorum. Bu etkinliğe katılarak yanımızda olan ve gönülden mesajlarıyla her zaman yanımızda hissettiğimiz tüm fctr. Üyelerine teşekkür ediyorum. Her toplantıda olduğu gibi bu organizasyonda da olan aksaklıklar ve farkında olmadan işlediğimiz kusurlar için hoşgörünüzü talep ediyorum. Umarım katılan dostlarımız da bizim kadar memnun ayrılmıştır.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Amaç karın doyurmak değil, amaç değer verdiğin, verilen insanlar ile bir arada olmak. Oldu mu hemde çok güzel oldu, harika oldu, mükemmel oldu. Ankara'da telefon ile sesini duyup yüzyüze görmenin nasip olmadığı nerede ise tüm arkadaşı eşi dostu bir arada gördüm. Allahtan daha ne isterim ki.

Tolgahan pervane oldu, ev sahipliğinin bayrağı elinde, diğer ev sahibi üyeler ise tam desteği ile yanında idi. Harika bir akşam yaşadık, sağ olun var olun.

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Bulent Ozkan
(düzenlendi)

Ankara dışından da dostlarımızın katılımıyla unutamayacağımız bir program oldu. Tolgahan kardeşime emekleri için çok teşekkür ediyorum. Bu etkinliğe katılarak yanımızda olan ve gönülden mesajlarıyla her zaman yanımızda hissettiğimiz tüm fctr. Üyelerine teşekkür ediyorum. Her toplantıda olduğu gibi bu organizasyonda da olan aksaklıklar ve farkında olmadan işlediğimiz kusurlar için hoşgörünüzü talep ediyorum. Umarım katılan dostlarımız da bizim kadar memnun ayrılmıştır.

Sayın KOCATAŞKIN,

Sizin gibi değerli şahsiyetleri tanımış olmanın verdiği hazdan inanin eksiği ve kusuru göremedim, bu etkinligin planlanmasinda emeği geçen ve katkı saģlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

tarihinde Bulent Ozkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Şimdiye kadar ki en elit en güzel, en su gibi geçen toplantıydı. Tanışmayı istediğim abilerimle aynı sofrada yemek yemek sohbet etmek nasip oldu. Çok iyi oldu çokta güzel oldu. Herşey 10 numaraydı. Biber kurutması efsaneydi. :p

Beni Eryaman'dan mekana götüren, mekanda dur durak bilmeyen 10 dakika rahat oturamayan, evime kadar bırakan Tolgahan Abime çok teşekkür ederim. Allah razı olsun abim. Sayende çok güzel bir gün geçirdik. Ayrıca emeği geçen herkese de teşekkürler. :)

Eve geldiğimizde gün aydınlanıyordu. Uyumadımda zaten. :p

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 10
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Rabbim bu birlikteliğimizi hiç bozmasın İnşallah. Gönlünüze sağlık. Şifalar olsun... Şimdi orada olamadığıma bir kere daha üzülüyorum...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Şimdiye kadar ki en elit en güzel, en su gibi geçen toplantıydı. Tanışmayı istediğim abilerimle aynı sofrada yemek yemek sohbet etmek nasip oldu. Çok iyi oldu çokta güzel oldu. Herşey 10 numaraydı. Biber kurutması efsaneydi. :p

Beni Eryaman'dan mekana götüren, mekanda dur durak bilmeyen 10 dakika rahat oturamayan, evime kadar bırakan Tolgahan Abime çok teşekkür ederim. Allah razı olsun abim. Sayende çok güzel bir gün geçirdik. Ayrıca emeği geçen herkese de teşekkürler. :)

Eve geldiğimizde gün aydınlanıyordu. Uyumadımda zaten. :p

Fotoları yükle len :D

Yorum bağlantısı

Organizasyon süper, ortam süper, yemekler süper, muhabbet süper ötesi. Harika bir buluşma oldu. Öncelikle Mükremin abi, Serken abi ve Tolgahan kardeşime sonsuz teşekkürler. Tolgahan etrafımızda dört döndü Allah razı olsun kardeşim. Daha önce görmediğim abilerimi kardeşlerimi gördüm, benim için harika bir gündü. Ankara ekibine Allah zeval vermesin

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...