İçeriğe Yönlendir

2014 Ankara İftar Programı Fotoğrafları

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Afiyet bal şeker olsun. İftar yemek bahane, dostluk, muhabbet şahane olmuş yine. :bravo: Toplamda kaç kişiydiniz? kaç çocuk, kaç üye? Arabalar yok mu?  :crazy:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Fotoğraflar geliyor. 

Afiyet bal şeker olsun. İftar yemek bahane, dostluk, muhabbet şahane olmuş yine. :bravo: Toplamda kaç kişiydiniz? kaç çocuk, kaç üye? Arabalar yok mu?  :crazy:

33 üye toplamda 50 kişiydik abi. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

ALLAH niyetinizi kabul etsin,dostluğunuzu daim etsin.güzel organizasyon ve muhabbet ortamı oluşturmuşsunuz...

Yorum bağlantısı

Çok güzel bir iftar oldu. Abilerimiz, Dostlarımız şehrimize geldiler bize de ağırlamak düştü. Geleceğinden haberim olmayan sürprizler de oldu. Onları Gördüğüme çok sevindim :) Organizasyonun Bonus'u kesinlikle Sahur oldu.

Sanırım Çay'a ve Muhabbete doyduk :D Söz verdiğim gibi, Ertan abiye kendi termosunu teslim ettim.. (Resim ile de kanıtladım :D )

Aydın kardeşimi Konya'ya iftara gönderirken, geri yoldan çevirdim. :D Gelen herkes ile sohbet etmeye, herkes ile ilgilenmeye çalıştım. Ahmet Kiriş'den dayak bile yedim.. 

İşletme çalışanlarından birisi " Abi sen çok çay içilir demiştin tamam ama biz bu kadar beklemiyorduk. Dün 2 kilo çay stoğumuz vardı, yarın bir daha sipariş çekeceğiz" deyince bende film koptu zaten :D 

Uzun zamandır bu tat'da bir toplantıya katılmamıştım, bu iyi oldu. Gelen, gelmek isteyip gelemeyen, İftar soframızı şenlendiren, bizimle Sahur yapan herkesten ALLAH RAZI OLSUN.. Yeni gördüğüm arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerimle tanışmanın mutluluğu pahabiçilemez... Unutulmayacak bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Ne iyi ettiniz de geldiniz. 

İftar programında emeği geçen Mükremin abi'ye ve Serkan abiye ayrıca teşekkürü borç bilirim :flowers: 

Genel anlamda herkes memnundu sanırım lakin bir kusurumuz, bir eksiğimiz olduysa lütfen hakkınızı helal edin, bizden yana Helal'i hoş olsun :) 

Tekrar bekliyoruz... :flowers: 

Yorum bağlantısı

...

Aydın kardeşimi Konya'ya iftara gönderirken, geri yoldan çevirdim. :D Gelen herkes ile sohbet etmeye, herkes ile ilgilenmeye çalıştım. Ahmet Kiriş'den dayak bile yedim.. 

...

Demek ki bitek ben değilmişim.. Her organizasyonda oluyormuş.. Beni yalnız bırakmadığın için ayrı teşekkürler Tolgahan. Kuzu için gelipte, Bulgar sınırından dönenler olmuştu burda da..  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı

Demek ki bitek ben değilmişim.. Her organizasyonda oluyormuş.. Beni yalnız bırakmadığın için ayrı teşekkürler Tolgahan. Kuzu için gelipte, Bulgar sınırından dönenler olmuştu burda da..  :D  :D  :D

Ya sorma onu kendi yaptı aydın. Düşün, Konya tabelasını takip et diyorum, ki adam otobana giriyor. Mavi mi? Yeşil mi? sormuyor D 

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Kerem abi ne çektim bi bilsen :D 

Ya sorma onu kendi yaptı aydın. Düşün, Konya tabelasını takip et diyorum, ki adam otobana giriyor. Mavi mi? Yeşil mi? sormuyor D 

mavi tabela vardıda bizmi dönmedik  :p

Yorum bağlantısı

Kerem abi ne çektim bi bilsen :D

Bilirim bilirim. 45 dakkalık yolu, 3 saatte gelememişti Gökhan lar..  :D Neyse önemli olan sonuç.. Yemeğe giden her yol mubahtır.  :good1:  :D

İyi bir navigasyon icad et kendine. Düplü mönitörlü..  ;)

Yorum bağlantısı

Ya bırak ya :p

Bilirim bilirim. 45 dakkalık yolu, 3 saatte gelememişti Gökhan lar..  :D Neyse önemli olan sonuç.. Yemeğe giden her yol mubahtır.  :good1:  :D

İyi bir navigasyon icad et kendine. Düplü mönitörlü..  ;)

Ya sorma, Bir de elektronikçi olacak işte :D :D 

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Mükremin Abi'yi enerjisiyle ihtiyar heyetinden çıkarmak lazım:) :)ütevaziği kişiliğinin yanında, sakin ve yapıcı tavırları ile forum vasıtası ile karşılaşıp, tanışmanın benim açımdan şans olduğunu düşündüğüm Mükremin Abi'nin her yaştan herkese hitap eden tecrübesine hayran kalmamak mümkün değil gerçekten.

Daha önce yüzyüze tanışamayıp, telefonda görüştüğüm Servet Bey'e de King lakabını yakıştıanları kendimce birkez daha tebrik ettim. Her forum üyesinin bir sohbetine iştirak etmesini tavsiye ederim.

Ahmet(Kiriş), sen bizi güldürdün, Yüce Allah'ta seni güldürsün, güzel gönlüne göre versin inşallah.

Ertan Bey, çay konusunda gerçekten eline su dökülemezmiş, tecrübe, bilgi maşallah.

Muhammed, gönül güzelliği yüze yansırmış derler, tebessümünde görülüyor, naifliğin her konuşmanda hissediliyor, ayağına sağlık.

Murat (Ersel) Bey, Çağlar Bey çok fazla fırsat bulamadık sohbet için, bir daha ki sefere inşallah.

İtiraf etmeliyim ki, görsel olarak avatar fotoğraflarından tanımaya çalışmak zor oluyor, toplantı öncesi avatarları güncellemekte fayda var sanırım:)< :)>

Tekrar herkesin gönlüne, ayağına sağlık.

Saygılarımla.

Benim bir ayağım Ankara ilk gelişimde sohbetin dibine vurmak dileğiyle.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ellerine sağlık Mert. Çok güzel profil resimleri çıkar buradan.. :good1:

Sağol abim de çoğunu şahin abi çekti onun eline saglik. :D

Cıks, :i-ih: Beğenmedim, bu sayfada açılmalıydı.

Abi 230 fotoğraf varda ondan oyle yaptim bu sefer. :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Karışmış Mert. ;)

Son 4 sayfayı kaldırabilirsin.

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ellerine sağlık Mert :) 

Buradan ekle istersen, biz bekleriz ;) 

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

İptal mi oldu yoksa?  :shok:  :fiuw:  :D

İptal olur mu ya istersen 3 gün iftar yapalım combo yapmış oluruz :p

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

mert ben neden yoğum ...

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

mert ben neden yoğum ...

Mert'in kendi de yok ki :D 230 tane fotoğraf çekmiş 2 tanesinde kendi var onda da bulanık :D :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Mert'in kendi de yok ki :D 230 tane fotoğraf çekmiş 2 tanesinde kendi var onda da bulanık :D :D 

neyse geldiğimi görenler oldu nasıl olsa :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yalnız öyle bir sohbet vardı ki,  iftarla sahur arasının bu kadar hızlı geçtiği bir gün hatırlamıyorum. Bu ekiple gündüz birlikte olsak acaba oruç da bu kadar hızlı geçer mi ki?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...