İçeriğe Yönlendir

2014 Ankara İftar Programı Fotoğrafları

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Bayram Ünsal

Çok güzel bir hafta sonu gezisi akabinde iftar ve sahur ettik. Arkadaşlar ile sohbet muhabbet çok güzeldi biraz üşüdüm onu da polar ile çözdük. Bu organizasyonu yapan Tüm Ankara ekibine

çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle... :bravo: :bravo:

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Taner Ayık

Iftara katilan herkesin ayaklarina saglik.organizasyon icin emegi gecen herkese tesekkurler.forumda gorupde tanismadigimiz abilerimiz.kardeslerimiz.arkadaslarimizla tanistim.gercekten guzel bir iftar oldu.tekrar tesekkurler herkese.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Tahinli pideyi bilmeyenler için tarif edecek olursam, küp şekeri ıslayıp ekmeğin arasına koyun,hafif ısıtın tamamdır.

Ancak şunu itiraf edeyim,güllaca tercih ederdim.

Zütlaç güzeldi.. Zaten habire güllaç getirdikleri için ben şüphelendim sütlaç istedim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

19 07 2014 Cumartesi günü Saat 10.30 Balgat Kehribar Kafede yerimi aldım bekliyorum gelen giden yok 13 bardak çay içtim garson işkilli işkilli bakıyor Sayın Serkan Toker'i aradım telefon çalıyor fakat açılmıyor Tolgahan Kardeşimi aradım telefon kapalı bekledim arayan soran yok bindim uçağa İzmir'e geri döndüm dahada Ankara'ya gelmem  :p Bu toplantının tatlısı'da benden oldu :Çok güzel İnsanlarla çok güzel bir toplantı olmuş. Organize eden ve katılan tüm ekibe

Aramızda olman çok farklı ve güzel olurdu abim de bahsettiğin işin daha öenmliydi. Başka bir toplantıya inş. :flowers: 

Hafta sonu sabah ararsan kapalıdır abi. Ama inan, geldim balgattayım oturuyorum deseydin gelecektim, çünkü geldin sanıyordum :D

Tolgahan'a Konya'da buluşacağız deyip Gölbaşı'nda buluşmak lazım, anca öyle doğru tarif eder. :)

Ya sen varya... Neyse.... 

Bana tatlı diye pide yediren, havalı olsun diye de o pideye "Tahinli Pide" diyen Tolgahan'a sesleniyorum, baklava yemek için Antep'e, çay içmek için Rize'ye, çiğ börek yemek için Eskişehir'e gitmeye gerek yok, ancak kendimi tamamen senin yol tarifine bırakıp hindistan cevizi yemek için yola çıkmak istiyorum, gözümüzü nerede açarız çok merak ediyorum. :)

Gelsene sen :seytan:

[emoji3][emoji3]

Harikasin bilal.cok guzel anlatmissim.adam israrla konum at diyoruz yok tarif edecem die ugrasiyor.

Kanıtlarım bak konumu :D 

Aydın'a konum gönderdim de ne oldu. Abi haritam çalışmıyor dedi herif. 

Tahinli pideyi bilmeyenler için tarif edecek olursam, küp şekeri ıslayıp ekmeğin arasına koyun,hafif ısıtın tamamdır.

Ancak şunu itiraf edeyim,güllaca tercih ederdim.

Vallahi kardeşim damak zevkime güvenirim o yüzden önerdim tahinli pideyi herkese. kimileri yabancıladı, kimileri beğendi.  Ama o gün sana ve Ayhan abiye bir türlü beğendiremedim gelenleri. Yemek geldi beğenmedin, Tatlı geldi sevmedin. 

Neyse ikinize de başka buluşma da sözüm olsun güzel bir yemek yiyelim :) 

tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

haritam çalıştı abi . kayaşa girerken verdiğin harıtayı açtık . ilerden sağa dönüş gösterdi döndük 300 metre sonra yol bitti. tesadüf yoldan geçene sorduk abi bu yol nere gidiyo diye abi samsuna gidiyorsunuz dedi  :kafa2:

ee haritayada güven kalmadı :D :D 

Yorum bağlantısı

haritam çalıştı abi . kayaşa girerken verdiğin harıtayı açtık . ilerden sağa dönüş gösterdi döndük 300 metre sonra yol bitti. tesadüf yoldan geçene sorduk abi bu yol nere gidiyo diye abi samsuna gidiyorsunuz dedi  :kafa2:

Sana aramızda para toplayıp bir navigasyon veya telefon hediye edelim :D :D 

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Sana aramızda para toplayıp bir navigasyon veya telefon hediye edelim :D :D

çok sevinirim :D aslında aştide çok yakınmış abi aştiye geldeseydin daha rahat gelirdim . gölbaşı konya falan derken bayaa gezdik :D

Yorum bağlantısı

çok sevinirim :D aslında aştide çok yakınmış abi aştiye geldeseydin daha rahat gelirdim . gölbaşı konya falan derken bayaa gezdik :D

Kusura bakma kardeşim gezdirme konusunda ama kötü mü oldu işte, Ankaramızı gezmiş oldun :D 

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Kusura bakma kardeşim gezdirme konusunda ama kötü mü oldu işte, Ankaramızı gezmiş oldun :D

sorun yok abi  :flowers:

Yorum bağlantısı

Bak millet burada kaybolduğunda reasim çekti. Sen naptın Aydın?

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/257234-trakya-kuzusu-fotoğrafları-04052014/?p=2343869

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

birde burdan çıktık delice yakınlarında gaz almak için anadolu gaz satan değişik bi benzinliğe girdik . pompa başındaki çocukta 17-18 yaşlarında. doldur dedik 51-52-53 tl yi zor almaya başladı derken çocuğa kapatalım dedik kendisi yetişemedi bizden biri vanayı kapattı. çocuğa parayı verdim . arabaya bindik . kilometreye falan baktık derken çalıştırdım 2-3 metre hareket ettim çaatt diye bir ses geldi dedim heralde arkadan biri vurdu . aynaya baktım arabanın altından hızlı hızlı gaz çıkıyor. indim arkaya baktım pompa hortumuyla beraber peşimizden gelmiş . cahil çocuk pompanın ucunu arabadan ayırmamış bizde hareket edince cihazdan sükmüş almış hortumu :D . abi niye bakmıyon diye çemkirmeye başladı . bende benim işimmi bu benmi bakıcam falan derken çevredekiler geldi arabadan ayırdılar hortumu devam ettik :D . arkadaşlar arabadayken kopma sesini duyunca kapıları açıp inmek istediler tabi o arada ellerinde sigarada vardı .bi yandanda arabanın tankına basılan gazda geri çıkıyordu . yani az kaldı anahaber bültenlerine çıkıyorduk ...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Büyük geçmiş olsun. Hep filmlerde olur sanırdım. Gerçek hayatta da varmış. Hemde bizim forumda.  :shok:  :bravo:  :D  :D

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Büyük geçmiş olsun. Hep filmlerde olur sanırdım. Gerçek hayatta da varmış. Hemde bizim forumda.  :shok:  :bravo:  :D  :D

sorma abi yaa bende hep pompayı söküp trafikte öylece gezen bayanların videosunu izlemiştim gündüz :)

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Aydın Bey şaka bir yana çok büyük bir kaza atlatmışsınız...geçmiş olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

hortum bağlantı yerinden kopmasaydı daha vahim yerlere giderdi abi .

yada sigara olayı ...

Yorum bağlantısı

hortum bağlantı yerinden kopmasaydı daha vahim yerlere giderdi abi .

yada sigara olayı ...

Bak demek ki sorun bende değilmiş, bence şanssızlık sende. Benim de bir tahminim var bununla ilgili :seytan: 

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Bak demek ki sorun bende değilmiş, bence şanssızlık sende. Benim de bir tahminim var bununla ilgili :seytan:

mesela ? 

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

mesela ? 

Buradan olmaz :D 

tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Taner Ayık

Ya sorma onu kendi yaptı aydın. Düşün, Konya tabelasını takip et diyorum, ki adam otobana giriyor. Mavi mi? Yeşil mi? sormuyor D 

sen adama konya tabelası dersen adam konya tabelasını takip eder.mavi yesil olmasına bakmaz.banada öyle desen otoban rahat olur diye bende girerim otobana.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

sen adama konya tabelası dersen adam konya tabelasını takip eder.mavi yesil olmasına bakmaz.banada öyle desen otoban rahat olur diye bende girerim otobana.

bi denesin taner abi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Geçmiş olsun Aydın :D Az daha Son Durak 6'nın çekimlerini başlatıyormuşsunuz :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Ayık

allahtan yol bitmiş sormuşsun aydın.yoksa iftarı tolgahan sayesinde merzifonda falan yapar bize de 3G ile canlı baglanırdın artık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...