Aydın Akdeniz 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 allahtan yol bitmiş sormuşsun aydın.yoksa iftarı tolgahan sayesinde merzifonda falan yapar bize de 3G ile canlı baglanırdın artık. tolga abiye telefonda soruyorum yoldan geçenlerdende onay alıyorum abi 1 Yorum bağlantısı
Taner Ayık 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Bak demek ki sorun bende değilmiş, bence şanssızlık sende. Benim de bir tahminim var bununla ilgili sulu bir tahminmi tolgahan tolga abiye telefonda soruyorum yoldan geçenlerdende onay alıyorum abi aydın ben ankaralı olmama ragmen o bölgeyide bilmemem ragmen tolgahanın tarifi ile 2 saatte buldum lokantayı.sen yine iyi gelmişsin. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 adres tarifinde hüsrana uğrasakta organizasyon süperdi abi Yorum bağlantısı
Taner Ayık 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 ömer burada dansmı ediyor ben çözemedim ne yaptığını. 3 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Olay sonrası cosa gelmişti burda. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Geçmiş olsun Aydın Az daha Son Durak 6'nın çekimlerini başlatıyormuşsunuz Aydın geçmiş olsun,allah korumuş. teşekkürler abilerim . yapacak bişey yok . şans işte Yorum bağlantısı
Taner Ayık 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Basit geliyor ama gercekten ciddi birsey atlatmissin.15 gun once ayni seyi ben yaptim opette.adam benzini doldurdu.bende kart cekmeye girdim iceri.cikip slipi pompaciya verdim.arabaya bindim bur yurudum kut diye arkadan ses.ama benimki benzin oldugu icin hortunu kopartmadi allahtan.ne yapuosun die baguriyor pompacilar.adamlara bagirinca isinizi duzgun yapin die sustular.depoyu doldurdu slipi aldi adam pompayi cekmeden baska arabaya gitti.bende bakmadan yurudum. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 dediğin gibi abi. çok riskli bir yer . ama o riskin farkına çalışanlarda varsa çok iyi olur. kimsenin aklına gelmezki pompayı ayırdılarmı ? duruyormu ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Basit geliyor ama gercekten ciddi birsey atlatmissin.15 gun once ayni seyi ben yaptim opette.adam benzini doldurdu.bende kart cekmeye girdim iceri.cikip slipi pompaciya verdim.arabaya bindim bur yurudum kut diye arkadan ses.ama benimki benzin oldugu icin hortunu kopartmadi allahtan.ne yapuosun die baguriyor pompacilar.adamlara bagirinca isinizi duzgun yapin die sustular.depoyu doldurdu slipi aldi adam pompayi cekmeden baska arabaya gitti.bende bakmadan yurudum.Her işin olay zaten. Yaşlandın artık Taner bey yaşlandın sulu bir tahminmi tolgahan aydın ben ankaralı olmama ragmen o bölgeyide bilmemem ragmen tolgahanın tarifi ile 2 saatte buldum lokantayı.sen yine iyi gelmişsin. Nokta atışı buldun hiç saldırma öyle sen adama konya tabelası dersen adam konya tabelasını takip eder.mavi yesil olmasına bakmaz.banada öyle desen otoban rahat olur diye bende girerim otobana. Sorun da zaten o. Otobana girdiğini kendi de bilmiyordu Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Ulen şuraya bi düzgün foto yükleyen çıkmadı ya!!! Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Ulen şuraya bi düzgün foto yükleyen çıkmadı ya!!! Ben olsaydım böyle olmazdı işte.. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Ulen şuraya bi düzgün foto yükleyen çıkmadı ya!!! +1500 ben youumm Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Fotoğraflar için bir açıklama yapayım. 2 gündür eve yeni eşyalar geldi. Bundan dolayı modemi takacak priz bile bulamadım. Zar zor o siteye atabildim. Sondaki 4 sayfada da hiçbir kasıt yoktur. Zaten cepten girebiliyorum sadece. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Fotoğraflar için bir açıklama yapayım. 2 gündür eve yeni eşyalar geldi. Bundan dolayı modemi takacak priz bile bulamadım. Zar zor o siteye atabildim. Sondaki 4 sayfada da hiçbir kasıt yoktur. Zaten cepten girebiliyorum sadece. havada 1500 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Bu fotoğraf işine tekrar el atmam gerekiyor, ne varsa eskilerde ehtiyarlarda var... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Bu fotoğraf işine tekrar el atmam gerekiyor, ne varsa eskilerde ehtiyarlarda var... Gecen sene ki Erciyes'den kalanları yükle abi sen Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Bu fotoğraf işine tekrar el atmam gerekiyor, ne varsa eskilerde ehtiyarlarda var... Bir ihtiyar da epeyce foto çektiydi amma.... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 (düzenlendi) Karşılama:hTC Forever. Yalnız iftarcı. Emmiyle yediğimiz kızartma ve kuru biber. 22 Temmuz 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Taner Ayık 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 dediğin gibi abi. çok riskli bir yer . ama o riskin farkına çalışanlarda varsa çok iyi olur. kimsenin aklına gelmezki pompayı ayırdılarmı ? duruyormu ?Sahsen benim gelmedi.adamda slipi alip baska arabaya gidince otomatik olarak sende sayaca bakiosun dolmus.hemen binip gidiosun. Her işin olay zaten. Yaşlandın artık Taner bey yaşlandın Nokta atışı buldun hiç saldırma öyle Sorun da zaten o. Otobana girdiğini kendi de bilmiyordu Nokta atisi bulduysan kendi kabiliyetimden senin tarif ettigin gibi gelseydim aydinla beraber golbasinda yapardik iftati. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Bir ihtiyar da epeyce foto çektiydi amma.... Tab ettirecek yer arıyormuş... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Yıllarca konuştuğum ama yüz yüze tanışamadığım, nadide insanlar ile tanıştım. Tek tek isim saymak istemiyorum.. Unuttuğum olursa ayıp etmiş olurum.. Ama şunu demek isterim, hiç bir isimde yanılmamışım.. Hepsi de pırlanta, seçilmiş, nadide.. Bilal gerçekte de hep böyle biliyor musunuz Organizasyon ve mekan çok güzeldi.. Servis çok güzeldi, yemekler çok güzeldi.. Hepsi de sevdiğim şeylerdi.. Biber kurusu mükemmel oluyormuş.. Tesisin konumu çok iyiydi.. Ulaşım sorunu yaşamadık. Gece 12 de çocuklar aradı ve sahura geleceğim demiştin, gelmiyor musun dediler.. Sözümü hatırladım ve sahura kalamadım. Eminim çok güzel şeyler kaçırdım.. Tekrarında da güzel şeyler olacağı kanısındayım, kısa süre içinde tekrar karşılaşmak ümidi ile, Başta Tolgahan olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarıma, sıcak kanlılıkları, hoş sohbetleri için çok teşekkür ediyorum... Bana tatlı diye pide yediren, havalı olsun diye de o pideye "Tahinli Pide" diyen Tolgahan'a sesleniyorum, baklava yemek için Antep'e, çay içmek için Rize'ye, çiğ börek yemek için Eskişehir'e gitmeye gerek yok, ancak kendimi tamamen senin yol tarifine bırakıp hindistan cevizi yemek için yola çıkmak istiyorum, gözümüzü nerede açarız çok merak ediyorum. Nasıl abi Pazarlık kızıştıran tipi mi var Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Bu fotoğraf işine tekrar el atmam gerekiyor, ne varsa eskilerde ehtiyarlarda var... aynen abi 3 yıl içinde tüm fotoları ne güzel yüklüyordun 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts