İçeriğe Yönlendir

2014 Ankara İftar Programı Fotoğrafları

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Hikmet Demirtaş

Tab ettirecek yer arıyormuş... :D

:i-ih:

Bir ihtiyar da epeyce foto çektiydi amma.... :fiuw:

:good1: Sadece vesikalık olarak 40 tane var,,, diğerleri ile beraber 60 tane falan çıkar da hepsini tek tek yükledim ancak,  yüklerken büyük boyutta yüklemişim, Ben de küçültsün diye Mert' e göndermiştim, o da zamanı olmadı herhalde paylaşamadı .. Mert hadi kurta beni...

bu arada Formun akıllısı (Murat Dere ) nerelerde hiç yorum yapmıyor toplantı hakkında kısıkandı mı yoksa !  

Yorum bağlantısı
Taner Ayık

neyse abi yine iş küçüklere düştü.ben hemen halledip atıyorum resimleri.

imgur a yükleniyor şu anda.yarım saatte siteye yüklemiş olurum inşallah.

Yorum bağlantısı
Taner Ayık

FHtu8HZ.jpg

ONWK1zR.jpg

gZGFekD.jpg

xaEViWO.jpg

t60x7pw.jpg

KVfGgnw.jpg

MEIl6p8.jpg

Z94A011.jpg

oQvtMLA.jpg

Jf2dRYc.jpg

Taner Abi hepsini önceki sayfaya koydum. 

tmm ben yukleyecem die bakmadım yüklemiyorum o zaman mert.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

tmm ben yukleyecem die bakmadım yüklemiyorum o zaman mert.

Yok abim zahmet ettin yüklemenede gerek yoktu benim sitede her fotoğrafın altında linkler vardı. Eline sağlık :)

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Taner Ayık

Yok abim zahmet ettin yüklemenede gerek yoktu benim sitede her fotoğrafın altında linkler vardı. Eline sağlık :)

rica ederim abim.sen yogunsun diye düşünmüştüm.abiler de sitem etmeye başlayınca seni kurtarayım demiştim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Bunlar da bizlerin ruhunu dilendiren sanatcı arkadaşlar..56vfp.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Hikmet abi eline sağlık.Anladım ki avatarını değiştir diyorsun hemen değiştirdim abi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Nasıl abi :D Pazarlık kızıştıran tipi mi var :D

Yok ortalığı karıştıran tipi var, şu anda senin yaptığın gibi :p:) Ben anlayacağımı anladım abi, Mehmet abinin övgüsüne mazhar olmuşum, sen niye karıştırıyorsun ortalığı :)
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Yok ortalığı karıştıran tipi var, şu anda senin yaptığın gibi :p:) Ben anlayacağımı anladım abi, Mehmet abinin övgüsüne mazhar olmuşum, sen niye karıştırıyorsun ortalığı :)

Benim gibiysen emminin övgüsüne mazhar olmazdın :D :D
Yorum bağlantısı

Ben bir foto daha bekliyorum. 1 Foto!!! Biri benim aracın bagaj aydınlatmasını çekmişti. O fotoyu da görmemiz lazım. :yes:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Taner Abi hepsini önceki sayfaya koydum. 

Benimde yakın çekim vardı ama göremedim..

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

yukarılarda paylaşmıştım ama senin için bir daha paylaşayım. Hatta yerimden kalkar kalkmaz hemen yerime oturmuştun...71pfd00.jpgjr3v65d.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

O değil de bayapğı lezzetli idi menü, emeğe geçen herkese teşekkürler

Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Valla bende de var fotolar da bu aralar işim çok yoğun akşamları da evde olmuyorum birde fotolar çok büyükler nasıl küçülteceğim onu düşünemiyorum bile ama bir şekilde halletcem. Az daha sabır lütfen, anlayışınız için teşekkür ediyor ve geç kalmam içinde özür diliyorum... :bravo: :bravo: :bravo:

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...