Aydın Akdeniz 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Çorum-Ankara arası 2 saat sürdü . Ankaraya girdikten sonra restaurantı bulmak 1.30 saat sürdü Müdür (Tolga abi ) saygılar 6 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Dün Saat 4 gibi başlayan yolculuğumuz bugün saat 13,30 gibi bitti . Arkadaşlar ile güzel bir ortam da sohbet ve muhabbet içinde iftarımızı ettik ve sahur vaktine kadar böyle devam etti . Her şey çok güzeldi emeği geçen herkese teşekkür ederim ( Başta Tolgahan olmak üzere tabiki ) . Uzun zamandır görmediğimiz ve yeni tanıştığımız arkadaşlar ile hasret giderdik . Serkan Abinin mekanda güzel bir uyku çektik . Sonra da dönüşümüz başladı ve memlekete ulaştık. Gidip gelmemizi sağlayan Muhammed kardeşime de çok teşekkür ederim... Tekrar görüşmek dileğiyle 7 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Çorum-Ankara arası 2 saat sürdü . Ankaraya girdikten sonra restaurantı bulmak 1.30 saat sürdü Müdür (Tolga abi ) saygılar Bilseydik Konya'da buluşurduk Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Herşey ama herşey çok güzeldi. Emeği geçen herkese katılan ve sohbetini bizlerden esirgemeyen tüm dostlara ve ulaşımımızı sağlayan emmi ve Çağlar abiye sonsuz teşekkürler. 6 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Bilseydik Konya'da buluşurduk müdürün tarifiyle o günleride görürüz abi 1 Yorum bağlantısı
Taner Ayık 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Çorum-Ankara arası 2 saat sürdü . Ankaraya girdikten sonra restaurantı bulmak 1.30 saat sürdü Müdür (Tolga abi ) saygılar Klavuzu karga olan iste bole oluu.[emoji2][emoji2] 3 Yorum bağlantısı
Taner Ayık 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Bilseydik Konya'da buluşurduk Bilal,tolgahan sayesinde onu da yapariz merak etme.ama onun icin golbasi programi yapmamiz lazimki tarifle konyada bulusalim 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Çok istediğim bir organizasyon du , ancak yorgunluktan gelemedim katılanların ayağına sağlık 3 Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Allah kabul etsin. Çok güzel bir organizasyon olmuş. 3 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Çok isteyipte gelemediğim bir programdı. Tahanın ameliyatı beni erteledi. Kısmet değilmiş bir dahaki sefere inşallah. Katılanların ayaklarına yüreklerine sağlık. 3 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Bi dahaki iftara ankarada bulusma ayarlayip konyada sahura anca yetisiriz Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Fotoğraflar gelmedi, sanırım çok fazla olduğundan:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Fotoğraflar yarın sabah burada superonline ile ilgili sıkıntılarım varda. Şu an cepten yazıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Burda da aynı şeyleri paylaşmak klişe laflar söylemek gerekecek ama nedem tarifi mümkün olmayan şeyler bunlar. İlk teşekkür organizasyon ekibine; adını duydukça aklıma dans gurubu gelen tolgahan kardeşime, mükremin abime ve tüm anGara ekibine. Misafirperverlik, istanbulda olduğu gibi burda da had safhada idi. Bizzat katetmesemde çeşitli vasıtalarla geçtiğim yaklaşık 2.000 km yolu, elbette iftar veya sahur organizasyonu olarak açıklamak hafif kalacak. Sizin gibi güzel insanlar için bir 2.000 daha tepilir. Herbirinize tek tek teşekkür ediyorum. Ellerinize emeklerinize sağlık. Amac İsatanbulda da burda da muhabbetti. Dostlarla, değer verilen insanlarla muhabbetti, o da hem ankara da hem de istanbulda dibine kadar vardı. Sizleri seviyorum. Hakkınızı Helal Edin. Benden yana sonuna kadar (varsa) helal olsun. :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: 14 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Organizasyon süper, ortam süper, yemekler süper, muhabbet süper ötesi. Harika bir buluşma oldu. Öncelikle Mükremin abi, Serken abi ve Tolgahan kardeşime sonsuz teşekkürler. Tolgahan etrafımızda dört döndü Allah razı olsun kardeşim. Daha önce görmediğim abilerimi kardeşlerimi gördüm, benim için harika bir gündü. Ankara ekibine Allah zeval vermesin Mükremin Abi'yi enerjisiyle ihtiyar heyetinden çıkarmak lazım:) Mütevaziği kişiliğinin yanında, sakin ve yapıcı tavırları ile forum vasıtası ile karşılaşıp, tanışmanın benim açımdan şans olduğunu düşündüğüm Mükremin Abi'nin her yaştan herkese hitap eden tecrübesine hayran kalmamak mümkün değil gerçekten. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Mükremin Abi'yi enerjisiyle ihtiyar heyetinden çıkarmak lazım:) Mütevaziği kişiliğinin yanında, sakin ve yapıcı tavırları ile forum vasıtası ile karşılaşıp, tanışmanın benim açımdan şans olduğunu düşündüğüm Mükremin Abi'nin her yaştan herkese hitap eden tecrübesine hayran kalmamak mümkün değil gerçekten.Daha önce yüzyüze tanışamayıp, telefonda görüştüğüm Servet Bey'e de King lakabını yakıştıanları kendimce birkez daha tebrik ettim. Her forum üyesinin bir sohbetine iştirak etmesini tavsiye ederim.Ahmet(Kiriş), sen bizi güldürdün, Yüce Allah'ta seni güldürsün, güzel gönlüne göre versin inşallah.Ertan Bey, çay konusunda gerçekten eline su dökülemezmiş, tecrübe, bilgi maşallah.Muhammed, gönül güzelliği yüze yansırmış derler, tebessümünde görülüyor, naifliğin her konuşmanda hissediliyor, ayağına sağlık.Murat (Ersel) Bey, Çağlar Bey çok fazla fırsat bulamadık sohbet için, bir daha ki sefere inşallah.İtiraf etmeliyim ki, görsel olarak avatar fotoğraflarından tanımaya çalışmak zor oluyor, toplantı öncesi avatarları güncellemekte fayda var sanırım:)Tekrar herkesin gönlüne, ayağına sağlık.Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Çok güzel oldu çokta iyi oldu... Gelen tüm dostların ayaklarına sağlık, çok çok memnun kaldık sizler de memnun kaldıysanız ne mutlu bize.. 10 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Çok güzel oldu çokta iyi oldu... Gelen tüm dostların ayaklarına sağlık, çok çok memnun kaldık sizler de memnun kaldıysanız ne mutlu bize.. Sayemizde angarada sabah nasıl başlıyor tadına vardın 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Sayemizde angarada sabah nasıl başlıyor tadına vardın Uzun zamandır angaranın sabahını görmemiştim... 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Waggaaaaaaazzzzzz Allah cezanı verecek la hani fotoşoplayacaktın bunu Sahura kadar buradayız. He burdayız Katılan tüm dostların ayaklarına sağlık... Ertan abimi çorlulu ali paşa kesmemiş,bunu iyi anladım... Hakan ım 20 sene geriye gittim. Allahım senden ve oradaki tüm arkadaşlarımdan razı olsun. Tekke bir başka.... Termos mu Yiğidi öldür hakkını ver Tolgahan görevli arkadaşları da örgütlemiş, herkesin kucağında boşlar ve bir tane termos vardı. Kimisi dolu kimisi boş İrtica hortladı Senden ötürü. Çağlar Abi Hintli Uzayda kardeşim Hırkalı Zafer hoca Şıh olsun müridi olurum. Baksana şundaki güzelliğe. Allah bütün ülkede yaşayıp bu foruma üye olan olmayan herkese böyle dostluklar nasip etsin herzaman.Darısı 77 milyonun tamamına.... Amin abi. Rabbim herkesin gönlüne göre veriyor Uzun zamandır angaranın sabahını görmemiştim... Angara da seni gördüğüne çok sevinmiştir eminim. bir ara AŞTİ den telefon edecektim beni geri al diye ama telefona cevap vermezsin diye tırstım 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Angara da seni gördüğüne çok sevinmiştir eminim. bir ara AŞTİ den telefon edecektim beni geri al diye ama telefona cevap vermezsin diye tırstım Sen arayacaksın ben cevap vermeyeceğim, görülmüş duyulmuş şey olmasın... Sabri abim gibi sabahın birinde ararsan açmayabilirim ama baştan söyleyim.. Sabri abi hakkını helal etsin inşallah, cumartesi günü uyuduğum için cevapsız bıraktım telefonunu maalesef, sonradan konuştuk ama... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Hakan ım 20 sene geriye gittim. Allahım senden ve oradaki tüm arkadaşlarımdan razı olsun. Tekke bir başka.... Abi seni çok iyi anladım...dalıp dalıp gidiyordun,bazen seni hiç rahatsız etmek bile istemedim... Allah sendende razı olsun abim,bizi onure ettin.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Abi seni çok iyi anladım...dalıp dalıp gidiyordun,bazen seni hiç rahatsız etmek bile istemedim... Allah sendende razı olsun abim,bizi onure ettin.. Estağfurullah Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Tüm arkadaşların ayaklarına sağlık.Çok keyifli bir iftardı.Herkesin yüzü gülüyordu.Yemekler bahane oldu,sohbet çok güzeldi. Tüm emeği geçen ve çok uzaklardan gelip bizi onurlandıran dostlarımıza teşekkür ederiz. 3 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 İftara katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts