Osman Nuri Köknar 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Selamlar .. , Aracın temmuz ayı mtv'sini bir ay gecikmeli olarak ödediğimiz zaman, kredi kartlarına taksitlendirmelerden faydalanabiliyor muyuz? Yani şöyle bir şey var mı; gecikmeli olarak yapılan ödemelerde kredi kartı taksitlendirmesi yapılmaz peşin ödenmesi gerekir diye. Buna göre ödeme yapacağım da. Ağustos ayında ödeme yaptığım zaman da taksit olayı oluyorsa bir dahaki ay ödemeyi düşünüyorum. Bilgisi olanların yardımını rica ediyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Belirli bir dönem var. Ozamana kadar kredi kartı ile ödeyebiliyorsunuz. Sanırım 10 Ağustos gibi olabilir. Kesin emin olmamakla birlikte sonrasında vergi dairesine elden ödeme yapılması gerekiyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 İstedğiniz bir tarihte internetten ödeme yapabilirsiniz sıkıntı yok diye biliyorum ancak taksitlendirme sadece ocak ve temmuz aylarını kapsayan özel kampanyalardan oluşur ve bankadan bankaya göre taksit sayısı değişir. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Vergi ödeme tarihlerinden hangi birinde kredi kartı ile ödeme yapıldığı takdirde, bankanız taksit yapar. 1 Ağustos'ta taksitlendirme şansınız kalmaz. World kartta dediğim şekilde işleyiş. Diğer bankalarda da aynıdır sanırım. Kredi kartını kullandığınız İlgili bankanın sitesinden kesin bilgi alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 bu vergiyi bu ay içersinde değilde ağustos ayında yatırsak sorun olur mu? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 3 ağustosa kadar taksit oluyor sonrasında yok.. o da bayram girdiği için.. Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 23 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2014 bu vergiyi bu ay içersinde değilde ağustos ayında yatırsak sorun olur mu? gecikme cezası ile birlikte ödeniyor ama işte taksit olayı olmuyormuş. Belirli bir dönem var. Ozamana kadar kredi kartı ile ödeyebiliyorsunuz. Sanırım 10 Ağustos gibi olabilir. Kesin emin olmamakla birlikte sonrasında vergi dairesine elden ödeme yapılması gerekiyor diye biliyorum. İstedğiniz bir tarihte internetten ödeme yapabilirsiniz sıkıntı yok diye biliyorum ancak taksitlendirme sadece ocak ve temmuz aylarını kapsayan özel kampanyalardan oluşur ve bankadan bankaya göre taksit sayısı değişir. Vergi ödeme tarihlerinden hangi birinde kredi kartı ile ödeme yapıldığı takdirde, bankanız taksit yapar. 1 Ağustos'ta taksitlendirme şansınız kalmaz. World kartta dediğim şekilde işleyiş. Diğer bankalarda da aynıdır sanırım. Kredi kartını kullandığınız İlgili bankanın sitesinden kesin bilgi alabilirsiniz. 3 ağustosa kadar taksit oluyor sonrasında yok.. o da bayram girdiği için.. Cevaplarınız için teşekkürler. En iyisi bu ay içerisinde yatırmak o zaman. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 ben geçikmiş vergimi taksitle ödemiştim.hemde gib.gov.tr den.5 taksit yapmıştı.benim kart bankasyanındı. Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 23 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2014 ben geçikmiş vergimi taksitle ödemiştim.hemde gib.gov.tr den.5 taksit yapmıştı.benim kart bankasyanındı. ne zaman yaptınız bu işlemi? taksit sayıları bankaların kampanyasına göre değişiyor. Mesele taksit yapılıp yapılmadığı Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Hsbc Bank Advantage kredi kartı ile kampanya 10 Ağustos a kadar devam.. 3 taksit + Speedy den check up ve klima temizliği hediye. (Tabi Speedy burda yok) http://www.advantage...nel-kampanyalar Yorum bağlantısı
Özcan Cepheci 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Vergi dönemlerinde genelde Vergi dairesi sayfasından yaptığınız tüm ödemeler bankalar tarafından taksitlendirilir ben bir defa trafik cezası ödedim ertesi ay baktığımda oda taksitlendirilmişti.Sanıyorum bankalar gvergi dayresinden gelen ödeme talimatının ne ile ilişkili olduğunu anlamıyorlar ve hepsini taksitlendiriyorlar. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Vergi dönemlerinde genelde Vergi dairesi sayfasından yaptığınız tüm ödemeler bankalar tarafından taksitlendirilir ben bir defa trafik cezası ödedim ertesi ay baktığımda oda taksitlendirilmişti.Sanıyorum bankalar gvergi dayresinden gelen ödeme talimatının ne ile ilişkili olduğunu anlamıyorlar ve hepsini taksitlendiriyorlar. Vergi dönemin de ceza ödemişseniz bir ihtimal o da taksit olabilir.Ancak bazı bankalar yemiyor bunu.. Çünkü arkadaşa denemiştik normal vergisini taksite bölmüş cezayı tek çekim yapmışlardı. Banka iş bankasıydı.. Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 23 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2014 Vergi dönemin de ceza ödemişseniz bir ihtimal o da taksit olabilir.Ancak bazı bankalar yemiyor bunu.. Çünkü arkadaşa denemiştik normal vergisini taksite bölmüş cezayı tek çekim yapmışlardı. Banka iş bankasıydı.. Bankaların sınırlamaları ile alakalı bir durum diye biliyorum. Çünkü kampaya açıklamalarında bazı bankalar cezalar dahil diye ibare koyuyorlar bazılarında ise yok Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Konuyu görünce hemen kartla netten ödedim, taksidide kaptım, unutmuştum yiyecektik cezayı 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Konuyu görünce hemen kartla netten ödedim, taksidide kaptım, unutmuştum yiyecektik cezayı O zaman foruma tatlı ısmarlayıver.. 1 ton olsa yeter 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 geciken mtv yi banka kanalı ile ödeyemessiniz Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Gelirler.gov.tr üzerinden ödediğinizde, taksitlendirmesi lazım. Devlet açısından sorun yok, bankadan alıyor tutarı. Banka da gelirler.gov.tr üzerinden gelen tüm harcamayı taksitlendiriyor. Siz müşteri hizmetlerini ararsanız peşine çeviriyorlar. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Ek olarak 200 tl üstüne taksit yapıyorlar.. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 ne zaman yaptınız bu işlemi? taksit sayıları bankaların kampanyasına göre değişiyor. Mesele taksit yapılıp yapılmadığı 4- 5 ay sonra yapmıştım.hatta şaşırmıştım. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Geçen Clio'yu satmadan önce 3 dönemlik Mtv ödedim. İnternet Vergi Dairesin'de taksit seçeneği vardı, ben pesin olarak ödedim. Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Vergi dönemlerinde genelde Vergi dairesi sayfasından yaptığınız tüm ödemeler bankalar tarafından taksitlendirilir ben bir defa trafik cezası ödedim ertesi ay baktığımda oda taksitlendirilmişti.Sanıyorum bankalar gvergi dayresinden gelen ödeme talimatının ne ile ilişkili olduğunu anlamıyorlar ve hepsini taksitlendiriyorlar.Ozcan beyin aynisi bana da ocak ayinda oldu gib gov tr den bende hem ceza hem mtv odedim benimde ikiside taksitlendi Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Ben mtv donemi dışında trafik cezası odedim gib den iş Bankası 3 e bölmüstü. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Gözardı ettiğiniz bir konu var, gecikmeli ödeyeyim dersiniz ve 10 ağustosta çevirmede MTV borcunuz görünürse cezayı yersiniz. bu vergiyi bu ay içersinde değilde ağustos ayında yatırsak sorun olur mu? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Mtv ceza kapsamına girmiyor diye biliyorum abi. Bu zamana kadar mtv ini ödedin mi diye soran polis hiç duymadım Emin misin? Tabiki sana sormaz, merkezden plaka ile kontrol ettiriliyor. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 polis sormaz ,maliye bakar bu işlere... Yorum bağlantısı
Recommended Posts