Emre sağlam35 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım 2012 1.25 my fiesta aracım daha 6 binde ancak klimayı açtıgımda rolnti dalgalanıyo ve stop ediyo aracım aynı zamanda sogukta uflemiyo acaba gazımı bitti yardımlarınız için teşekkürler şimdiden Yorum bağlantısı
Onur Bulut 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Araç direk rölantide dururken mi stop ediyor ? Yorum bağlantısı
Emre sağlam35 23 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2014 Evet aracım rolatideyken klimayı açtıgımda stop ediyo yani aracım dururken bunu araç sıcakkende denedim sogukkende sonuç aynı sizce neden yapar Yolda 90 km hızla giderken bile boşa attığımda araç stop ediyo ama klima kapalıyken dururkendehareket halindeykende sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Onur Bulut 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Emre sağlam35 yazdı: Evet aracım rolatideyken klimayı açtıgımda stop ediyo yani aracım dururken bunu araç sıcakkende denedim sogukkende sonuç aynı sizce neden yapar Yolda 90 km hızla giderken bile boşa attığımda araç stop ediyo ama klima kapalıyken dururkendehareket halindeykende sıkıntı yok Sorun boğaz kelebeğinde sanırım.Rolanti valfide olabilir.Ustaellere gitmekte fayda var.Sabri usta çözer bu durumu. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/174471-izmir-ustaeller-servis/ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Garantiden rölanti valfi değişirler sorun kalmaz da e stop edip hem de soğuk uflememesi çok garip Yorum bağlantısı
Emre sağlam35 23 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2014 Evet ve sadece klima açıkken oluyor bu durum ustaellere gidicem olmazsa Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Stop etme ile klimanın soğuk üflemesi arasında bir bağ varsa, sanki klima (kompresör) çalışamadığı için olması gerekenden daha çok güç çekip, aracı stop ettiriyor. Kasnakta, kayışlarda ya da kompresör zanlı benim gözümde. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Aynı sorun bende de var. 4.000 km de lpg attırdım 1.25 trend. Rolantide calisirken klima acinca stop ediyor yada stop edecegini anladigim da gaza basip devrini arttiriyorum normale dönüyor. Bu nasıl iş anlamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts