Mustafa AKTÜRK 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Klima çalışırken kırmızı ışıkta durduğumda araç rolantide iken arabada tekleme gibi bir titreme oluyor.Klima açıkken araçla kalkış yaptığımda tam gaz versem bile çok yavaş bir kalkış oluyor sonradan yavaş yavaş kendine geliyor.Elektrikçiye gittim buji kablolarından kaynaklanıyor olabilir dedi.Problem neden kaynaklanıyor olabilir? Yorum bağlantısı
Ali Eren 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Genelde buji kablosu denir ama üstadlarımız cevap verir Mustafa 1 Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Bugün bende farkına vardım.giderken klima açınca tekleme yapıyor araç Muhtemelen buji kaplosundan orjinalini bulsam değiştiricem Yorum bağlantısı
Selim Kaya 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Daha önce de konuşuldu bu konu. Klima gazının eksikliği üzerine görüşler birleşti. Bir kontrol edin derim. Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 25 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2014 Daha önce de konuşuldu bu konu. Klima gazının eksikliği üzerine görüşler birleşti. Bir kontrol edin derim. Klima gazının kontrolünü yaptırmıştım daha önce yeniden gaz basıldı Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 önce gaz gaz değilse deneme yanılma yolu ile buji kablo distiribitör gibi gider. Yorum bağlantısı
AHMET OLCAY 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Klima çalışırken kırmızı ışıkta durduğumda araç rolantide iken arabada tekleme gibi bir titreme oluyor.Klima açıkken araçla kalkış yaptığımda tam gaz versem bile çok yavaş bir kalkış oluyor sonradan yavaş yavaş kendine geliyor.Elektrikçiye gittim buji kablolarından kaynaklanıyor olabilir dedi.Problem neden kaynaklanıyor olabilir? Bendede buna benzer bir problem var rölantide klimayı çalıştırdığımda rolantide dalgalanma oluyor. Çözüm bulabildin mi acaba mustafa arkadaşım.? Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Klima gazına baktırdınız mı ? Klimanızı kullanıyorsanız ondan yapar soğutamadığı için sürekli devreye girip çıkar. Yorum bağlantısı
AHMET OLCAY 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Klima gazına baktırdınız mı ? Klimanızı kullanıyorsanız ondan yapar soğutamadığı için sürekli devreye girip çıkar. Gaz haziran 2013 de basıldı. klima soğutmada ısıtmada hiç sorunu yok. yazın falan içeriyi buz gibi yapıyor. bi kaçak sızıntı olmadığı sürece klima gazı problem olmaz diye düşünüyorum ama yine de belli olmaz Gökhan bey bilmediğim birşey vardır. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Klima gazını genede kontrol ettirin derim. Çünkü klima etkeni olmasa başka problem var derdim ama klimanın gazı düşükse bunu yapar. Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 21 Ocak 2015 Yazar Paylaş 21 Ocak 2015 Gaz haziran 2013 de basıldı. klima soğutmada ısıtmada hiç sorunu yok. yazın falan içeriyi buz gibi yapıyor. bi kaçak sızıntı olmadığı sürece klima gazı problem olmaz diye düşünüyorum ama yine de belli olmaz Gökhan bey bilmediğim birşey vardır.Ben ateşleme sistemini kontrol ettirdim bobinde problem çıktı ateşleme sisteminde gözden geçirin bence bobin buji kablosu ve bujilere bir baktırırsanız onlardan kaynaklı da olabilir Yorum bağlantısı
AHMET OLCAY 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 bi kontrol ettireyim klima gazını ve ateşleme bobinini arkadaşlar. Teşekkür ederim. Ben ateşleme sistemini kontrol ettirdim bobinde problem çıktı ateşleme sisteminde gözden geçirin bence bobin buji kablosu ve bujilere bir baktırırsanız onlardan kaynaklı da olabilir Klima gazını genede kontrol ettirin derim.Çünkü klima etkeni olmasa başka problem var derdim ama klimanın gazı düşükse bunu yapar. bi kontrol ettireyim klima gazını ve ateşleme bobinini arkadaşlar. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts