İçeriğe Yönlendir

Klimada Araç Tekleme Yapıyor

Mustafa AKTÜRK

Recommended Posts

Mustafa AKTÜRK

Klima çalışırken kırmızı ışıkta durduğumda araç rolantide iken arabada tekleme gibi bir titreme oluyor.Klima açıkken araçla kalkış yaptığımda tam gaz versem bile çok yavaş bir kalkış oluyor sonradan yavaş yavaş kendine geliyor.Elektrikçiye gittim buji kablolarından kaynaklanıyor olabilir dedi.Problem neden kaynaklanıyor olabilir?

Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ

Bugün bende farkına vardım.giderken klima açınca tekleme yapıyor araç

Muhtemelen buji kaplosundan orjinalini bulsam değiştiricem

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Daha önce de konuşuldu bu konu. Klima gazının eksikliği üzerine görüşler birleşti. Bir kontrol edin derim.

Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK

Daha önce de konuşuldu bu konu. Klima gazının eksikliği üzerine görüşler birleşti. Bir kontrol edin derim.

Klima gazının kontrolünü yaptırmıştım daha önce yeniden gaz basıldı

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

önce gaz gaz değilse deneme yanılma yolu ile buji kablo distiribitör gibi gider.

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
AHMET OLCAY

Klima çalışırken kırmızı ışıkta durduğumda araç rolantide iken arabada tekleme gibi bir titreme oluyor.Klima açıkken araçla kalkış yaptığımda tam gaz versem bile çok yavaş bir kalkış oluyor sonradan yavaş yavaş kendine geliyor.Elektrikçiye gittim buji kablolarından kaynaklanıyor olabilir dedi.Problem neden kaynaklanıyor olabilir?

Bendede buna benzer bir problem var rölantide klimayı çalıştırdığımda rolantide dalgalanma oluyor. Çözüm bulabildin mi acaba mustafa arkadaşım.?

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Klima gazına baktırdınız mı ? Klimanızı kullanıyorsanız ondan yapar soğutamadığı için sürekli devreye girip çıkar.

Yorum bağlantısı
AHMET OLCAY

Klima gazına baktırdınız mı ? Klimanızı kullanıyorsanız ondan yapar soğutamadığı için sürekli devreye girip çıkar.

Gaz haziran 2013 de basıldı. klima soğutmada ısıtmada hiç sorunu yok. yazın falan içeriyi buz gibi yapıyor. bi kaçak sızıntı olmadığı sürece klima gazı problem olmaz diye düşünüyorum ama yine de belli olmaz Gökhan bey bilmediğim birşey vardır.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Klima gazını genede kontrol ettirin derim.

Çünkü klima etkeni olmasa başka problem var derdim ama klimanın gazı düşükse bunu yapar.

Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK

Gaz haziran 2013 de basıldı. klima soğutmada ısıtmada hiç sorunu yok. yazın falan içeriyi buz gibi yapıyor. bi kaçak sızıntı olmadığı sürece klima gazı problem olmaz diye düşünüyorum ama yine de belli olmaz Gökhan bey bilmediğim birşey vardır.

Ben ateşleme sistemini kontrol ettirdim bobinde problem çıktı ateşleme sisteminde gözden geçirin bence bobin buji kablosu ve bujilere bir baktırırsanız onlardan kaynaklı da olabilir
Yorum bağlantısı
AHMET OLCAY

bi kontrol ettireyim klima gazını ve  ateşleme bobinini arkadaşlar. Teşekkür ederim.

Ben ateşleme sistemini kontrol ettirdim bobinde problem çıktı ateşleme sisteminde gözden geçirin bence bobin buji kablosu ve bujilere bir baktırırsanız onlardan kaynaklı da olabilir

Klima gazını genede kontrol ettirin derim.
Çünkü klima etkeni olmasa başka problem var derdim ama klimanın gazı düşükse bunu yapar.

bi kontrol ettireyim klima gazını ve ateşleme bobinini arkadaşlar. Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...