Sani Gerşon 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Merkez oto yu bi aramanızi oneririm. Sasi no ile bulabilirler muhtemelen. Yorum bağlantısı
Uğur Bağcı 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Arkadaşlar ben bu pompayı bulamıyorum. Aldığımız ve montajını yaptığımız pompadan da memnun değilim çok uğultulu çalışıyor. Aşağıdaki resimde görünen aracımdan çıkan eski pompa, sanıyorum fomoco. Aracım mondeo mk2 2000 model, yedek parça konusunda yardımcı olabilecek olan olursa ne kadar mutlu olurum anlatamam. Devrim bey aynı ürünü aldım bu gün 100 tl araca takıp bikaç gün deneyeceğim sıkıntı olmazsa ürünü temin ermediyseniz eğer yedek parçasının numarasını verebilirim Yorum bağlantısı
Hasen Kara 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Devrim bey aynı ürünü aldım bu gün 100 tl araca takıp bikaç gün deneyeceğim sıkıntı olmazsa ürünü temin ermediyseniz eğer yedek parçasının numarasını verebilirim Yedek parça numarasını paylaşırsanız sevinirim. Lazım olacak gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Sevgili yöneticimiz Çağlar Bey mesajı yeni gördüm gözlerinizin neden döndüğünü sorabilir miyim? Yanlış bir şey mi söyledim acaba. Saygılar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts