Mithat Tuğrul 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Arkadaşlar, Didim ve çevresi gezilecek yerler ve aynı zamanda yemek konusunda tavsiye edebileceğiniz yerler varsa paylaşabilirmisiniz. Ağustos 11-16 Didimde olacağım tatil için. Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Didim'e girerken antik kent var eğer seviyorsanız öyle yerleri güzeldir.. Yıllardır didim'e giderim ama yemek konusunda heh burası harikaymış dediğim bi yer olmadı.. Zaten tatillerimiz 4 5 günlük oldugu için genellikle 1 2 gün mangalda balık geriye kalan zamanlarda aparatif ya da karpuz peynir yemeyi tercih ederiz.Balıgı Altınkum Sahiline girdiğinizde sahilin sonuna doğru lunaprka gelmeden önce olta ile tutan balıkçılardan temin edebilirsiniz.. Onun dışında Altınkum sahilde de bir tane balıkçı vardı güzel balık yapan ama kendiniz bi şeyler yapsanız çok daha keyifli olacagı kanaatindeyim..Kumpir döner v.s yapan yerlerde bol ama pek beğeneceğinizi sanmıyorum.. Midye de harika bi tercih olacaktır yemek konusunda son olarak ) nerede kalacaksınız fiyatlar nasıl bu sene ? 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 nerede kalacaksınız fiyatlar nasıl bu sene ? Aynen fiyatlar nasıl ? Bizde Hep didime gideriz. Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Didimde gezilebilecek yer pek yok. Tarihi olarak medusa tapınağı var. Altınkum upuzun bir plaja sahip plaj çevresinde yeme içme bar bir sürü dükkan var. Eğer kaliteli yemek istiyorsanız D-Marine de kaliteli restoranlar var. Geceleri alibar, medusa gece kulübü gibi yerlere gidebilirsiniz. Fiyat konusunda didim diğer sahil yerlerine göre ucuzdur. Denize girmek için çok alternatif yerler vardır. Şİmdiden iyi tatiller. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Kuş adası Didim sahil kenarında güzel bir lokanta bir bayan tarafından isletiliyor. Fiyat ve yemekleri harika. Sanırım sahile araç girişinin yasak olduğu taraftan giriliyordu. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Tekne gezisini tavsiye ederim, farklılık olur. Bol bol denize girin, denizi güzeldir. Tarihi yerleri severseniz Apollon mabedi, Priene ve Miletos antik kentlerini seversiniz. Ama bu sıcakta ben gitmezdim. Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 altin kumda medusa disconun vaya yanindaki beachclup leri tavsiye ederim. altinkum cook kalabalik cunku. Polis Akademisine ait bir kamp var altinkumun guneyinde kaliyor orda belirli koylara teskilat mensubu olmayanlarida aliyorlar diye biliyorum. Ben Bodrumdansa daha uzak olan didimi tercih ediyorum akademi kampi vazgecilmezim Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Didim'in içini bilmiyorum. Çevresi olarak Dilek Yarımadası , antik şehirler ilginizi çekiyorsa aynı hat üzerindeki Milet - Priene'ye gitmenizi önerebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 10 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2014 Didimde herşey dahil otele gideceğim mayıs sonunda aldım taksitle. 2kişi 1050 tl ye 5 gece 6 gün. Ayrıca yorumlarınız içinde teşekkür ederim arkadaşlar.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts