İçeriğe Yönlendir

Bluetooth Kulaklığı Aux A Bağlama.

Süleyman Can Şahin

Recommended Posts

Süleyman Can Şahin

Selamlar. Geçen bir konuda gördüm arkadaş bluetooth u auxa bağlamış gayet kullanışlı olmuş. O kulaklığı takılıp çıkarılabilenden almış bende daha önceden aldığım kulaklık var yalnız onun kulaklığı sabit kablolu. Şu fotograftakinden. y9utymuz.jpg

Bunu nasıl şu şekilde yapabilirim. u4ugyzy9.jpg

Böyle olursa hem aux da hemde kulaklık takarak kullanibilirim diye düşündüm. Nasıl yapabilirim bunu. [emoji4] yardimci olursaniz çok sevinirim. Iyi bayramlar..

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

ben zamanin da böyle bişey denemiştim ses çok az geldiği için vazgeçtim :D

1jM7ZY.jpg

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

ben zamanin da böyle bişey denemiştim ses çok az geldiği için vazgeçtim :D

1jM7ZY.jpg

Benimde aklıma bu geldi :) Başka türlü olmaz herhalde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

bende çok umutlu idim ama sesi 30 a açtım 2-3 teki gibi anca çıkıyor

başka bir açı :D

Z27nRk.jpg

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

bende çok umutlu idim ama sesi 30 a açtım 2-3 teki gibi anca çıkıyor

başka bir açı :D

Z27nRk.jpg

kasetten olabilirmi acaba. ben auxta kullanacağım . Kulaklıktaki bağlantıyı nasıl yaptınız

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin
(düzenlendi)

zaten kaseti aux girişi gibi kullanıyordum telefunun kulaklık girişine takınca çok kaliteli sesi vardı ama bluetooth ile olmadı nedense. bağlantıyıda basit 2 kablo var kulaklık içinde ki küçük hoparlor de araya lehimlemiştim.

müsait bir zamanda bundan alacam ben

http://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-nokia-bh-111-fiyati,546288.html

tarihinde Özcan Keskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

zaten kaseti aux girişi gibi kullanıyordum telefunun kulaklık girişine takınca çok kaliteli sesi vardı ama bluetooth ile olmadı nedense. bağlantıyıda basit 2 kablo var kulaklık içinde ki küçük hoparlor de araya lehimlemiştim.

müsait bir zamanda bundan alacam ben

http://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-nokia-bh-111-fiyati,546288.html

Bunun ses kalitesi hakkında bilginiz varmı. Birde bu nokıa her telefona olurmu acaba.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

bu konu üstünde çok çalıştım aux benden sorulur :D sesin kısık çıkmassının nedeni ara kablolardır.dişi kablo direk teyibin arkasından gelse bangır bangır calar.şayet ara kablo kullanıldığında fıss

Yorum bağlantısı
Emre Yıldırım 2

abi bunlardan trde varmı.

Olsa da pahalıdır, kargo bedava gümrük sorunu yok buradan sipariş verin 20 günde gelir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...