Akın Gönül 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Merhaba Tüm herkesin geçmiş ramazan bayramını kutlarım. Bayram dolayısıyla orduya gittim toplamda 1500 km yol yaptım ancak dün ankaraya geldiğimde camı açtım ve arabanın lastik kısmından tık tık diye bir ses geldiğini fark ettim. lastikleri kontrol ettim taş girmiş olabilir o yapar diye ama taş falan yoktu. hızlandıkça ses biraz artıyor bu neden olabilir bir parça arızalandı mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Benim de başıma gelmişti. Lastiğe bir şeyler sıkışmış. Onu çıkarınca ses gitti. Bence lastikleri iyi kontrol edin. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Kanallara taş girmiş. Geçen hanımda o sesten korkmuş beni aradı. Lastiklerden tık tık diye ses geliyo diye. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Balatalarınız ne durumda ? Fren balataları bitmeye yakın bu tip sesler çıkarabiliyor. Yorum bağlantısı
Akın Gönül 31 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2014 Balatalar iyi durumda bakımdan çıkalı çok olmadı ancak bu ses sanki arkadan geliyor gibi geldi bana tabi gelen ses beni yanıltmıyorsa. Yorum bağlantısı
Cem Işık 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Lastiğe taş/vida vs girmiştir, arka lastikse eğer lifte almadan görünmez kolay.. 1 Yorum bağlantısı
Akın Gönül 31 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2014 taş gireceği yada bir yere girmiş olması benimde aklıma ilk gelendi ancak taş yada başka bir parça göremeyince huylandım. 40 km kadar çok bozuk yolda gittik acaba o yolda giderken amortisör vb. bir parçayı bozdukta bu ses oralardan mı geliyor diye forum üyelerinden bilgi istiyorum. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Arka amortisör tablasının içine taş girebiliyor ama düzenli ve hızlandıkça artan bir ses yapmaz anlık metak vurması şeklinde ses yapıyor. Yorum bağlantısı
Akın Gönül 31 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2014 size söylemediğim bir ayrıntı daha geldi aklıma hız 20-30 da bu ses duyulmuyor 40 ve üsttü olduğunda net belli oluyor bu ses Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 size söylemediğim bir ayrıntı daha geldi aklıma hız 20-30 da bu ses duyulmuyor 40 ve üsttü olduğunda net belli oluyor bu ses BEnce ses hep var ama 40km/h hıza ulaşınca duyulabilir hale geliyor. Yorum bağlantısı
Akın Gönül 31 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2014 BEnce ses hep var ama 40km/h hıza ulaşınca duyulabilir hale geliyor. Olabilir Tahir bey ben tüm ayrıntıları size iletiyim diye aklıma geldikçe yazıyorum. inşallah taştır yada bir parçadır da uğraştırmaz beni. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Olabilir Tahir bey ben tüm ayrıntıları size iletiyim diye aklıma geldikçe yazıyorum. inşallah taştır yada bir parçadır da uğraştırmaz beni. Uğraştıcak birşey olduğunu zannetmiyorum. Ses dışında bir anormallik yoksa büyük bir problem yoktur diye düşünüyorum.Bir kaç önce benzer bir ses problemim vardı açıkcası pek önemsedim kendiliğinden kayboldu büyük ihtimalle taş vs birşey tekere sıkışmıştı kendi kendine düştü. Yorum bağlantısı
Akın Gönül 31 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2014 Uğraştıcak birşey olduğunu zannetmiyorum. Ses dışında bir anormallik yoksa büyük bir problem yoktur diye düşünüyorum.Bir kaç önce benzer bir ses problemim vardı açıkcası pek önemsedim kendiliğinden kayboldu büyük ihtimalle taş vs birşey tekere sıkışmıştı kendi kendine düştü. sesten başka bir anormallik yok çok şükür şu anda Tahir bey. Ben öğlen arasında lastikleri kontrol edeyim en iyisi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Jant kapaklarından olabilir mi acaba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts