Emrah Altun 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Arkadaşlar linkteki aracın muadilini buradaki bir hocamızdan alma durumum var. Kullanan var mı? Nasıl bilirsiniz? Lpg uyumu nasıldır? Fikirlerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Benzinlisi iyi yakar.LPG'ye uyumludur. Ben olsam (ki oldum da ) dizeline bakardım. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Arkadaşlar linkteki aracın muadilini buradaki bir hocamızdan alma durumum var. Kullanan var mı? Nasıl bilirsiniz? Lpg uyumu nasıldır? Fikirlerinizi bekliyorum. Hasan Bey'in aracı alınacaksa hayırlı uğurlu olsun. Siz alın sonra size sorsunlar nasıl diye, anlatırsınız keyifle. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 6 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2014 Benzinlisi iyi yakar.LPG'ye uyumludur. Ben olsam (ki oldum da ) dizeline bakardım. Bu arabaya niyetim yoktu. Hocamız laf arasında satılık dedi. Fransafan gelen ilk 30 araba içerisinden aldım. Türkiyede üretilmedi dedi. Aldığımda alınabilecek ne varsa yoksa aldım. Sunroof hariç herşey var dedi. Zaten verdiğim linkteki araç da bahsettiğim şekilde. Hocamızın aracı 70 binde benzinli. LPG taktıracağım alırsak. Hasan Bey'in aracı alınacaksa hayırlı uğurlu olsun. Siz alın sonra size sorsunlar nasıl diye, anlatırsınız keyifle. Saygılarımla. Linkteki araç Hasan Beyin mi? Yorum bağlantısı
Fatih Sinanoğlu 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 (düzenlendi) dizel olanindan almistim 6 ay bindim hatta benimki Turkiye ' ye ilk gelen orjinal ithal olanlardandi , performans yakit tuketimi mukemmeldi fakat arkasi cok dar ve koltuklari cok rahatsizdi, ic plastik aksami cok kalitesiz 6 Ağustos 2014 tarihinde Fatih Sinanoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Hasan Beyin aracı http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/260658-frans%C4%B1z-yol-arkada%C5%9F%C4%B1m/ Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Sani abidekinin debriyajı çok sertti,tırt Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Linkteki aractan bahsedersek, esp, bixebon ve sunsoof lu cam tavan yok. Ithal seridendir. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 dizelini kuzenim çok över, alım satımdan ettiği karı çok çok daha över:=) Yorum bağlantısı
Emrah Altun 6 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2014 Linkteki aractan bahsedersek, esp, bixebon ve sunsoof lu cam tavan yok. Ithal seridendir. Doğru Fransadan ithalmiş. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Linkteki araç Hasan Beyin mi? Lİnkteki aracın muadili ifadesinden megane3 arandığı ve forumda da Hasan Bey'in Megan3'ü satıldığından bağlantı yaptım ama yanlış yerden bağlamışız galiba konuyu:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 6 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2014 Lİnkteki aracın muadili ifadesinden megane3 arandığı ve forumda da Hasan Bey'in Megan3'ü satıldığından bağlantı yaptım ama yanlış yerden bağlamışız galiba konuyu:)< > Saygılarımla. Hasan Bey'in araç HB olmasaydı ne güzel olurdu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Hasan Bey'in araç HB olmasaydı ne güzel olurdu HB değil zaten? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Doğru Fransadan ithalmiş.Ama en dolusu degil. Yorum bağlantısı
Fatih Sinanoğlu 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Ithal olanlar Fransa ' da degil Ispanya ' da uretiliyor , bendeki Ispanyol uretimiydi , ama benim bildigim bu ithaller sadece 2009 ve 2010 modellrin ilk serilerinde var, Ithaller Turkiye uretimden 1.5 cm daha yere yakin Ithaller ' de on camin sagindaki ve solundaki direklerde kaplama varken Turkiye uretimler de yoktu bildiginiz sac seklinde Ithallerin hepsine dijital km ve kart sistemi var Ithallerde benzin deposu cevresi yalitimli , Turkiye uretimlerde yalitim olmadigindan yakit sallanma sesi aracin icine geliyor arada bir kac fark daha vardi ama ben satali 3 seneyi gecti hatirlamiyorum Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Pahalı bir naylon. [emoji12] En sağlıklı bilgi Sani Beydedir. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 6 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2014 Kullanmışlardan yorum gelmedi hala Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Kullanmışlardan yorum gelmedi hala http://www.youtube.com/watch?v=fLdPPSCaGIA 2 Yorum bağlantısı
Hasan Altıntaş 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 (düzenlendi) Yaklaşık 2 yıl megane ıı dynamic kullandım. megane ııı de benzer görüntü var Hatchback modeli nasıldır bilemiyorum, benim kullandığım sedan türü, Her türlü donanıma sahip araç, hiç sıkıntı yaşamadım. olumsuz yönleri, o kadar donanıma sahip olmasına rağmen malzeme kalitesizliği sebebi ile iç tasarım olarak basit görünmesi, en önemli kronik sorunu tüplü araçlarda bobin arızası ve yol tutuşunun çok zayıf olması, yağmurlu havalarda çok dikkat isteyen bir araç, daha öncesinde Renault europa vardı, onun yol tutuşu daha iyi idi düşünün yani, sattığım kişide kısa süre sonra yağmurlu havada kayarak arabayı perte çıkardı. Kısaca Kalıbının arabası değil. 6 Ağustos 2014 tarihinde Hasan Altıntaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 (düzenlendi) Benzinlisini kullanmadım bilmem.ama dizeli hakkında ne sorarsan söyleyebilirim...Plastik kalitesi ve hafif kapıları konusunda arkadaşlara katılıyorum.ford daki gibi bir ağırlık yok...donanımları çok zengin...Yakıtı...anlatılmaz yaşanır... 6 Ağustos 2014 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 7 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2014 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=fLdPPSCaGIA Sani Hocam senin Naylon'u ben hep unutmuşum yaa Megane 3 kullananı gökte ararken yerde buldum. Siz şimdi bana dizellerine mi bak diyorsunuz? Şanzumandan ziyade bana yol tutuş, sağlamlıkki takırtı tukurtu yapar mı? mazleme kalitesi nasıl. Dizel de yakıt tüketimi. vs. bilgiler lazım. Size zahmet bana şu arabayı aldırın Yaklaşık 2 yıl megane ıı dynamic kullandım. megane ııı de benzer görüntü var Hatchback modeli nasıldır bilemiyorum, benim kullandığım sedan türü, Her türlü donanıma sahip araç, hiç sıkıntı yaşamadım. olumsuz yönleri, o kadar donanıma sahip olmasına rağmen malzeme kalitesizliği sebebi ile iç tasarım olarak basit görünmesi, en önemli kronik sorunu tüplü araçlarda bobin arızası ve yol tutuşunun çok zayıf olması, yağmurlu havalarda çok dikkat isteyen bir araç, daha öncesinde Renault europa vardı, onun yol tutuşu daha iyi idi düşünün yani, sattığım kişide kısa süre sonra yağmurlu havada kayarak arabayı perte çıkardı. Kısaca Kalıbının arabası değil. Dizelinin de yol tutuşu aynıdır heralde. Ben mesela 90-100 ile girerim virajlara. Daha fazla olmaz. Hız da yapmam. Beni keser mi bu araç. Gider mi bana? 7 Ağustos 2014 tarihinde Emrah Altun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Megane 2 ile Megane 3'ün yürürü tamamen ayrıdır. Eski araçtan ortak sadece motorları vardır. Yürür ve yol tutuşu güzel. İç malzemede düzelmeyecek tıkırtıları yok. Bir Mercedes değil ama bir Ford'ta değil İstanbul'da 24km ortalama hızla şehir içi tüketimim klimalı 6.5'lerdeyim. Klimasız 6.4 falan yakıyor. Kışın ise 6.7-6.9 arası geziyor. 110'luk motor alırsanı alt devirleri canlıdır. Ancak cam tavanlı değil, sunroof'lu bulabilirsiniz. ESP ve Bi-xenon teknoloji paketi ile beraber alınıyordu, tavsiyem mutlaka ESP'li bakının. 1 kere hayatımı kurtardı diyebilirim. 2. kerede kendi aptallığımı önledi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Uzun dönemdir sport edition özel serisini kullanıyoruz arkadaşımla beraber. 110bg Dizel otomatik. Yakıt çok iyi. Yol tutuş fena sayılmaz. Kabin sesi iyi fakat motor sesi biraz var. Plastik kalitesi harbiden çok kötü. Ama tikirti yapmıyor. Edc ye zaten yorum yok. Bence bmw zfden sonra en iyi şanzıman. Yorum bağlantısı
Recommended Posts