Misafir 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Değerli arkadaşlar, bir yakınım D sınıfı araç sonrası ekonomik olması sebebiyle Kia Rio Sporty HB Dizel araç almayı planlıyor. Araç sıfır ancak dolu hasarlı, bu sebeple de fiyatı 6 bin TL uygun. Bu araçla ilgili deneyimi olan, dolu hasarlı araç alırken dikkat edilecek hususları sıralayabilecek forumdaşların, paylaşımı hususunda gereğini saygılarımla arz ediyorum. Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Değerli arkadaşlar, bir yakınım D sınıfı araç sonrası ekonomik olması sebebiyle Kia Rio Sporty HB Dizel araç almayı planlıyor. Araç sıfır ancak dolu hasarlı, bu sebeple de fiyatı 6 bin TL uygun. Bu araçla ilgili deneyimi olan, dolu hasarlı araç alırken dikkat edilecek hususları sıralayabilecek forumdaşların, paylaşımı hususunda gereğini saygılarımla arz ediyorum. Bugün maslak atatürk oto sanayide şahit oldum, bmw 1.16d doluda mağdur kalmış aracın her yeri göçük içindeydi. 2000 liraya boyasız giderme yapıyorlardı ve işçilik ise on numaraydı. Bu hesapla 4bin TL şu zamanda iyi para Bilal abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Ne kadar doğrudur bilemem ancak duyduğuma göre boyasız olarak düzeltilen göçükler sonradan kılcal çatlamalara sebep oluyormuş boyada. Riske girmeye değer mi bilemedim Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Kar amacı için al sat yapılacaksa düşünmezdim. Ancak uzun süre binilecek ise alınabilir bence. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Binmek için ideal bence, aslında düzeltilirse satarken de öyle aham şaham bir değer kaybı olmaz diye düşünüyorum.... Alınabilir... Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Bize şirket aracı olarak gelmişti.çok seri bir araç ancak yol tutuşu biraz zayıf Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Adamlar yaptırıp satmayı bilmiyorlar mıymış ? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Adamlar yaptırıp satmayı bilmiyorlar mıymış ?Adamlar yaptırıp satıyorlar zaten abi. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Adamlar yaptırıp satıyorlar zaten abi. Yaptırdıkları halde 6 bin mi indirimli.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Yaptırdıkları halde 6 bin mi indirimli..Evet abi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ağustos 2014 Paylaş 11 Ağustos 2014 C4 alınmıştır, konu kilitlenebilir, teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts