İçeriğe Yönlendir

Kia Rio Sporty

Misafir

Recommended Posts

Değerli arkadaşlar, bir yakınım D sınıfı araç sonrası ekonomik olması sebebiyle Kia Rio Sporty HB Dizel araç almayı planlıyor. Araç sıfır ancak dolu hasarlı, bu sebeple de fiyatı 6 bin TL uygun.

Bu araçla ilgili deneyimi olan, dolu hasarlı araç alırken dikkat edilecek hususları sıralayabilecek forumdaşların, paylaşımı hususunda gereğini saygılarımla arz ediyorum.

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Değerli arkadaşlar, bir yakınım D sınıfı araç sonrası ekonomik olması sebebiyle Kia Rio Sporty HB Dizel araç almayı planlıyor. Araç sıfır ancak dolu hasarlı, bu sebeple de fiyatı 6 bin TL uygun.

Bu araçla ilgili deneyimi olan, dolu hasarlı araç alırken dikkat edilecek hususları sıralayabilecek forumdaşların, paylaşımı hususunda gereğini saygılarımla arz ediyorum.

Bugün maslak atatürk oto sanayide şahit oldum, bmw 1.16d doluda mağdur kalmış aracın her yeri göçük içindeydi. 2000 liraya boyasız giderme yapıyorlardı ve işçilik ise on numaraydı. Bu hesapla 4bin TL şu zamanda iyi para Bilal abi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ne kadar doğrudur bilemem ancak duyduğuma göre boyasız olarak düzeltilen göçükler sonradan kılcal çatlamalara sebep oluyormuş boyada. Riske girmeye değer mi bilemedim  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Binmek için ideal bence, aslında düzeltilirse satarken de öyle aham şaham bir değer kaybı olmaz diye düşünüyorum.... Alınabilir...

Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06

Bize şirket aracı olarak gelmişti.çok seri bir araç ancak yol tutuşu biraz zayıf

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...