Fırat Şenol 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 Merhabalar. İstanbul Avrupa ya da Anadolu yakası farketmez. İyi ve güvenilir hizmet sunan, bildiğiniz önerebileceğiniz bir yetkili Hyundai servis var mı? Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 Ford olsaydı kesin Musluoğlu derdim ama Hyundai kullanıcılarına sormak lazım Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 konu ne ile ilgili acaba yardımcı olmaya çalişiyim genel anlamda bütün servisler aynı kalitede sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 12 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2014 konu ne ile ilgili acaba yardımcı olmaya çalişiyim genel anlamda bütün servisler aynı kalitede sıkıntı yok 2005 model Hyundai Starex minibüsüm var ( 9+1 koltuklu, turizm paket diye geçenlerden ). Hem kendim ailem için kullanıyorum hem de iş yerimde personel servisi olarak kullanıyorum. Çanakkale'deki yetkili servisten hiç memnun değilim. En basit taleplerimi bile anlamıyorlar ve beceremiyorlar. Aracım ile ilgili ufak tefek sıkıntılarım var. İstanbul'daki servislerden birinden randevu alıp gelmek istiyorum. Gelmişken de tüm sıkıntılarının giderileceğinden emin olmak istiyorum. İçim rahat Çanakkale'ye döneyim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts