Volkan Ceneviz 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 beyler bahsetiğim araçtaki arka kapılardan ses yok kapı döşemesini söktüm hoparlör de var kabloda var fakat bi türlü sesi veremedim hangi ayardan sesi açabilirim. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Fade/bal ayarından iki ayarıda sıfırlaryın. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Arızalıysa 150 tl ye bende var verebilirim.. Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Sol alt köşede fade/bal tusuna basin ordaki 2 ayarida sifira getirin düzelecektir Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 16 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2014 Sol alt köşede fade/bal tusuna basin ordaki 2 ayarida sifira getirin düzelecektir Fade/bal ayarından iki ayarıda sıfırlaryın. sıfırda zaten hatta ben arka bagaja 2 adet hoparlör koydum benden önceki sahibi arkaya tessat çekmiş teybin çıkısından iki tane ayrı kablo götürmüş onlara taktım onların biri -4 yapınca çalısıyor sesi arkadan duyuyorum önden kısıyor ama diğer kablo çalısmıyor acaba arkaya giden kablodan mı almıştır ve o çalısmayan hoparlör yüzündenmi diğer i de çalışmadı çözemedim götürebilceğiğm iyi bi elektronikçi yok :/ Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Kabloları çıkarıp takmayı denediniz mi? Daha önce sökülüp düzgün takılmamış olabilir. Tecrübeyle sabit. Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 16 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2014 şahsen sanki kapı döşemesini ilk ben sökmüş gibiydi baya zorlandım ve sökülmemişliği beliydi fakat sağ tarafı değil sadece sol arka kapıyı söktüm diğerinde ne olmuş olabilir biri olmasa diğeri otomatikman iptalmi oluyor ve birde bahsetiğim teyp çıkışındna ses kablosu alınmış arkaya biri çalışıyor diğeri çalışmıyor acaba neden olabilir. bi zararı olurmu bu sekıl kablo arttırıp fazla hoparlör takmanın Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 O teyp de 4 çıkış vardır tahminen arkaya paralel çekilmiştir. Çıkışları yakmış olabilir. Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 17 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2014 O teyp de 4 çıkış vardır tahminen arkaya paralel çekilmiştir. Çıkışları yakmış olabilir. teybin çıkışlarınımı yakmış olabilir. biri sağlam çalışıyor ama diğer kablodan cok ince ses geliyor kapılardan sa hiç. Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 tekrar yeni sorun çıktı sanırım şimdi sadece sıfıra getiriyorum fade ayarını ve ses önden geliyor sesi açıyorum tam bu sefer 20 lerde ses bozuluyor sanki en iyi nasıl anlaşılır hoparlörden mi çıkışlardan mı malum hoparlöre bakmak için ta döşemeyi sökmek gerekiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts